- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son dk goldu yaniBenim de yoktu ne guzel.
Yarin mesai cikti
Neyseki 8-13
Hosbulduk. 31 yasinda bir cocuk annesiyim. ev hanimiyim. 71.2 kilodayim yilbasina kadar 60 59 kilo arasina dusmek istiyorum.Hosgeldiniz. Kendinizi biraz tanıtır misiniz ?
Hosbulduk. 31 yasinda bir cocuk annesiyim. ev hanimiyim. 71.2 kilodayim yilbasina kadar 60 59 kilo arasina dusmek istiyorum.
Gunaydin mi
Ilk ogunum. Kremali balik ve sebze
Tek porsiyon yetmedi tatli kasedinde diye avutayim kendimi
Biri öküz yemekden mi bahsetmisti ?
1.porsiyon
Eki Görüntüle 2941976
2.porsiyon
Eki Görüntüle 2941980
Gecmis olsun cicegimSelam kızlar benim diş ağrısı çok fena bir hal aldı. Dünden beri ağrı kesici içmekten mide kanaması geçiricem artık.
Sabah oğluşun gösterisine gittim zar zor, bitiminde dişçiye attım kendimi.
İltihap yapmış antibiyotiğe başladım.
Ağrı kesiciler fayda etmiyor uykuda yok haliyle, fenayım.
Biraz düzeleyim 1-2 gün idare edin beni. Öptüm hepinizi
Yok la. 60 yasindaki bi kadin. Bi kerelik ders aldim len. Her derste 25 euro istiyor zilli bana bi plan yap ben hallederim dedimLori kiz personal trainer cok mu yakışıklı, ugramaz oldun buralara
Gecmis olsun cicegim
Yok la. 60 yasindaki bi kadin. Bi kerelik ders aldim len. Her derste 25 euro istiyor zilli bana bi plan yap ben hallederim dedim
Cok geçmiş olsun, benim de dogumlardan önce 3 cm çapında kistim vardi, hamilelikte büyüyenler demişlerdi, ama doğumla tamamen yok oldu. Bana adet dönemlerinde ara ara şiddetli ağrılar yapıyordu. Yerimden kalkamıyordumAksam yemegim
Ton salatasi oldu
Yaninda 1dilim ekmek
Benim yine kist olan yerim agrimaya basladi
Sporum yok 11bin adimim var sadece
HosgeldinHosbulduk. 31 yasinda bir cocuk annesiyim. ev hanimiyim. 71.2 kilodayim yilbasina kadar 60 59 kilo arasina dusmek istiyorum.
Cok geçmiş olsunSelam kızlar benim diş ağrısı çok fena bir hal aldı. Dünden beri ağrı kesici içmekten mide kanaması geçiricem artık.
Sabah oğluşun gösterisine gittim zar zor, bitiminde dişçiye attım kendimi.
İltihap yapmış antibiyotiğe başladım.
Ağrı kesiciler fayda etmiyor uykuda yok haliyle, fenayım.
Biraz düzeleyim 1-2 gün idare edin beni. Öptüm hepinizi
Yakisikli adam olsa valla veririm o parayiAaa benim üyelik içinde, 6 haftada vir görüyorum, program yapıyor hareketleri gösteriyor, hem de yakışıklı