Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ay iyi hadi regl dönemi sancısını tahmin edemiyorum bile umarım ilaç tedavisi ile yok olur. Kardeşimin o şekilde geçmişti.

Benim çocuk sağolsun sayesinde bir saat oturdum bugün 😀 günüm hep ayakta geçiyor. Bitmeyen enerjisi var umarım uykuya çabuk dalar bende rahatlarım biraz
Okadar enerji harcayinca uykuya dalmak sorun ise buyuk problem senin icin 🤭

Merhaba kizlar,

6800 adimdayim, hala calisiyoum, o yuzden 12 den once bitiririm umarim 10 bini :KK43:

menu yazip kacayim

12.30
Sebzeli tavuklu noddle, disarida yedim, soslu falandi.

arada 1 yesil elma, 1 avuc uzum

18.00
1 buyuk kase salata
1 buyuk kase cacik
2 avuc kadar mikrodalgada bezelye+fasulye
1 adet sigara boregi

Merhaba kizlar,

6800 adimdayim, hala calisiyoum, o yuzden 12 den once bitiririm umarim 10 bini :KK43:

menu yazip kacayim

12.30
Sebzeli tavuklu noddle, disarida yedim, soslu falandi.

arada 1 yesil elma, 1 avuc uzum

18.00
1 buyuk kase salata
1 buyuk kase cacik
2 avuc kadar mikrodalgada bezelye+fasulye
1 adet sigara boregi
Kolay gelsin
Bende ise gidiyorum 🌝
Ne asistan ne hemsire varmis. En yakin benim evim. Birkac durum var, halledip Eve gelip yatacagim direk

Kolay gelsin
Bende ise gidiyorum 🌝
Ne asistan ne hemsire varmis. En yakin benim evim. Birkac durum var, halledip Eve gelip yatacagim direk

sizin meslek de boyle dimi,
hadi kolay gelsin,
adimlayarak gitseydin ihihihi.

ben de haftalardir bir isle bogusuyorum, gina geldi, mesai yapayim da toparlayayim dedim, toparlayamadim, daha feci batti, ha ha

Selam ,
Bugun hic birseye ne halim ne de keyfim vardi babamin olumyildonumu menumu yaziyorum.
Sabah 9h30 1/2 kabkli omlet, espresso sutlu

Aksamuzeri 16h 1kanat ,1haslanmis yumurta(sarisiz) ,salata

Aksam 2yk tazefasulye ,2kasik kadar makarna
1.5lt su
30dkyuruyus

Bugün okul için üç günlüğüne Tampaya gidiyoruz o yüzden bayağı yoğun geçiyor bir türlü giremedim selam veremedim. Sabah biraz yürüyüş yaptım biraz da tırmanma yaptım, yulaflı kahvaltımı yaptım onun dışında öğlen dünden artanlardan yedim akşam içinse hiçbir fikrim yok, yola çıkmadan bir şeyler yer öyle çıkarız diye düşünüyorum.

Eklentiler

• AF7C2740-9C9D-46A8-B173-0BB5B2FE7CC3.jpeg
    AF7C2740-9C9D-46A8-B173-0BB5B2FE7CC3.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 25
Bugün okul için üç günlüğüne Tampaya gidiyoruz o yüzden bayağı yoğun geçiyor bir türlü giremedim selam veremedim. Sabah biraz yürüyüş yaptım biraz da tırmanma yaptım, yulaflı kahvaltımı yaptım onun dışında öğlen dünden artanlardan yedim akşam içinse hiçbir fikrim yok, yola çıkmadan bir şeyler yer öyle çıkarız diye düşünüyorum.

iyi hatirlattin, ben de yarin icin yulaf islayim :rapci:

simdiden haftasonu icin kolayliklar dilerim, guzel bir egitim olsun senin icin.

sizin meslek de boyle dimi,
hadi kolay gelsin,
adimlayarak gitseydin ihihihi.

ben de haftalardir bir isle bogusuyorum, gina geldi, mesai yapayim da toparlayayim dedim, toparlayamadim, daha feci batti, ha ha
Cok nadir karsilasiyoruz bu durum ile. Ama son 6aydir isi birakma eylemi yapiyor hemsireler. Biz bagli degiliz ozel oldugumuz icin. Is cok karisik 🥲
Vicdanim el vermedi gitmeyi teklif ettim .

Sanada coook kolay gelsin. Masa basi isi dusunemiyorum ben 🤭🤭

Alys Alys ay aslinda yuruyesim vardi. Hava guzeldi. Ama beklenmedik bir hasta daha cikinca isim uzar diye arabayi aldim. Ki uzadida. 15dklik isim vardi. Git gel ile okadar surerdi:)

Iyi geceler hanimlar.Masaallah herkesin hayati bol aksiyonlu:) roman okur gibi takip ediyorum yazdiklarinizi , acaba gelecek bolumde ne olacak :))
bugun oructum
iftarda ; bir posiyon etli sebzeli yesil mercimek yemegi ve tarhana corbasi , 2 dilim tb eekmegi , 3 hurma , 1 avuc kavrulmamis kuruyemis yedim
ardindan bir minik yulafli bar ve kahve ictim.
suyum yanimda 2 lt yi tamamlicam.
spor: 1 saat yuruyus

Selam kızlar özledim sizleri :KK200:
Beslenmenin bkunu çıkardım bu hafta bi kaç kilo eklemişimdir:skandal:
Nasıl toparlanır çizgime dönerim Allah bilir :KK57:
sedulu sedulu seni kirbaclamadan o cizgine dönemen bence

Of bende toparlanamadim hala. Sporum Cook az. Kosuya baslayacaktim bu hafta fakat kaldi 😒

sedulu sedulu seni kirbaclamadan o cizgine dönemen bence

Of bende toparlanamadim hala. Sporum Cook az. Kosuya baslayacaktim bu hafta fakat kaldi 😒
Sedulu da çare değil bana :confused:
1000 adım kesin oluyor benim iki gün de platese başladım ama yemek işi allaaaaaah hiç de böyle olmamıştım epeydir, gözüm dönüyor :bicak:

X