Fit Club 🏋🏻‍♀️

H3RA_ H3RA_ su an böyle vücut göbek bölgesini hala beğenmiyorum. Geçen ayla bu ay arasında alt göbekten 3 cm incelmişim. Bel aynı 😔Bacaklarım kaslandi lunch falan çok rahat yapıyorum. Bugün ergin kirbac zorlamadı beni. Ama ama ama bel ve göbek 😒 en son gidip yağ aldircam o olacak 😀
7A363DA4-904D-4E54-826F-714FAD898279.jpeg E4DCE8E3-4E9D-4487-A817-EEE584342854.jpeg

H3RA_ H3RA_ su an böyle vücut göbek bölgesini hala beğenmiyorum. Geçen ayla bu ay arasında alt göbekten 3 cm incelmişim. Bel aynı 😔Bacaklarım kaslandi lunch falan çok rahat yapıyorum. Bugün ergin kirbac zorlamadı beni. Ama ama ama bel ve göbek 😒 en son gidip yağ aldircam o olacak 😀
Eki Görüntüle 2939760 Eki Görüntüle 2939765

sana aysunayin yakan cayindan mi yapsak napsak.

direncli bolgen gobek demek ki, biraz daha zaman ver bence.

Kac gundur ne sporum var ne de kendim icinnyaptigim birsey ,uyuyamiyoruz bile kızım dis cikartiyor napcagimi şaşırmış durumdayim ,bu surecte tek niyetimverdiklerimi almamak tam istedigime ulasiyorum derken tepetaklak olduk😪😪
Ara ara motivasyon düşebilir, moral bozma, bu dönemde kilo almaman da gayet iyi bence.
O ne kız öyle şeyler yapmadım ben hiç. Aynen #direngobek modundayim 😀 o yüzden sporu hiç bırakmıyorum bir gün uyanicam ve kaslı gözükecek diye bekliyorum 😀
Benim de basenler ve kalça çok nankör, spor yapınca kendine gelmeye başladı diyorum, bırakıyorum eski pelte kıvamına geri dönüyor.

Henüz kendim için bir spor programı hazirlayamadım, haftaya gözümden lazer operasyonu geçireceğim, o zamana kadar da gozlukleyim. Bu akşam ergin Kırbaç videosunu yapacağım ama devamı gelir mi bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2939760 Eki Görüntüle 2939765
Bence üst bacakta önden ve yandan fırtlayan çıkıntıları olmayan her kadın güzeldir :KK70:

Kız ben ömrü hayatımda bi kere 48 kg oldum o da 18 yaşımda 😀 her yere yürüyerek gidiyordum çok aktiftim ve tek öğün besleniyordum.
Uzun suredir bu 58/60 arasindayim ama sıkılaştı vücudum. Eski kiyafetlerimin hepsini giyiyorum rahatlıkla o bana yeter 😀 spor bir nevi yediklerimi dengeliyor gibi çünkü metabolizma daha yavaş işliyor
Maalesef yaşlandıkça metabolizma da yavaşlıyor. Daha az yemek daha çok hareket etmek gerekiyor.
Hello ladies♥️👋
Is gidildi✅
Randevulara gidildi✅
Spor salonunda calisildi✅
Simdi alisveris sonrasinda yemek ve evi toplamak.
Sizler naparsiniz?
Ben de ortalığı topladım, bugün okullar kapalı o yüzden hep beraber evdeyiz. 15 dakika iç bacak çalıştım yarım saatte yokuş tırmandım 1 saat üst ve alt vücut çalışacağım sonra da adımlarını tamamlayacağım. Şimdilik spora ara verdim öğlen yemeğimi yapmayı planlıyorum. Yemekten sonra tamamlayacağım sporu inşallah 😎😎
O ne kız öyle şeyler yapmadım ben hiç. Aynen #direngobek modundayim 😀 o yüzden sporu hiç bırakmıyorum bir gün uyanicam ve kaslı gözükecek diye bekliyorum 😀
Maalesef ben de bu durumdayım göbekten kurtulamıyorum ama zaten benimki ameliyatsız geçmeyeceği için kurtulmak için de hiç uğraşmıyorum, ameliyatıma altı hafta kaldı.

A Arrietty_ nasil gidiyor?

Sabah 10da ve oglen 2 de kahve ictim.
Aksam yemegi zamani da 2 yk elma sirkesi ve magnezyumlu büyük bardak su içtim, biraz enerji verdi.

11 bin adim yapip saati cikaricam, tv karşısına gecicem, cizgifilmim var 😆

Platesim vardı bi saat ilk seanstı ebemi ağlattılar sağolsunlar :110:
Başım gözüm de çatlıyor diyetin ilk günü diye mi bilmem bir iştah açıklığı bir oburikslik üç günlük yedim bugün Allah affetsin :63:

İyi geceler kızlar
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Daha yeni girebildim kusura bakmayın. Sürekli giremeyince çok uzak kalmış hissediyorum. Sizden rica etsem bana 5 günlük izin verir misiniz? Sebebi şuan onkoloji servisindeyim ve gerçekten çok yoğun. Bu ay bitince bölümüm değişecek inşallah. Sadece 5 güncük lütfen A Arrietty_
sedulu sedulu Alys Alys H3RA_ H3RA_

X