Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ee kimse tartı paylaşmamış

Ben de birazdan tartılacağım..
Bugün aile yemeğimiz var, ben de pasta yaptım, benim pastamı kim beğenecekse artık, ondan kıs, bundan kıs diyetik birşey oldu şu günlerde ve sanırım önümüzdeki hafta çok yoğun olacağım, düğünümüz var, yine de gelmeye çalışıyorum ama çok sık olmuyor tabi..

Afiyet olsun.Son zamanki durumunu düşününce gayet güzel yemişsin tebrikler☺
Meyve olan, turuncu hurmadan mı yedin?Trabzon hurması veya cennet hurması derler , ben çok severim

Ohoo ben size ne anlatıyorum.Siz zaten tecrübeliymişsiniz.Zamanında çok iyi kilo vermişsiniz.Tebrik ederim.Bir kere yapan tekrar yapabilir
Yalnız burda öğrendiklerimden biri de çok uzun hedeflerdense ara hedefler koymak da çok motive ediyor.88 le 63 arası uzun bir yol.Önce daha yakın bir hedef koysanız?
Ben ilk hamile kaldığım kilomu hedeflemiştim , ona yaklaşmamın mutluluğu var içimde.Ona ulaşınca da evlendiğim kiloma dönmeyi umuyorum
Bir de ilk sayfadaki soruları cevaplarsanız tanırız sizi

Yine 'bunlar nedir ve nasıl kombinlenmiştir'dediğim , orjinal bir menüafiyet olsun ladyim

Selam
,menumu yaziyim hic yerimden kalkmadim
bugun
Sabah kucuk krep,az bal
Ogle az mercimek corbasi
Ara 2 d.ananas , 4 5 uzum
Aksam 3kofte ,2catal pure

Su 3bardak 1lt tamamliycam
H3RA_ sedulu A Arrietty_
Nasıl gidiyor durumlar?Size bakınca yazınki halimi hatırlıyorum.. Geçecek inşaallah
Yediklerin az da olsa en azından güzel şeyler yemişsin ve ara ara enerjini tazelemişsin.Afiyet olsun

Tabağına bayıldım yaa.Çok doyurucu görünüyorİf yapıyorsun şu an dçeğil mi?Saat aralığını baya genişletmişsinnasil gidiyor?
Poğaça yemeyi özledimm

Ablacım hoşgeldin.Seni tebrik ederim , nickinin hakkını vermişsin
O kadar güzel betimlemişsin ki ben de seninle gezdim gibi oldu☺ çok özledim Türkiye'yi

Tabağına bayıldım yaa.Çok doyurucu görünüyorİf yapıyorsun şu an dçeğil mi?Saat aralığını baya genişletmişsinnasil gidiyor?
Poğaça yemeyi özledimm

Benim if sabit degil, reglin ilk 3 gunu 3 ogunyedim

Simdi 20 saatle basladim heri, ama haftasonu genelde cocuklarla rahat takiliyorum, pazartesi uzun bir if yapicam.

Pogacalarim ekmek yerine ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…