- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
aa dimi geçmiş yapar anlatırdın hepimize
Bebişim suzan suzim sen misin kız yoksaammmEninde sonunda kabul edecek dombiliye döndügünü
Bizsiz zayiflayamaz o
Lan ben 140 tan gelip senin kilonun altina dusecemsen kilo almaya devam et. Isimi kolaylastiriyon Asi Matmazel
Cok sukur obur nicki unutmusBebişim suzan suzim sen misin kız yoksaammm
İsimler değişmiş kimler var eskilerden diyiverin bakiiimmm
GünaydınGünaydınnn :)
Afiyet olsun.Son zamanki durumunu düşününce gayet güzel yemişsin tebrikler☺
Ohoo ben size ne anlatıyorum.Siz zaten tecrübeliymişsiniz.Zamanında çok iyi kilo vermişsiniz.Tebrik ederim.Bir kere yapan tekrar yapabilirÇok teşekkür ederim ne güzel aciklamissiniz. Ben deneyimliyim ama surdremiyorum artık 105 kilodan 88 e düştüm düşe kalka. 63 ideal kilom en son evlenirken bu kilodaydimdaha önce gruplara katıldım fakat olmadı nedense birde sızım enerjinizi deneyeceğim aranıza hosgeldim o zaman umarım bu sefer olur
Yine 'bunlar nedir ve nasıl kombinlenmiştir'dediğim , orjinal bir menüSabah menü:
Yaban mersini
Cereal
Badem ve yulaf ünlü kurabiye
Nespresso
Ara
Protein bar
Salsa ve bir kaç tane cips
Öğlen menü:
1 hindi fümeli sandviç
Akşam menü:
100 gr karides
20 gr patates kızartması
Keto Kabak pie ince bir dilim
2 litreden fazla su
Adımlarımı 10.000’e tamamlayamadım ama başka sporlar yaptım hafta içi arayı kapatırım.
A Arrietty_
H3RA_ sedulu
Nasıl gidiyor durumlar?Size bakınca yazınki halimi hatırlıyorum.. Geçecek inşaallah
Tabağına bayıldım yaa.Çok doyurucu görünüyorMenu paylasayim
H3RA_ sedulu
09.00
Yogurt mix (yarim muz, yaban mersiniz, 3 kare bitter, kabak cekirdegi, chia ile)
1 kase cekirdek
12.30
3 hurma
1 yesil elma
1 pogaca
ve 2 yumurtali bol yesil salata
13.00 gunu kapattim
spor aksama. hedefim bugun 20 bin adimi gormek.
Eki Görüntüle 2934111
Ablacım hoşgeldin.Seni tebrik ederim , nickinin hakkını vermişsinMerhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun.
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye.
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu.Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir.O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi?
Tabağına bayıldım yaa.Çok doyurucu görünüyorİf yapıyorsun şu an dçeğil mi?Saat aralığını baya genişletmişsin nasil gidiyor?
Poğaça yemeyi özledimm