- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Vay vay vay haydin masallahHaftada bir vericem seni ulen kilo , ama bazen de yarım kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay vay vay haydin masallahHaftada bir vericem seni ulen kilo , ama bazen de yarım kg
Afiyet olsun. Bende daha yulaf lapasiyla duruyorum. Akşama bende yumurta salatası mi yapsam ki beğendim görüntüyü
Delirtmeyin beni uleee. Tek tek tatile gidiyonuzKızlar bizim plan değişti. Kız kardeşlerimle kültür turu yapacaktık.
Bursa Tirilye, Gölyazı, Cumalıkızık falan.
Yeterli çoğunluk sağlanamamış iptal oldu
Hazır hepimiz müsaitken vazgeçmeyelim kaçalım bir yerlere dedik, Ağva göl kenarı yapacağız kalmalı.
Şöför benim yine :))
Pazartesi şişer dönerim artık :))
Kocam bende bir sonraki aya Kıbrıs yaparım arkadaşlarla dediDelirtmeyin beni uleee. Tek tek tatile gidiyonuz
Iyi tatiller sexy senpazem
Harika planKocam bende bir sonraki aya Kıbrıs yaparım arkadaşlarla dedi
Kıssasa kıssas yapıyo :))
şimdilik "he he gidersin" dedim
Planı bozmam lazım, gideceği arkadaşların eşlerini arayıp "bizde gelek" diye kışkırtmayı planlıyorum :))
Öyle deme yaw, gel diyom gelmiyonDelirtmeyin beni uleee. Tek tek tatile gidiyonuz
Iyi tatiller sexy senpazem
Aynı benKocam bende bir sonraki aya Kıbrıs yaparım arkadaşlarla dedi
Kıssasa kıssas yapıyo :))
şimdilik "he he gidersin" dedim
Planı bozmam lazım, gideceği arkadaşların eşlerini arayıp "bizde gelek" diye kışkırtmayı planlıyorum :))
Pirasa yedim bugünNe yedin ne ictin bakem
Tavan vantilatörünü tam ortaya asamamislar üçgen çatıdan dolayı simetrik durmuyorTavanda ayna falan var da ben mi göremiyorum? Tavanın neyine azdın anlamadım
Selam kizlar
Resmen aksm oldu ben yazana kadar. Annemler ugrayacakmis Birde. Kolumu kaldiracak halim yok
H3RA_İyi akşam lar
Bu sefer akşam geçmişi yapamıyorum
Yorgunluktan kusura bakmayın
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (sucuğu toplasan 2 dir)
İki üç lokma köy ekmeği
2_4 çatal beyaz peynir
3 zeytin olması lazım
Çay
Öğle
Yeşil mercimek çorbası yarım tabak
Pirinç pilavı yarım tabak