Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirbaclaaaaaa sexy ladiem kirbaclaaaaa
Ohh mis gibi
Kız tartı öncesi oldu mu bu menü şimdi. Mercimek çorbası ve tarhana var. Hem karb hem de sisirip gaz yapar. Elma ve muz da karb deposuİyi akşam lar
Bu sefer akşam geçmişi yapamıyorum
Yorgunluktan kusura bakmayın
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (sucuğu toplasan 2 dir)
İki üç lokma köy ekmeği
2_4 çatal beyaz peynir
3 zeytin olması lazım
Çay
Öğle
Yeşil mercimek çorbası yarım tabak
Pirinç pilavı yarım tabak
Yoğurt
Akşam
Tarhana çorbası
Yoğurt.
2 küçük parça kadar köy ekmeği
Su
Genelde 2 lt içerim ama maalesef 5 bardak
Spor
55 dak yavaş tempo yürüyüş
2-4 da şarkılık dans
Seni gece sexy kıyafetlerle kırbaçlayayım istiyorsanKirbaclaaaaaa sexy ladiem kirbaclaaaaa
Ben anca ruyamda giyinirim oyleSeni gece sexy kıyafetlerle kırbaçlayayım istiyorsan
Kusura bakma cevap vermemişim sana canım.Ben hep iki öğün yemeğe alışığım.Sabahları 9 civarı kahvaltı , akşam 5-6 gibi akşam yemeği yeriz.Arada çok acıkırsam meyve kuruyemiş kuru meyve kahve vs yiyorum ama dün biraz keyifsizdim ben emziriyorum , kendimi aç bırakmam merak etmeİyi akşamlar , sabah sadece bir tık doymussun gibi geldi , akşama kadar aç mı kaldın?
Neden zayıflamak istiyorsun?Ne kadar zayıflamayı hedefliyorsun?Yemekte neyden keyif alıyorsun?Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım günü neden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Çok teşekkür ederim ne güzel aciklamissiniz. Ben deneyimliyim ama surdremiyorum artık 105 kilodan 88 e düştüm düşe kalka. 63 ideal kilom en son evlenirken bu kilodaydim daha önce gruplara katıldım fakat olmadı nedense birde sızım enerjinizi deneyeceğim aranıza hosgeldim o zaman umarım bu sefer olurNeden zayıflamak istiyorsun?Ne kadar zayıflamayı hedefliyorsun?Yemekte neyden keyif alıyorsun?
Bence bu ve bunun gibi soruları cevaplamak çok iyi geliyor.Ben ilk defa diyet ve düzenli takipli spor yapıyorum.Yardıma da ihtiyacım olduğu aşikardı çğnkü mutsuz ve deneyimsisdim.İlk işim buraya kaydolmak oldu.Normalde siteye üye değildim , bu gruplara dahil olmak için üye oldum.
Hedefimi ve neden zayıflamak istediğimi belirledim ve başladım.Bazen 200 300 gram ancak gidiyor haftada ama genele baktığımda 6 kiloya verdim buranın desteğiyle.Kendim başlasam böyle olacağını hiç sanmıyorum.Kontrol edilmek iyi gerçekten.
Eğer gerçekten kilo kaybetmek istiyorsanız bismillah deyip başlayın.
Unutur muyum hiç bebişim hep aklımdaydınız ama işler güçler bebeler olaylar derken geç kaldık biraz buralaraAsi Matmazel vayyy zilli zarife gelmis. Unutmamis bizi