Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gel anlaşalım, no kırbaç OK? sedulu sedulu
Hem sabah 1 saat sporumu da yaptım:KK71::KK6:
Ohh mis gibi 😍
İyi akşam lar
Bu sefer akşam geçmişi yapamıyorum
Yorgunluktan kusura bakmayın

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (sucuğu toplasan 2 dir)
İki üç lokma köy ekmeği
2_4 çatal beyaz peynir
3 zeytin olması lazım
Çay

Öğle
Yeşil mercimek çorbası yarım tabak
Pirinç pilavı yarım tabak
Yoğurt

Akşam
Tarhana çorbası
Yoğurt.
2 küçük parça kadar köy ekmeği

Su
Genelde 2 lt içerim ama maalesef 5 bardak

Spor
55 dak yavaş tempo yürüyüş
2-4 da şarkılık dans
Kız tartı öncesi oldu mu bu menü şimdi. Mercimek çorbası ve tarhana var. Hem karb hem de sisirip gaz yapar. Elma ve muz da karb deposu

Kızlar kötü bir gün oldu beni mazur görün şu hastalıktan bir kurtulayım sporları ve menüleri düzelticem inşallah. Öğlen iyi yedim sonra pek bir şey yiyemedim artık ağzım kokmasın diye yedim 1 granola bar İkindide, akşama da 2 kaşık pilav. Midem bulanıyor su bile içemiyorum :KK43:
Screenshot_20211015_222103_com.askipo.patient.jpg
Screenshot_20211015_222054_com.askipo.patient.jpg
Screenshot_20211015_222044_com.askipo.patient.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20211015_222106_com.askipo.patient.jpg
    Screenshot_20211015_222106_com.askipo.patient.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 17
İyi akşamlar , sabah sadece bir tık doymussun gibi geldi , akşama kadar aç mı kaldın?
Kusura bakma cevap vermemişim sana canım.Ben hep iki öğün yemeğe alışığım.Sabahları 9 civarı kahvaltı , akşam 5-6 gibi akşam yemeği yeriz.Arada çok acıkırsam meyve kuruyemiş kuru meyve kahve vs yiyorum ama dün biraz keyifsizdim😌 ben emziriyorum , kendimi aç bırakmam merak etme😄😄

Selam kızlar
Kahvaltı 10:00
1 lavaş içine 3 dl kaşar 2 dl kavurma sarıp
tost makinesinde pişirdim

1 elma
1 mandalina
1 sade kahve
1 avuç badem

Akşam
Kıymalı karnabar yemeği
Az bamya yemeği
1 dl siyez ekmeği

Sade kahve

Ay ne çok yemişim bugün 🙄
sedulu sedulu A Arrietty_

Bugünkü menüm
Sabah:tavada yumurta , 5 6 zeytin , bir dilim peynir , 2 dilim karpuz , 2 çeri , 3 ceviz , çay ,1.5 dilim ekmek
Öğlen : Yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak, yarım dilim ekmek
Akşsm: 1 porsiyon etli kuru fasulye , 4 kaşık bulgur , 2 kaşık yoğurt, çay
Su 1 lt bugün çok içemedim
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
sporu ekliycem

Ben her gün diyete başlıyorum akşama kadar yapıyorum. Bugün irmik helvasiyla kapattım günü 😒 neden yaaa neden yapamıyorum. Diyetisyene ödediğim paralara mi yanayım siskolugumami artık bıktım hep diyette olmaktan😥 sizi tebrik ederim öyle bir içimi döktüm
Neden zayıflamak istiyorsun?Ne kadar zayıflamayı hedefliyorsun?Yemekte neyden keyif alıyorsun?
Bence bu ve bunun gibi soruları cevaplamak çok iyi geliyor.Ben ilk defa diyet ve düzenli takipli spor yapıyorum.Yardıma da ihtiyacım olduğu aşikardı çğnkü mutsuz ve deneyimsisdim.İlk işim buraya kaydolmak oldu.Normalde siteye üye değildim , bu gruplara dahil olmak için üye oldum.
Hedefimi ve neden zayıflamak istediğimi belirledim ve başladım.Bazen 200 300 gram ancak gidiyor haftada ama genele baktığımda 6 kiloya verdim buranın desteğiyle.Kendim başlasam böyle olacağını hiç sanmıyorum.Kontrol edilmek iyi gerçekten.
Eğer gerçekten kilo kaybetmek istiyorsanız bismillah deyip başlayın.

İyi geceler kızlar

Kahvaltı
Yulaf lapası üzerine 50 gr muz ve 30 gr şekersiz fıstık ezmesi
Kahve

Akşam
Bir kabak ve 2 yumurta ile omlet
200 gr yoğurt

Su 1.5 lt
60 dk cardio
30 dk upper body dumbell ile
H3RA_ H3RA_
B697DA26-F899-4325-BAFD-1DBAD56B2BD6.jpeg A28EE2EC-9DA6-43C6-A017-4535DE23D592.jpeg

Neden zayıflamak istiyorsun?Ne kadar zayıflamayı hedefliyorsun?Yemekte neyden keyif alıyorsun?
Bence bu ve bunun gibi soruları cevaplamak çok iyi geliyor.Ben ilk defa diyet ve düzenli takipli spor yapıyorum.Yardıma da ihtiyacım olduğu aşikardı çğnkü mutsuz ve deneyimsisdim.İlk işim buraya kaydolmak oldu.Normalde siteye üye değildim , bu gruplara dahil olmak için üye oldum.
Hedefimi ve neden zayıflamak istediğimi belirledim ve başladım.Bazen 200 300 gram ancak gidiyor haftada ama genele baktığımda 6 kiloya verdim buranın desteğiyle.Kendim başlasam böyle olacağını hiç sanmıyorum.Kontrol edilmek iyi gerçekten.
Eğer gerçekten kilo kaybetmek istiyorsanız bismillah deyip başlayın.
Çok teşekkür ederim ne güzel aciklamissiniz. Ben deneyimliyim ama surdremiyorum artık 105 kilodan 88 e düştüm düşe kalka. 63 ideal kilom en son evlenirken bu kilodaydim🥴 daha önce gruplara katıldım fakat olmadı nedense birde sızım enerjinizi deneyeceğim aranıza hosgeldim o zaman 🙃 umarım bu sefer olur

Sabah menü:
Yaban mersini
Cereal
Badem ve yulaf ünlü kurabiye
Nespresso

Ara
Protein bar
Salsa ve bir kaç tane cips

Öğlen menü:
1 hindi fümeli sandviç

Akşam menü:
100 gr karides
20 gr patates kızartması
Keto Kabak pie ince bir dilim

2 litreden fazla su
Adımlarımı 10.000’e tamamlayamadım ama başka sporlar yaptım hafta içi arayı kapatırım.
A Arrietty_
H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

X