Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ee kimse tartı paylaşmamış 🙄

Ben de birazdan tartılacağım..
Bugün aile yemeğimiz var, ben de pasta yaptım, benim pastamı kim beğenecekse artık, ondan kıs, bundan kıs diyetik birşey oldu 😂 şu günlerde ve sanırım önümüzdeki hafta çok yoğun olacağım, düğünümüz var, yine de gelmeye çalışıyorum ama çok sık olmuyor tabi..

Dünkü menüm..

10.00
Omlet
2 dilim ekmek
3 k krem peynir

Ara
1 hurma (taze, büyük olanından, başka ismi var mı bilmiyorum)

14.00
2 kaşık pilav
Yarım porsiyon sebzeli et yemeği

Su 2lt
10 bin adım

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Eklentiler

• IMG_20211016_095520.jpg
    IMG_20211016_095520.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 20
Dünkü menüm..

10.00
Omlet
2 dilim ekmek
3 k krem peynir

Ara
1 hurma (taze, büyük olanından, başka ismi var mı bilmiyorum)

14.00
2 kaşık pilav
Yarım porsiyon sebzeli et yemeği

Su 2lt
10 bin adım

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Afiyet olsun.Son zamanki durumunu düşününce gayet güzel yemişsin tebrikler☺
Meyve olan, turuncu hurmadan mı yedin?Trabzon hurması veya cennet hurması derler , ben çok severim😊

Çok teşekkür ederim ne güzel aciklamissiniz. Ben deneyimliyim ama surdremiyorum artık 105 kilodan 88 e düştüm düşe kalka. 63 ideal kilom en son evlenirken bu kilodaydim🥴 daha önce gruplara katıldım fakat olmadı nedense birde sızım enerjinizi deneyeceğim aranıza hosgeldim o zaman 🙃 umarım bu sefer olur
Ohoo ben size ne anlatıyorum.Siz zaten tecrübeliymişsiniz.Zamanında çok iyi kilo vermişsiniz.Tebrik ederim.Bir kere yapan tekrar yapabilir💪
Yalnız burda öğrendiklerimden biri de çok uzun hedeflerdense ara hedefler koymak da çok motive ediyor.88 le 63 arası uzun bir yol.Önce daha yakın bir hedef koysanız?
Ben ilk hamile kaldığım kilomu hedeflemiştim , ona yaklaşmamın mutluluğu var içimde.Ona ulaşınca da evlendiğim kiloma dönmeyi umuyorum😁
Bir de ilk sayfadaki soruları cevaplarsanız tanırız sizi🌼

Sabah menü:
Yaban mersini
Cereal
Badem ve yulaf ünlü kurabiye
Nespresso

Ara
Protein bar
Salsa ve bir kaç tane cips

Öğlen menü:
1 hindi fümeli sandviç

Akşam menü:
100 gr karides
20 gr patates kızartması
Keto Kabak pie ince bir dilim

2 litreden fazla su
Adımlarımı 10.000’e tamamlayamadım ama başka sporlar yaptım hafta içi arayı kapatırım.
A Arrietty_
H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu
Yine 'bunlar nedir ve nasıl kombinlenmiştir'dediğim , orjinal bir menü😅afiyet olsun ladyim🌸

Selam
,menumu yaziyim hic yerimden kalkmadim
bugun 😪
Sabah kucuk krep,az bal
Ogle az mercimek corbasi
Ara 2 d.ananas , 4 5 uzum
Aksam 3kofte ,2catal pure

Su 3bardak 1lt tamamliycam
H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu A Arrietty_
Nasıl gidiyor durumlar?Size bakınca yazınki halimi hatırlıyorum.. Geçecek inşaallah🌸
Yediklerin az da olsa en azından güzel şeyler yemişsin ve ara ara enerjini tazelemişsin.Afiyet olsun🌼

Menu paylasayim
H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

09.00
Yogurt mix (yarim muz, yaban mersiniz, 3 kare bitter, kabak cekirdegi, chia ile)
1 kase cekirdek

12.30
3 hurma
1 yesil elma
1 pogaca
ve 2 yumurtali bol yesil salata

13.00 gunu kapattim
spor aksama. hedefim bugun 20 bin adimi gormek.

Eki Görüntüle 2934111
Tabağına bayıldım yaa.Çok doyurucu görünüyor😍İf yapıyorsun şu an dçeğil mi?Saat aralığını baya genişletmişsin😬nasil gidiyor?
Poğaça yemeyi özledimm😢

Merhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun. 😊
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye. 🤭
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu. 😣Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir. 🙄 O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...😁
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi? 😍
Ablacım hoşgeldin.Seni tebrik ederim , nickinin hakkını vermişsin😍
O kadar güzel betimlemişsin ki ben de seninle gezdim gibi oldu☺ çok özledim Türkiye'yi 😌

Tabağına bayıldım yaa.Çok doyurucu görünüyor😍İf yapıyorsun şu an dçeğil mi?Saat aralığını baya genişletmişsin😬nasil gidiyor?
Poğaça yemeyi özledimm😢

Benim if sabit degil, reglin ilk 3 gunu 3 ogunyedim

Simdi 20 saatle basladim heri, ama haftasonu genelde cocuklarla rahat takiliyorum, pazartesi uzun bir if yapicam.

Pogacalarim ekmek yerine ama 😅

X