Of bak bende kısır yapmadım uzun zamandır dur bu hafta yapayım tartıdan sonraKisir yaparsam sade kisir yerim
Bak ne zamandir yapmiyom heeee, bunu bir hafta menüsüne yedireyim ben. Tartiya uzak bir güne koyayim
Benimde canım çekiyor eşim yeşillik almış boş bolKisir yaparsam sade kisir yerim
Bak ne zamandir yapmiyom heeee, bunu bir hafta menüsüne yedireyim ben. Tartiya uzak bir güne koyayim
ay yanında pişi olcak bideOf bak bende kısır yapmadım uzun zamandır dur bu hafta yapayım tartıdan sonra
Benimde canım çekiyor eşim yeşillik almış boş bol
yıkadım attım dolaba hepsini
Ama kısır yapamam oğluşun iki gün detoksu var
canı çeker kuzumun
sen yaparsan gönderirsin bana bir tabak dolusu
ay hem acılı hem bol nar ekşili olacakAh o oguluslar
Herkese benden kisir.
Ama diyim simdiden, ben acili yaparim
Kıyamam ya ne kadar nankor vücudumuz var o kadar emek vee en ufak awydw al. En onemlısı saglık canım saglıgımız yerınde olaun hep verırız
Kısır yanına pişi gelenek mi yaw komşumda kısırla pısı getrmıs ama yemedım oğluma verdimay yanında pişi olcak bide
gözyaşım pıtt
Backward bent uterus mi ? Benimde oyleymis. Doktorun notunu gorebiliyorum simdiBenim rahim tersmis
Hamilelikte öğrendim.
Gecmis olsun.
Ama sen huc dinlenip kendine bakmiyorsun
harika ikilidir kendileriKısır yanına pişi gelenek mi yaw komşumda kısırla pısı getrmıs ama yemedım oğluma verdim
Backward bent uterus mi ? Benimde oyleymis. Doktorun notunu gorebiliyorum simdi
Ben mi ?
Pisi uzun zamandır yemiyorum şu an kesseler yemem %100 karb %1000 yağay yanında pişi olcak bide
gözyaşım pıtt
Alman gibi bunlarBacim sizin denmarkta hastalar yatmiyorlar mi, kulturel bir sey mi bu?
Dinlensene sen vakit buldukça.
DinlendimBacim sizin denmarkta hastalar yatmiyorlar mi, kulturel bir sey mi bu?
Dinlensene sen vakit buldukça.
Bizde seni ozledikHosbulduk, küçük 15 aylik, emiyor ama yemeklere alisti şükür. O yüzden sadece akşamları sık emiyor.
Kaptanım sizi işten daha çok özledim
Kisir mi
O degilde yaprak sarmasi ozledim ben. Cok uzun zamandir yemiyorum. Cunku sarmiyorum
Hic affetmeBen de sarmiyom, saran olursa iyi yerim ama
Gardasim sever yapmayi, gelecek yakında, o hafta izin alayim
Gerçek cig köfte mi yalanciktan miKontrol tartisi sonrasi ozlesme gunumuz galibaoglumda cigkofte sayikliyordu bugun okuldayken yarina sikistirabilirsem yapicam