- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Evde 2kglik dumbell filan var mi ? Veya direnc bandi?Tamm kilomdan şikayetçiyim ama asıl derdim güreş pistinden kalmış gibi duran kol pazilarim derdime çare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde 2kglik dumbell filan var mi ? Veya direnc bandi?Tamm kilomdan şikayetçiyim ama asıl derdim güreş pistinden kalmış gibi duran kol pazilarim derdime çare
Bende hic yok. Telefondan giris yapiyorumKızlar sizde de abartılı reklam çıkıyor mu?
Ben de telefondan giriyorum ve alt alta bir sürü reklam çıkıyor.Bende hic yok. Telefondan giris yapiyorum
Reklamsiz stil de yok artik. Asos mavisi ondan mi bilmemBen de telefondan giriyorum ve alt alta bir sürü reklam çıkıyor.
Benimkide katlanıyor ama o kadar ağır bir şey ki taşımak çevirmek yürütmek mümkün değil Türkiye’de var bir tane o çok hafif onu istediğim gibi odadan odaya taşıyorum, bu çok ağır spor salonlarındaki gibi bir şey.Benim ki katlanan yurume bandi. Evi tavaf etti
O ne?Masterfite geçtim
Benim bugün ayak bakım günüm adımlayamam, bakımım bitsin de sonra koşu bandına çıkcam.adimlayalim hadi, bende evdeki koltugun etrafinda doneyim az, sonra da masanin etrafinda donerim
Oyy onların kakası misss missHaline şükret benim bütün günüm oğlanın kakasını temizlemekle geçiyor
Yaaa unuttum bak haftanın 2 gunu kursta var oğlan futbola gıdıyor kafayı yıcemay cok kotu ya,
ben de cocuklarin bir kursunu iptal ettim bu sene bu sebeple, esim kiziyor cocuklarin gelisimi bla bla,
oraya yetistik, buraya yetistik stresi gunu mahvediyor ki zaten, aman istemiyorum, evimde oturucam onumuzdeki 5 yil
Sukur buna. Bu sıra yerinde sayıyor tartı kurtulamadım 57 lerden. Aslında hemen spora baslamak ıstyorum ama zaman ve maddi olarak beklıyorumKız bide bana ince belli diyorsun
Benimki de 69 du geçen hafta
2 cm cik fark var
Sende ince bellisin işte
Yaa sorma bıde mısafır var valla bak anca gecelerı ugrayabılıyorum buraya bıle onceden en azından 1 saat zaman ayırıyordum pılates galan sımdı oda yokBir dönem benimde hayatım bu şekildeydi.
Sabah okula bırak eve dön toparla, süpür
öğle yemeği için bir şeyler hazırla, iki ayrı okuldaki çocuklara bırak eve gel
Akşam yemeği için hazırlık yap
Git çocukları al eve gel
Tüm hafta içim bu şekilde geçiyordu
Diğer ev işleri de cabası
Haftasonumda kurslarına yetişmek için akşama kadar koşturmayla geçerdi
Araya misafir girerse dilim dışarda haftaya başlardım
Bir süre böyle olacak malesef, ama geçiyor merak etme
Şimdi ikiside kendileri gidip gelmeye başladı her yere
He şimdi ergenlik problemleriyle cebelleşiyoruz orası ayrı
Toplamda 791 kalori çok düşük değil mi? Bu yaşımda günde 1300 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum, bilemedim. Makrolar yüzde olarak bakınca iyi gibi ama, miktar olarak çok çok az. Hele hele protein. O kadar spor yapiyorsun, yeterli beslenmeden kaslar yıkımı nasıl onaracak?Selam kızlar
Çocuk uyudu bende kendimi dinlenme moduna alıyorum artık
Menü ve adımlar
Eki Görüntüle 2929950 Eki Görüntüle 2929951 Eki Görüntüle 2929953 Eki Görüntüle 2929952
Iyi ettin ablacim. Ozluyorum ugra aradaHenüz gelemedim canimcim, sizi ozleyince geçerken uğradım. Şimdi de otobüsle Antalya yolcusuyum.
2 hafta sonra nasipse döneceğim.