- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
şuncacık yemeğin makrolarına bak anlayacaksın hislerimi
bakmam
kalorisini hesaplarken bile sikildim ( LadyMiami )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuncacık yemeğin makrolarına bak anlayacaksın hislerimi
Noluyoo
Kiz ile evdeydim bugun. Biraz kirginligi vardi.
Simdi esim geldide nefes aliyorum. Gecmise bakamadim
Aynen canım, kışın termale gider, sıcacık sularla kucaklasiriz. Sağlık hoşluk olsun da...Hoşgeldin ablacım süpersin tatilde bile kilo vermeye devam yani
Tatilin yarıda kesilmesine üzüldüm, sağlıksal bir durum olmasında yine gidersiniz
Kış tatilide çok keyiflidir, bir ara öyle bir şey yaparsınız
Otele kapanmalı tatilleri bende çok sevmem ama arada full dinlenme için 2-3 gün süper oluyor
-
Ben de öyle diyetlere hiç gelemiyorum. Normalde disiplinli biriyim ama kendi kurallarımı kendim koymayı seviyorum ve işe de yarıyor. Bazı öğünlerde keto yapıyorum, bazı öğünlerde Vegan yapıyorum, bazı öğünlerde vejeteryan yapıyorum, bazen oruç tutuyorum her türlü takılıyorum, ben bu şekilde altı haftada 4,5 kg verdim daha ne olsun.?Off kızlar ya şu keto işi sıktı beni.
Para verdim diye bırakamıyorum da
Tamam güzel kilo verdiriyor ama
10 gündür darlandım artık
Makarnayı pilavı geçtim
Bulgur yok, kuru baklagil yok, meyve yok, yulaflı tatlı bile yapamıyorum canım tatlı çektiğinde
Bu akşam yeşil mercimek yapayım dedim
Baklagil grubundan olduğu geldi aklıma
Çorba yapayım diyorum
K.mercimek, tarhana, domates çorbası, şehriye, yayla tüm çorbalarda karbo var
Hiç değilse tatlı niyetine züber alayım dedim
Onda bile karbo uçuk
Şu saat oldu bir avuç kaju yedim sadece
Ev yemekleri yapılan yerlerde bile seçenekler çok dar söylemedim bir şey aç aç çalışıyorum öyle
5-6 gün kaldı ama çok darlandım
Yanan 200 TL olsun diyorum ama bitiminde vereceğim kiloyuda merak ediyorum
Açlıktan başım ağrıyor spora bile halim kalmıyor bu şekilde de
Ayy hadi biriniz "boşver" desin bana
Yada motive etsin bayılıp kalmadan
Ahahhhhahaha Bir Siri mağduru daha
Bende sendenim bazen omad yaparım, bazen if tarzı. İfin saatlerini bile değiştiririm kafama göre.Ben de öyle diyetlere hiç gelemiyorum. Normalde disiplinli biriyim ama kendi kurallarımı kendim koymayı seviyorum ve işe de yarıyor. Bazı öğünlerde keto yapıyorum, bazı öğünlerde Vegan yapıyorum, bazı öğünlerde vejeteryan yapıyorum, bazen oruç tutuyorum her türlü takılıyorum, ben bu şekilde altı haftada 4,5 kg verdim daha ne olsun.?
Açıkçası ben sürekli aynı şey yapıldığında işe yaramadığını düşünüyorum. Hatta eşimle konuşuyorduk oda aynı şeyi söyledi sürekli aynı şeyi yaparsan vücut o tempoya o sisteme alışır metabolizma da alışır tembelleşir dedi o yüzden sürekli aynı şeyi yapmak yerine sağlıklı bir şekilde beslenmek ve güzel bir şekilde spor yapmak bence en doğrusu o ama tabi herkes kendi bünyesini kendi vücudunu daha iyi tanır size nasıl uygunsa öyle yaparsınız.
Ahahhhhahaha Bir Siri mağduru daha
Yönünü tv ye doğru çevirsenKoşu bandımın manzarasını paylaşayım. Bana sıkılmaktan bahsetmeyin döverim
Odanın konumundan dolayı olmuyor maalesef. Televizyon arkamda kalıyor ya da öyle kalmak zorunda, yoksa tam odanın ortasında olurum ki o da eşimin hiç hoşuna gitmezYönünü tv ye doğru çevirsen
dizi izlerken anlamazsın bile ne kadar yürüdüğünü
İyi akşamlarr
Taa öğleden yemeyi bırakanların olmuş tartı öncesi çok mantıklı. Benim bugün biraz geçe kaldı akşam yemeği
9.00=1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık yarım dilim çavdar ekmeği
11.00=10 fıstık 2 ceviz sade filtre kahve
13.00=100 gr ton balığı salata
15.30= sade Türk kahvesi 2 kuru kayısı
19.30=6 yk fırında kabak 4 yk yoğurt 1yk mantar sote
sedulu A arrietty
Eki Görüntüle 2929902
Bugün wcye çıktım çok şükür ona güveniyorum inşallah yarın korkunç bir rakam görmem tartıda. Bi de 20 yaş dişimi çektirdim geçen haftaya göre illa ki daha hafif olmam lazımisi bilcen ise gitmicen diyorum ilk yorumuna istinaden ha ha.
aksamin gece kalmis, ama hic de kalorili bir ogun degil, o yuzden kotu etkileyecegini sanmiyorum.
Hatta genel olarak en az kalorili gunlerinden birini gecirmissin, bol salatali menuler benim favorilerim zaten, ben 2 kez begendim o sebeple.
Bugün wcye çıktım çok şükür ona güveniyorum inşallah yarın korkunç bir rakam görmem tartıda. Bi de 20 yaş dişimi çektirdim geçen haftaya göre illa ki daha hafif olmam lazım