Merhaaabaaaaaa
İyiyim valla depresyonlar sinir buhranlaarı geçti güncel kilom 62 oldu sonunda çok şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyorHello baby, nabersin?
Sabah yumurta yiyebilseydin keske. Yasina gore protein alimin az. Kas yapmak istiyosun benim gibi o yuzden 80 gr altina dusurmesen iyi olur.Selam kızlar
Eve yeni geldim çok yorgunumm sırtım ağrıyor. Sağolsun çilekeş anam taze fasulye yapmış onunla birlikte yoğurt yerim 3 yk
Menümü yazıyorum
07.15
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 dilim Domates, 2 dilim salatalık
1 ince dana Salam
10.00
1 sütlü filtre kahve
12. 30
3 yemek kaşığı patatesli et haşlama
3 yemek kaşığı barbunya pilaki
2 yk yeşil salata
15.00
50 gr leblebi
180gr armut (1 tane)
19.00
6 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
Kh yine coşmuş
Ben yapmadim makina yaptiKahve çok güzel gözüküyor nasıl yaptınn
Biz de veresiye/taksit, kapida odeme yok, hersey pesin aninda odeme.Bugün bana, yarin sana
Niye hemen hesap ceki gönderiyorsun kivermem adimlarimi.
Ben çok ciddili bir depresyona girmiştim o dönem ve kendime gelene kadar yazamadım kimseyle konuşmadım. Sonra kendime gelince manipülasyon ehli insanları hayatımdan çıkarınca normale döndüm ve çok özür dilerim (emoji attığımda mesaj yazmıştım ama gönderilmemiş tekrar atıyorum şimdi)@_Vera_ hayırsız insan. Bi haber verir bu ne pat diye ui yapıp kaçıyorsun. Dm diye bisi var dimi icat edilmiş. Bi yaz da merak etmeyelim yahu
Evet ya sabah çok acele çıktım yesem iyi olurdu. Günde 80 gr protein almak çok zor değil miSabah yumurta yiyebilseydin keske. Yasina gore protein alimin az. Kas yapmak istiyosun benim gibi o yuzden 80 gr altina dusurmesen iyi olur.
Bu platform depresyona birebir canım. Reelde tanımadığımız için bir çok kişiyi tarafsız bakış açısıyla güzel yorumlar alabiliyoruz. Hayatındaki negatif insaları silmen harika bir hareket. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmelisin yoluna. Sana negatif enerji veren seni yoran tüketen insanları hiç hayatına sokmaya uğraşmaBen çok ciddili bir depresyona girmiştim o dönem ve kendime gelene kadar yazamadım kimseyle konuşmadım. Sonra kendime gelince manipülasyon ehli insanları hayatımdan çıkarınca normale döndüm ve çok özür dilerim (emoji attığımda mesaj yazmıştım ama gönderilmemiş tekrar atıyorum şimdi)
Dur ben sana daha komiğini anlatayım.
Biriyle ciddi bir konuşma yapıyorum adamı da çok tanımıyorum ve Türkiye’de bu kişi, ben tabii Siri’ye söylüyorum o yazıyor, laf arasında “bugün çok sıkıldım” dedim. Siri ( ı ) harflerini ( i ) harfine dönüştürerek yazmış göndermiş. Geri de alamadım tabi, adam kim bilir dünyanın öteki köşesinde karnı ağrıyana kadar nasılda gülmüştür.
Kız sana midem bulanıyor aman ishalim demiş sen ona yemek tarifi vermişsin Türkçe okuma, anlama ve yazma konulu uzaktan öğretimle master yapmışcasınaGeçmiş olsun, normal beyaz ekmeği tost yapıp yani tost yapmak nasıl oluyor? kızartmak mı oluyor yağsız yani tost makinasında böyle, yok olmadı tost makinası farklı Türkçede, hmmmm ekmek kızartma makinesinde kızartıp yemen lazım, ishaline iyi gelir bir de muz ama çok olgun olmayacak.Lusi al sana Miami’nin göbeğinden Türkçe
Hangi tarif ? Ben HC ununu tek kullanmiyorum dagiliyor bana gore.Selam kızlar iş çıkışı bir kaç işim vardı onları hallettim. 1 saat önce girdim eve. Ayak üstü bir şeyler yedim. Şimdi keto usulü kurabiye yapmaya çalışıyorum.
İnstagramdaki tarif tutmadı gıcık oldum. Badem unu yerine hindistan cevizi unu kullandım. Ondan mı acep. Kıvam farkı varmı ikisi arasında A Arrietty_
Sen kararlisin danimarka da denenmemis spor salonu birakmican
Istedigim gibi biryer bulsam. Crossfit yerim iyiydi. Zalimlar felaket zam yapti. Su ekim ayini bi atlatayim belki oraya baslarim. Reformer guzel amma bu salon da cok sakin . Gecen seferde hic bir yerim agrimadi. Kadin bugun sordu hemenSen kararlisin danimarka da denenmemis spor salonu birakmican
ilk denemem bende tecrübe etmiş oldumHangi tarif ? Ben HC ununu tek kullanmiyorum dagiliyor bana gore.