Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Patates haşlaması iyi bir seçenek ikisi içinSelam kızlar..
Ben bugün çok kötüyüm, affedersiniz hem ishalim hem istifra ediyorum.. Bittim tükendim sabahtan beri, birşey de yiyemiyorum
Akşama menü yazmazsam iyi olmadığımdan..
Geçmiş olsun. Patates haşlaması iyi bir seçenek ikisi için
Beni anca 200 kalorilik bir protein bar selamete çıkarır. Bu ne kadar düşük kalori böyle?
Tıkabasa yedim toplam aldım kalori 200 ün altında.
Selam kızlar..
Ben bugün çok kötüyüm, affedersiniz hem ishalim hem istifra ediyorum.. Bittim tükendim sabahtan beri, birşey de yiyemiyorum
Çok geçmiş olsunSelam kızlar..
Evet lahmacun 147 karb diyor 2 adet 160 gr falan ortalama karb almışsındır bugünsedulu
Makro hesaplayan biri degilim ama, karb oranini uçurmuş olabilirim.
Erkenden paylasayim da gunu kapatayim.
12.30
Sutlu kahve
3 kare bitter
14.15
2 lahmacun
Bol salata
1 ayran
14.35 gün bitti, bir yerde daha duru0 1 kahve daha patlatirim, sade bu sefer.
Sonra bu senenin gezmeleri bitmistir aciyin bana
Evet lahmacun 147 karb diyor 2 adet 160 gr falan ortalama karb almışsındır bugün
İngilizce konuşsana ya miaminin göbeğinde Türkçeyi koruma ve yaşatma dernek başkanı mısın mübarekSiri’nin okkalı bir sillesini yemişim yine. Menü yazmamış meni yazmış
Dur ben sana daha komiğini anlatayım.İngilizce konuşsana ya miaminin göbeğinde Türkçeyi koruma ve yaşatma dernek başkanı mısın mübarek
Geçmiş olsun, normal beyaz ekmeği tost yapıp yani tost yapmak nasıl oluyor? kızartmak mı oluyor yağsız yani tost makinasında böyle, yok olmadı tost makinası farklı Türkçede, hmmmm ekmek kızartma makinesinde kızartıp yemen lazım, ishaline iyi gelir bir de muz ama çok olgun olmayacak. Lusi al sana Miami’nin göbeğinden TürkçeSelam kızlar..
Bana odunc ver kalori
Anlaşalım, karşılığında kaç adım verceksin?Bana odunc ver kalori
Kahve çok güzel gözüküyor nasıl yaptınnİğrenç bir tadı var hiç sevmedim. Zorla yedim.
Anlaşalım, karşılığında kaç adım verceksin?