Fit Club 🏋🏻‍♀️

Istedigim gibi biryer bulsam. Crossfit yerim iyiydi. Zalimlar felaket zam yapti. Su ekim ayini bi atlatayim belki oraya baslarim. Reformer guzel amma bu salon da cok sakin . Gecen seferde hic bir yerim agrimadi. Kadin bugun sordu hemen 😂
Crossfit candir yaw. Bende yeni eve gecis yaptigimda direk aqua aerobicse baslcam insallah😍

Sağol canım..
Çok geçmiş olsun
Çok sağol..
Geçmiş olsun, normal beyaz ekmeği tost yapıp yani tost yapmak nasıl oluyor? kızartmak mı oluyor yağsız yani tost makinasında böyle, yok olmadı tost makinası farklı Türkçede, hmmmm ekmek kızartma makinesinde kızartıp yemen lazım, ishaline iyi gelir bir de muz ama çok olgun olmayacak. @Lusi al sana Miami’nin göbeğinden Türkçe:KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim..
Kızarmış ekmek iyi geliyor evet ama çok kötüydüm midem ekmeği bile almadı..
Muzu akşam biraz toparlanınca yedim..

Dahlia_ Dahlia_ gecmis olsun canim. Yedigin birsey mi dokandi acaba?

@Lusi zalim, attin mi foto ?

Ben bu reformer salonunu sevmedim 🙄 cay kasigi kadar terlemiyorum bile.
Obur yerde,kafamdan asagi bir koca kova su dokmusler gibi oluyordum. Daha 2dersim var burda

Sağol canım, bilemedim ki hiç..
Yeni yeni kendime geliyorum..

Bu platform depresyona birebir canım. Reelde tanımadığımız için bir çok kişiyi tarafsız bakış açısıyla güzel yorumlar alabiliyoruz. Hayatındaki negatif insaları silmen harika bir hareket. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmelisin yoluna. Sana negatif enerji veren seni yoran tüketen insanları hiç hayatına sokmaya uğraşma
@_Vera_ hoşgeldin kuzum, enerjini emenleri at bir tarafa. İdare ettikçe iyi insan diye anılmayacaksın emin ol. Ben 2/3 sene kadar önce yaptım o işi. Arka arkaya soframdan eksik olmayan 3/4 arkadaşımın tabiri caizse değil hakiki kazığını yedim. Şimdi hiç tanımadığım birinden daha uzaklar bana.

Dahlia_ Dahlia_ çok geçmiş olsun. Yoğurtlu pirinçli çorbada iyi gelir. Azcıkta sarımsak at içine, yağsız yap. Hem mide bulantısı hem ishale iyidir.
Hayatımda dengesiz arkadaşlar ve beni sürekli manipüle eden sözde "aşık" birisi vardı sanırım tüm enerjimi emen oydu ve o dönem bu platform bile bana ağır geldi. Dönmek istemedim hatta A Arrietty_ döndüğünde ben gelmem artık diye düşündüm. İşte bahsettiğim sözde aşık insanı kırmak istemedim çünkü bir ilişkim vardı zaten ama sürekli kendimi ve ilişkimi sorgulatacak şeyler yapıyordu. Enerjim 0000dı. Ayrıca H3RA_ H3RA_ aynı dediğin gibi 4 sene birlikte yiyip içtiğim arkadaşım bir gün hiç telefonumu açmadı ne yazdı ne bişi. Bana küsüp gitti ve çok ağırıma gitmişti arkamdan yaptığı dedikodular zaten. Sonra dedim kız vera senin depresyonun bi oynak şarkıya bakar sal bu gereksizleri.

Hayatımda dengesiz arkadaşlar ve beni sürekli manipüle eden sözde "aşık" birisi vardı sanırım tüm enerjimi emen oydu ve o dönem bu platform bile bana ağır geldi. Dönmek istemedim hatta A Arrietty_ döndüğünde ben gelmem artık diye düşündüm. İşte bahsettiğim sözde aşık insanı kırmak istemedim çünkü bir ilişkim vardı zaten ama sürekli kendimi ve ilişkimi sorgulatacak şeyler yapıyordu. Enerjim 0000dı. Ayrıca H3RA_ H3RA_ aynı dediğin gibi 4 sene birlikte yiyip içtiğim arkadaşım bir gün hiç telefonumu açmadı ne yazdı ne bişi. Bana küsüp gitti ve çok ağırıma gitmişti arkamdan yaptığı dedikodular zaten. Sonra dedim kız vera senin depresyonun bi oynak şarkıya bakar sal bu gereksizleri.
Daha resmiyet olmadan sorgulatıyorsa zor olurdu o iş. Astrolojiyi takip ediyormusun bilmiyorum ama retro ilişkilere vurdu en çok. Hatta bir yerde “artık o gemileri değil limanı yakacaksınız hazır olun” diyordu. Hem arkadaş hem dugusal ilişkine vurmuş seninde. Dün gece yeniay vardı.
Çok güzel dualar ettim, minik bir ritüel yaptım.
Cumartesi gününe kadar dileklerini dile şükürlerini yap ve eline kına yak. Bende yapacağım yarın çok tutmayacağım rengi çok çıkmasın diye.

Evet ya sabah çok acele çıktım yesem iyi olurdu. Günde 80 gr protein almak çok zor değil mi
İşte ben toparlayamadığım zaman yer fıstığı tozu, protein bar falan ekleyerek mutlaka proteini tamamlamaya çalışıyorum, zaten proteinim az olduğu gün fark ediyorum çünkü enerjim de az oluyor.:KK39:
Demekki Çok tanımadığımız dünyanın bi köşesindeki heriflere doğru sıkıldım demiyoruz uçak bileti neyim alır gelmeye kalkar maazallah :KK53:
Hakikaten öyle, rezillik, iyi ki adresimi falan bilmiyor. :KK70::KK70::KK70:
Selam kızlar iş çıkışı bir kaç işim vardı onları hallettim. 1 saat önce girdim eve. Ayak üstü bir şeyler yedim. Şimdi keto usulü kurabiye yapmaya çalışıyorum.
İnstagramdaki tarif tutmadı gıcık oldum. Badem unu yerine hindistan cevizi unu kullandım. Ondan mı acep. Kıvam farkı varmı ikisi arasında A Arrietty_
Ayyy Hindistan cevizi ununa fazla bulaşma. Bazı tariflere azıcık ekliyorum ama tamamen ondan yapınca tadı hiç güzel olmuyor, bayıyo🤢
Selam kuzular♥️ 2 gundur cok asiri yorgunum. Oyuzden ses cikmiyor. Isyerindede surukluye surukluye calisiyom. Canim tatil istiyor😬
Sebebini biliyorum. Eski duzenime sporuma donmedim diye. Insallah masallah biseyler dusunuyorum baklim😬
Sporsuzluk artı susuzluk = yorgunluk :KK39::confused:

Ayyy Hindistan cevizi ununa fazla bulaşma. Bazı tariflere azıcık ekliyorum ama tamamen ondan yapınca tadı hiç güzel olmuyor, bayıyo🤢
Baymayı bırak iğrenç oldu. Kimse beğenmedi emeğime yazık.
İlk kez denedim bende bir daha kullanmam. Ben birde bunu normal un gibi düşünüp evde bulunsun diye 1 kg aldım😂
Aklımı seveyim🙄

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🆗
9575 adım
🆗
12117 adım
🆗
13349 adım
❌
❌
🆗
7589 adım
sedulu sedulu 🆗
11980 adım
🆗
11043 adım
🆗
11003 adım
🆗
11547 adım
🆗
11287 adım
H3RA_ H3RA_ 🆗
6406 adım
🆗
7137 adım
🆗
❌
🆗
10388 adım
🆗
60031 adım
LadyMiami LadyMiami 🆗
10049 adım
🆗
10488 adım
🆗
6397 adım
🆗
13648 adım
🆗
10084 adım
@deanvillage🆗 ÖDÜL
❌
🆗
10047 adım
🆗
12363 adım
🆗
6064 adım
🆗
7547 adım
@Migim🆗 ÖDÜL
❌
🆗
❌
🆗
17123 adım
🆗
15007 adım
🆗
15221 adım
@Alys🆗 ÖDÜL
12000 adım
🆗
10200 adım
🆗
20100 adım
🆗
10007 adım
🆗
13014 adım
Lori Lori 🆗
12539 adım
🆗
14843 adım
🆗
9396 adım
🆗
9663 adım
🆗
10179 adım
@kasim_pati🆗 ÖDÜL
❌
🆗
10203 adım
🆗
10367 adım
🆗
15577 adım
🆗
15685 adım
Metaverse Metaverse 🆗
❌
🆗
6734 adım
🆗
11267 adım
🆗
10041 adım
❌
❌
@ZeyElif❌
19248 adım
🆗
❌
🆗
❌
❌
❌
❌
❌
Dahlia_ Dahlia_ 🆗
❌
🆗
7772 adım
🆗
5882 adım

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek

@kasim_pati Kendin de söylemişsin. Mercimek köftesi gereksiz olmuş. Aç kalmazdın halbuki. Böyle düşüncelere girdiğin zaman yemeğini yavaş yemeye başla. Tokluk hissin artacaktır.

A Arrietty_ oooo cıslı bir şey var menü de. Yediklerin az ama 100 jj halledersin canım :KK53:

H3RA_ H3RA_ Al bir de burdan yak sadrazamın ikram :KK53: Gün içinde az yiyince gözün döner tabi :confused: Hemen müdahale edelim mercimek köftelerine gaz yapmasın 100 jj de sana

sedulu sedulu Köfte gram olarak biraz fazla kalmış sanki. Ayrıca içinde ekmek olmamasına rağmen niye karb oranı fazla ki bu köftelerin.

@deanvillage Bu menünün proteinli kısmı nerede yavrum ? Yarım yumurta var. Sütten geleni saymıyorum bile çünkü emilimi zor. Akşam desen ayran. Gözüm protein arıyor. Böyle olursa enerjin düşük kalacak.

LadyMiami LadyMiami Bi bu kızçenin menülere bir şey demiyorum. Gramı gramına ölçülü çünkü hassas terazi gibi :nazar:

Metaverse Metaverse ve @ZeyElif Menüleriniz yok kızlar.

@ZeyElif 2 gündür menü bildirmiyorsun.

Dünkü menü
Izgara balık. yeşil salata 🥗 bir şeftali bir elma
Şu 2lt
Bugün OMAD yapmadım
Kâhvalti
Sebzeli omlet iki yumurtadan+ çay şekersiz
Ara
Üç ceviz bir galeta
Aksam
İki biber bir lahana dolması+salata
Şu 2lt

IMG_20211007_224249.jpg

Dün 6447 bugün 8978adim
Unutmuşum dün yazmayı kusura bakmayın 🥰

Daha resmiyet olmadan sorgulatıyorsa zor olurdu o iş. Astrolojiyi takip ediyormusun bilmiyorum ama retro ilişkilere vurdu en çok. Hatta bir yerde “artık o gemileri değil limanı yakacaksınız hazır olun” diyordu. Hem arkadaş hem dugusal ilişkine vurmuş seninde. Dün gece yeniay vardı.
Çok güzel dualar ettim, minik bir ritüel yaptım.
Cumartesi gününe kadar dileklerini dile şükürlerini yap ve eline kına yak. Bende yapacağım yarın çok tutmayacağım rengi çok çıkmasın diye.
Ayy evet bende kesinlikle yapmalıyım. Retro benim içimden geçti resmen ama diyeti bozmadı çok şükür sağlam kalan tek kalem o

Baymayı bırak iğrenç oldu. Kimse beğenmedi emeğime yazık.
İlk kez denedim bende bir daha kullanmam. Ben birde bunu normal un gibi düşünüp evde bulunsun diye 1 kg aldım😂
Aklımı seveyim🙄

Yağının kokusuna dayanamam hiç, unundan birşey hazırlayınca da öyle kokuyor mu? 🙄

X