Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugün 200 kalori fazla yedim ama daha fazla kalori yaktığım için yine bayağı kalori eksikliği olmuş, 😱😱😱😱
yarın biraz fazla mı yesem acaba?🤔🤔🤔

Bence boyle devam et, cumartesi tarti sonucuna gore karar verirsin.

Senin tarti her şeyi ölçüyor, bi hesap yaparsin kas kazanimina gore.

Tamam yedim ama +900 alacak kadar yemedim ya neden böyle oldu acaba :KK43: dün uzun zaman sonra spora gittim o şişkinlik yapmış olabilir mi
IMG_20211006_095817.jpg

Bugün komşum sen bu ara dahada zayıfladın dedi. Yaz başında ki halimdende zayıf görünüyormuşum. Yüzün, boynun, omuzların çocuk gibi kalmış dedi.
Çok tuhaf o dönem yaptığım sporu yapmıyorum, vücut ölçülerimde o zamanla neredeyse aynı gibi.
Tartıda 2/3 kg artıyım zaten
Kızımda yanımdaydı “vücudun oturuyor bence o yüzden öyle” dedi.
Ama ben aynaya baktığımda ilk başladığım 70 kg da nasılsam öyle görüyorum kendimi. Daha kilo vermem gerekiyor algısından dolayı psikolojik mi bu bilmiyorum?
O psikoloji her zaman gözümü korkutmuştur, hatta incecik olup hala diyete devam edenleri kınamıştım zamanında.
53 ü görsemde hep böylemi görücem ben kendimi. Kendimle barışık biriyimdirde aslında.
Ya anlatabildimmi demek istemediğimi bilmiyorum, kendiyle kafayı bozan biri olmak istemiyorum kısacası.
Boyun kactı hatrlamıyorum tam ama 1.68 mıydı. Sen suan tam kıvamında ıncecık fıstıksın. Nıye aynada kendını 70 goruyosun. Verdıkce veresi gelıyor ınsanın sanırım bu kıloları. Daha zayıf daha zayıf falan. Ama cok incecık olmak gıbı bı şart yok ben eskıye gore daha az takıyorum. Gydıgım yakışıyor ıstedıgım şeyleri oram buram pırtlarmı dıyw düşünmeden alıyorum. Bu kalın belle bide🤪 sen zaten 59 galan da gostermıyosun kılo 54-55 gıbısin fit duruyorsun yanı
Eki Görüntüle 2927958
İyi geceler herkese
adımlara ek olarak geçen gün paylaştığım yatarak yapılan hareketleri yaptım. @sedulu
Neymıs o hareketler

Senin yerinde uyumak vardir oh mis gibi 😍😍😍 bu arada geçmiş olsun❣️

Çok sağol canım..
Vardı daa işte çalışmasam bile evdekiler o imkanı vermiyor bana 😄
Dün oğlum akşama kadar annemdeydi, bu sabah bir sırnaşmalar, yanıma yatmalar, tepeme çıkmalar 😂

Bende hiç saymıyorum zor oluyo su içerken saymak 😬😬

Evde olunca hiç zorlanmıyorum, 250lik bardakla içiyorum, 8 bardak sayıyorum tamamdır.. Dışarda olunca karıştırıyorum :confused:

Selaammm kızlarr tartı gununuz mü bugun. Ben sucuklu yerken yazıyorum sıze 🤪 ee daha daha nassınız 😁
Pazartesı den ıtıbaren baslarım bende şimdi dan dıye gırmıywyım araya😬

Selammm..
Ben iyiyim, sen nasılsın?
Yedin yedin şiştin demii? :KK70:
Dön hadi bakalım kaç kilo olmuşsun :KK53:

Boyun kactı hatrlamıyorum tam ama 1.68 mıydı. Sen suan tam kıvamında ıncecık fıstıksın. Nıye aynada kendını 70 goruyosun. Verdıkce veresi gelıyor ınsanın sanırım bu kıloları. Daha zayıf daha zayıf falan. Ama cok incecık olmak gıbı bı şart yok ben eskıye gore daha az takıyorum. Gydıgım yakışıyor ıstedıgım şeyleri oram buram pırtlarmı dıyw düşünmeden alıyorum. Bu kalın belle bide🤪 sen zaten 59 galan da gostermıyosun kılo 54-55 gıbısin fit duruyorsun yanı

Neymıs o hareketler

Yatarak yapılan hareket olunca hemen ilgini çekti dimiii :KK70:

Ben de tartı bildireyim..

Cumartesi - 64.0
Bugün - 64.1

Bu arada kağıta yazmam gerekiyor mu?
Bugün yazacaktım güya ama aceleyle tartıldım unuttum, gerekiyorsa bir dahaki sefer mutlaka yazarım..

Eklentiler

• IMG_20211006_113545.jpg
    IMG_20211006_113545.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 21

Neymıs o hareketler
Yok kız 1.58 im ben :))
İki karış bacağım var onlarda tombul zaten :KK70:
Bana sorulsa bende başkası için aynı yorumu yaparım. Kilosuyla özgüvenli yaşayan insanlarıda çok severim. Sağlıkları için endişelenirim sadece.
Ama bu diyet beni tufaflaştırdı. Sanki bilinçaltımda bir şekil belirlemişim o olmayınca yeterli gelmiyor.
Kalıplaştırılmış şeylerden nefret eden ben niye böyle oldum kendime karşı.
Hedefim 53 ama geçen gün 48 olsam nasıl görünürüm diye düşünürken buldum.
Senin paylaştığın fotoya göre bence sende gayet fitsin ayrıca.
Bel ölçün kaç şu anda?

Ben ameliyat olmadan bunu doktor soyledi bana. Hazir olun buna dedi yasiyacaksiniz bunu. Aynisini yasiyorum. Elbiseleri katladigimda ‘ben buna sigiyormuyum?’ boy aynalarda kendimi gorunce: ‘ oha bu benmiyim?’
Yeni bisey aldigimda hep eski bedenlere bakiyorsun🤣
Doktor aciklamasini da yapmisti ama unuttum. Hepsi gececek ama cok sukur. Doktor ne dediyse hepsi cikti. Demisti normalde sana selam vermeyen gelip seninle sohbet edecek falan. Ne dediyse cikti🤣
Önceki akşam eşofman altını katlıyorum aynı şeyi düşündüm :)
Ben bu kadar incemiyim diye :)
Kızım gıcık oluyor "anne yeter artık neredeyse benimle aynı kiloda olacaksın" diye :)
İşin tuhafı tv de yada sosyal medyada eskiden gözüme incecik gözükenler şimdi normal geliyor
Bu beyin çok tuhaf bir organ, nasılda oynuyor algılarımızla

X