- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle günler herkesin başına gelir dün de ben tamamlayamadım, öncelikle bebeğin ve kendi sağlığını düşün, inşallah adımların da düzene girer çok dert etme.Bebeğim çok keyifsiz.sık sık uyandı.Bu saate kadar aralıklarla adım yapmaya çalıştım ama devam edemiyorum artık.Şimdi yine uyandı.10000 in altına düşmemeye niyet etmiştim ama telafi edebilirim umarım
Su 2 lt oldu
sedulu
Ben ameliyat olmadan bunu doktor soyledi bana. Hazir olun buna dedi yasiyacaksiniz bunu. Aynisini yasiyorum. Elbiseleri katladigimda ‘ben buna sigiyormuyum?’ boy aynalarda kendimi gorunce: ‘ oha bu benmiyim?’Bugün komşum sen bu ara dahada zayıfladın dedi. Yaz başında ki halimdende zayıf görünüyormuşum. Yüzün, boynun, omuzların çocuk gibi kalmış dedi.
Çok tuhaf o dönem yaptığım sporu yapmıyorum, vücut ölçülerimde o zamanla neredeyse aynı gibi.
Tartıda 2/3 kg artıyım zaten
Kızımda yanımdaydı “vücudun oturuyor bence o yüzden öyle” dedi.
Ama ben aynaya baktığımda ilk başladığım 70 kg da nasılsam öyle görüyorum kendimi. Daha kilo vermem gerekiyor algısından dolayı psikolojik mi bu bilmiyorum?
O psikoloji her zaman gözümü korkutmuştur, hatta incecik olup hala diyete devam edenleri kınamıştım zamanında.
53 ü görsemde hep böylemi görücem ben kendimi. Kendimle barışık biriyimdirde aslında.
Ya anlatabildimmi demek istemediğimi bilmiyorum, kendiyle kafayı bozan biri olmak istemiyorum kısacası.
Eki Görüntüle 2928001 Günaydın bugün kontrol tartısı
Geçen cts :79,0
Bugum 78,8
Fark -200?(dolmaları yemeseydim eksideydim )
A Arrietty_ Alys sedulu
Kahvaltı yaptım işe gidicem cumartesi günü evde oluyorum o yöndem iyi oluyorGünaydın..
Gayet iyi işte ne istiyorsun?
Erkenden tartılmışsın, ben yataktan çıktım ama battaniye arasından çıkamıyorum henüz
Kahvaltı yaptım işe gidicem cumartesi günü evde oluyorum o yöndem iyi oluyor
Senin yerinde uyumak vardir oh mis gibi bu arada geçmiş olsunBen de battaniyeden ayrılırsam tartılıcam
Hiç yerimden kalkasım yok ama bugün, reglim de gecikti ağrı çekiyorum, dokunmayın bana modundayım
Bende hiç saymıyorum zor oluyo su içerken saymakGünaydın..
Gece menü yazamadan uyuyakalmışım..
Dünkü menüm
Öğlen
Omlet
Salata
1 dilim ekmek
Akşam
5 kaşık kadar pilav
3 k. sebzeli et kavurma
1 dilim sirkeli patlıcan turşu
1 bardak ayran
Yemek yapamadım dün o yüzden geçiştirme gibi oldu, akşam da annem verdi yemeği yoksa aç kalacaktım
Suyu hiç sayamadım, sabah evde içtim, yolda içtim ama saymamışım..
A Arrietty_ sedulu