- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Aynı şeyi dün eşim de söyledi hatta o yüzden dün protein bar yedim normalde uzun süredir yemiyordum çok tatlı geliyordu bana, onunda yarısını yiyebildim her gün biraz yiyecem kalorimi de 1200 civarına çıkardım, zaten 1450 almam gerekiyor yaşıma göre, biraz da kilo vermek istiyorum o yüzden bundan sonra 1200 kalori almaya çalışacağım. kilo vermemi yavaşlatabilir Ama zaten acelem yok verecek çok fazla kilom da yok.lady cim senin tarti kas kutleni falan olcuyordu degil mi?
bu kadar az kalori aliyorsun, sporun da guzel, kas yapmak da istiyorsun, sanki o durumda biraz kaloriyi artirman gerekmiyor mu?
takipte kal kas kutleni muhakkak.
O evdeki fıstık kavrulmamış ve tuzsuzsa olur tabii ki. Yani bendeki toz kavrulmamış ham fıstıkdan yapılmış ve tuzsuz aynı zamanda da yağı alınmış dolayısıyla hem çok az yağlı hem yüksek proteinli hem de oldukça lezzetli bir şey. İnternetten bir araştır istersen belki vardır yani olduğunu düşünüyorum.ay ben gene anlamadim,
pb dediginiz fistik ezmesi,
pb unu dediginiz direk fistik unu mu? yoksa boyle icine baska seyler de katilip fistik ezmesi unu falan tarzi bir seye mi donusmus oluyor.
ya da diyim mesela, alsam fistigi robottan ceksem ayni sey mi?
Canım benim, istediğin tarifi bana sor ben türkçeye çeviririm. benim çocuklarım Türkçeyi çok iyi bilmedikleri için mecburen tarifleri İngilizce yapıyorum.Ya fistik tozu mu fistik ezmesi tozu mu anlamaya calistim fistik tozu aktarlarda var bulabilrsln bende seylanin tarllfkerl yapayim ama ingilizce hepsi
Açıkçası bir çoğumuz zaten fotoğraf atıyoruz fikir olsun diye çünkü fotoğrafsız anlaşılmıyor zaten ki ben kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum şahsen ben rahatsız olmam bazen buradaki fotoğraflardan fikir bile ediniyorum. İlham veriyorsunuzKızlar ben gün boyu yediklerimin fotoğrafını diyetisyenime atıyorum, buraya da atsam ayıp olur mu yazsam daha mı iyi olur