Fit Club 🏋🏻‍♀️

bol sebzeli omletle gunu actim.

simdi biraz meyve,

aksama da corba, firin sebze ve biraz salata olacak.

Senin adamı dinledim dün biraz videolarına falan göz attım if takılma düşüncem var ve dediğin gibi sabah açlığı dinç yapıyor insanı

Senin adamı dinledim dün biraz videolarına falan göz attım if takılma düşüncem var ve dediğin gibi sabah açlığı dinç yapıyor insanı

gel ya,

2 cocuklu kadinsin, ne kadar az ogun o kadar rahat hayat
tembel isi olacak benim okey dedigim diyet de yoksa bana uymaz zaten

Yoga olur kız ne güzel esnetir de hem vücudunu. Agrilara iyi gelir.

ya ben boyle seylerde cok yoruluyorum,
cumartesi sadece alisveris yaptik dusun, ama o kadar yoruldum ki,
kafam da goturmuyor oyle kalabalik gurultulu yerleri artik, yaslandim bak 2 gunde

dun aksam ellerimin acisina uyuyamadim,
cok mu nazliyim nedir

Günaydın mucksss
Papaya ve fıstık ezmesi tozunu bilendırdan geçirip puding yaptım aşırı lezzetli oldu tavsiye ederim, meyve olarak onun yerine kavun ya da şeftali belki Mango da kullanabilirsiniz, papaya heryerde bulunan bir meyve değil çünkü.
Diğeri de yabanmersinli yulaf karışımım, her gün yemekten vazgeçemiyorum.

Eklentiler

• 6F8F7D5E-9215-4C0D-8018-4472D7C048D4.jpeg
    254,1 KB · Görüntüleme: 21

fistik ezmesi tozu neydi ya, sanki anlatmistin?
kendin mi yaptin?

Günaydın
Namaz sonrasi 12 dk sabah sporumu yaptım
Muthiş enerjimi aldım
maşallah bana
Allah kabul etsin, ne ben namazdan sonra hemen çocukları okula hazırlamaya girişıyorum. İlkokulların saati çok erken burada.
Canım benim kahvaltıyı biraz daha hafifleştirmen lazım, bir de iki öğün patates yemişsin
Bir an kendimi bunları temizlerken, toz alırken düşündüm az kalsın kalp krizi geçirecektim
İstikbalde toz alacak bacı aranıyor ilanı görüyorum

Alys bu ihtimali düşünmemiştim :)
Buna tembel işi çözüm bulalım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…