Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar,

I am back.

avuc iclerim bile aciyor, cok yorulmusum.
Spor falan yalan oldu zaten, adim yarisinda tutunayim o yetecek simdilik.

bir de demeyi unuttum, aklima geldi.
Tembel arkadasiniz hayatinda ilk kez tursu yapti,
tursu mu denir salamura mi denir buna gerci, kirmizi lahana ve az pancari tuzla ovup bir hafta kadar salamura ettim, sonra kucuk kavanozlara gecirip dolaba koydum. Simdi her salatama 1 yk kadar minimum ekliyorum. Probiyotik cok tuketen bir aile degiliz maalesef, bu sekilde bir sey dusundum simdilik. Bakalim tartiya negatif yansiyacak mi!

Merhaba :)
Geçen annemde yedim böyle birşey, pek turşu da yiyemem ama bunu çok sevdim, bir de tuzu az bol sirkeli olunca yapmaya niyetlendim ben de, ödem dışında bir sorun olmazsa yaparım ben de :21:

Günaydıın Dahlia , hoşgeldin😍 tartıldın mı yakında?Her şey yolundadır umarım💚

İlk zamanlar , -gerçek isimler de kullanılmadığı için- alışamıyordum ama şimdi geleni gideni daha çok farkedebiliyorum.😄
İyiki geldin😊

Hoşbulduk canım :)
Çok şükür yolunda, ben de geri döneyim dedim artık :) özlemişim de burayı 😍
Cumartesi tartılmıştım, iyiydi durum :)
Regl haftasındayım ama, bu hafta pek ümitli değilim, bir de çok gecikirse hiç beklentim olmaz tartıdan 😄

oglen yedim bol sebzeli yumurta, yami yami pek guzeldi :KK200:

afiyet olsun simiden.

omad mi yapacaksin simdi 100 gun, nonstop ?
Afiyet olsun 😍
Yesilbiberimde var ki, dort gozle bekliyorum 😍
Gerci 23 saatim dolmak uzere. Ama yürüyüs de olacagim icin cocuklari alinca anca.

Plan oyle 🤲

Merhaba :)
Geçen annemde yedim böyle birşey, pek turşu da yiyemem ama bunu çok sevdim, bir de tuzu az bol sirkeli olunca yapmaya niyetlendim ben de, ödem dışında bir sorun olmazsa yaparım ben de :21:

cok asiri tuketilmedigi surece sorun olmaz diye dusunuyorum, ben salataya ekliyorum mesela, salataya tuz atmiyorum, belki de dengeliyorumdur, normalde salataya tuz atarim cunku :KK48:

X