Fit Club 🏋🏻‍♀️

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🆗
9575 adım
sedulu sedulu 🆗
11980 adım
H3RA_ H3RA_ 🆗
6406 adım
LadyMiami LadyMiami 🆗
10049 adım
@deanvillage🆗 ÖDÜL
❌
@Migim🆗 ÖDÜL
❌
@Alys🆗 ÖDÜL
12000 adım
Lori Lori 🆗
12539 adım
kasim_pati kasim_pati 🆗 ÖDÜL
Metaverse Metaverse 🆗
❌
ZeyElif ZeyElif ❌
19248 adım

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek

Metaverse Metaverse İlk elin günahı olmaz diyorum ama menüde meyveler fazla. Şeker oranı yüksek maalesef. Yiyeceksen bir öğünde sınırlı sayıda tüketmeni tavsiye ederim. Protein eksik. Bu şekilde kısa sürede açlık hissedersin.

kasim_pati kasim_pati Dün yazmıştım ama yine yazayım. İpin ucunu kaçırınca hepten koy ver gitsin menüsü olmuş. Bugün cezalarını yaptım diye bildirmeni bekliyorum. Adım yarışında görsel ekliyoruz. O yüzden adımlarını geçerli sayamıyorum.

ZeyElif ZeyElif Menünü aramıza hoş geldin. Menü bildirimi görmedim. Adımlarını aldım sadece.

@deanvillage Tatlıyı ödülden sayıyorum. Adımların görselini eklemeyi unutma lütfen. Cumartesiyi saymam artık. Tablo hazır olduğu için ama diğer günleri eklersen yarış için gerekli.

@Migim Gözlemeyi ödülden saydım. Cezanı yapınca bildirirsin. Adım görselin olmadığı için tabloya ekleyemiyorum. Artık bugünden itibaren görsel eklersin.

@Dahlia_ ve @Tavsannesi Menü bildirimleriniz yok. Yoğunluğunuz bitince haber edin. Tabloya o zaman eklerim sizi. Boşuna bildirim birikmesin.

Evet yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum dengeli beslenmeye 🤗

100 gün omad çok zor olmaz mı?
Bir ay desen olmaz mı?
Yemek araligim cogunluk ile 4-5 saat icinde. O yuzden denemek istedim. Yilbasina kadar olsa fena olmaz 🤭
Kilo verme durumuma bagli diyelim ozaman. Beklentim cok OMAD dan. Birde keto usulu olursa daha etkili olur

Selam kızlar bugün henüz yürüyüş veya spor yapamadım
Öğlen 12 de klasik kahvaltı yaptım biraz kuymak çatalladım ekstra olarak
Saat 3 4 gibi türk kahvesi kuru kayısı 1 tane lokum yedim
Akşam 7 de ızgara çupra balığı
Son ara öğünüm de leblebi tozundan pişmeyen kurabiye topcuklar yaptım 2 adet ondan olcak 😘

Yemek araligim cogunluk ile 4-5 saat icinde. O yuzden denemek istedim. Yilbasina kadar olsa fena olmaz 🤭
Kilo verme durumuma bagli diyelim ozaman. Beklentim cok OMAD dan. Birde keto usulu olursa daha etkili olur
Yeme aralığın 4-5 saatse yapılabilir. 20 saat açlık 4 saat yemek gibi olacak dimi. Öğleden sonra 15 gibi yer 19 da kapatırsın günü
Faydası olacağı kesin ramazanda bu şekilde beslenmiş güzel kilo vermiştim.

İyi akşamlar
Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yarım domates, Yarım salatalık
1 kk beyaz peynir

Öğle :
100 gr ton balığı
Salata

Ara:
1 elma
2 ceviz
Filtre kahve

Akşam :
6 yk türlü yemeği
4 yk yoğurt

Su 3 lt
Spor : 3 mil leslie, 100 jj(dünün cezası)
Adım 10203

A Arrietty_ sedulu sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20211003_203740_com.askipo.patient.jpg
    Screenshot_20211003_203740_com.askipo.patient.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20211003_203649.jpg
    IMG_20211003_203649.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 23
Yeme aralığın 4-5 saatse yapılabilir. 20 saat açlık 4 saat yemek gibi olacak dimi. Öğleden sonra 15 gibi yer 19 da kapatırsın günü
Faydası olacağı kesin ramazanda bu şekilde beslenmiş güzel kilo vermiştim.
Ben o sistemde kesin kilo alırım :KK70::KK70::KK70:
Ben baslamadan vazcaydim OMAD dan😂 A Arrietty_
ZeyElif ZeyElif 😬😬😬 1. Lik lorinin olsun diyorsun yani😎
Ben öğün bile atlayamıyorum. :confused::confused:
İyi akşamlar
Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yarım domates, Yarım salatalık
1 kk beyaz peynir

Öğle :
100 gr ton balığı
Salata

Ara:
1 elma
2 ceviz
Filtre kahve

Akşam :
6 yk türlü yemeği
4 yk yoğurt

Su 3 lt
Spor : 3 mil leslie, 100 jj(dünün cezası)
Adım 10203

A Arrietty_ sedulu sedulu
Muhteşem bir dönüş olmuş, bravo alkış 🙌 💪👊👏👏👏

X