- 16 Ağustos 2021
- 1.245
- 2.471
- 34
Merhaba hoşbulduk Bir planım yok gelişi güzel yapıyorum şu anspor sadece yürüyüş şimdilikMetaverse aaa hosgeldin aramıza.
Sabahtan beri yoğunluktan fark edemedim.
Bir diyet planın var mi ? Spor yapabiliyor musun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşbulduk Bir planım yok gelişi güzel yapıyorum şu anspor sadece yürüyüş şimdilikMetaverse aaa hosgeldin aramıza.
Sabahtan beri yoğunluktan fark edemedim.
Bir diyet planın var mi ? Spor yapabiliyor musun ?
Dun adim yarisi basladi kiz haydinn walk walk walkkMerhaba hoşbulduk Bir planım yok gelişi güzel yapıyorum şu anspor sadece yürüyüş şimdilik
Sizin kavganizda enteldir video cekGunaydin kizlar.
Bos bulduğumda yururum, ama o kadar yorgunum ki çocuğun kursunu bile ektik.
Evde ikea kurmaca var bugün, bu da demek ki esimle bolca kavga edicez aksama gelirim
Haklısın her zaman en güzeli ev yemeği
Öncelikle sakin ol böyle günler hepimizin başına geliyor. Bir günden bir şey olmaz. Yarın yeni bir başlangıç yap ve yeniden başla. Senin vücut durumuna göre adım sayından çok, tekrar ediyorum ağırlık çalışman gerekiyor, kas yapman gerekiyor ve protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor, zaten kas yaparken otomatik olarak kiloda vereceksin yani sen kas yaparsam kilo veremem zannediyorsun ama aslında ağırlık çalışmak normal yürüyüşten çok daha fazla yağ yakdırıyor o yüzden de zaten kilo vereceksin ve bir anda İnceldiğini fark edeceksin giydiğin kıyafetler hemen bol gelmeye başlayacak. Sen bugün daha çok karbonhidrat yemişsin yarın dan itibaren daha dikkatli ol, bir de aburcubur yemeyi bırakman lazım. Şekerli şeylerden uzak durman lazım. Kendi kendine de, sana ikram edenlere karşı da hayır demeyi öğrenmen lazım. Sen zannediyor musun ki insanlar bize bir şeyler ikram etmiyorlar, bizim ofiste çalışan kızlar sürekli aburcubur yiyip sürekli bana kekler pastalar ikram ediyorlar çikolata ikram ediyorlar ben hepsine hayır diyorum, onlar ısrarla ikram ediyorlar ben ısrarla hayır diyorum. Sen de başarabilirsin. Hadi bakalım senden bugün çok güzel bir menü bekliyoruz. Ayrıca sporda yap olur mu? YouTube’da bacak inceltici, vücut inceltici aletsiz videolar var onlarla da çalışabilirien hiç aletin yoksa onlarda çok işe yarıyor.
Yediğin bütün karbonhidrat ve şeker vücudunda yağa dönüşüyor bunu sakın unutma. Börek çörek yerken yediklerinin yağa dönüştüğünü sürekli hatırla. Protein ye meyve sebze ye tam buğday ekmeği ye veeee bol su iç.
Çünkü yıllardır bizim gibi bir grupla karşılaşmamışsın ama artık biz varız ve sana her zaman destek oluruz.
Kilo verebilmenin en büyük sırrı ne biliyor musun? Her öğün ev yemeği yemek. En azından benim için öyle. Çünkü özellikle yurtdışında yaşadığım için burada dışarda satılan şeyler tamamen sağlıksız ve %90 yağ yapan şeyler. Ben ofisten eve gelip evde yemek hazırlayıp yiyorum, gelemeyecek gibiysem mutlaka evden yanımda bir şeyler götürüyorum, halbuki orada bir şey ısmarlayabilirim her taraf cafe dolu restoran dolu ama diyetime uymuyor, onun için asla üşenmem.
Ben Sabah su içsem şükrediyorum çünkü ilk işim kahve içmek.
Beni bu yarıştan muaf tutun kızlar, ben kas yapmaya çalıştığım için adımdan çok ağırlık ve aletli çalışmaya önem veriyorum şu sıralar.
İnşallah bünyem alışmıştır daha iyi olur belki
Sanırım ben normal mantı yapmaya devam edeceğim zaten yılda 1-2 kere yiyoruz o da normal olsun
Evet maalesef çok hareketsiz bir gün olmuş, bugünü unut yarın yeniden başla.
Şu an 31 adım kesin birinciyimDun adim yarisi basladi kiz haydinn walk walk walkk
Ben 1.yim bari sen 2. Ol
Hc yagli kahve ic acayip enerji veriyoŞu an 31 adım kesin birinciyim
Lori kaç kilo geldin senHc yagli kahve ic acayip enerji veriyo
Çok duydum bunu da kahveye yağ bilemedimHc yagli kahve ic acayip enerji veriyo
Bu erkekler hep Boyle. Ben birsey alinca evde olmam veya ben yaparim. Esim ile cekilmez oluyor. Sabri yok ve hep yanlis yapiyorGunaydin kizlar.
Bos bulduğumda yururum, ama o kadar yorgunum ki çocuğun kursunu bile ektik.
Evde ikea kurmaca var bugün, bu da demek ki esimle bolca kavga edicez aksama gelirim
-200 gramLori kaç kilo geldin sen
Evet bende burda ilk duydugumda iyggg dedim ama hic tat yokki. Denee biÇok duydum bunu da kahveye yağ bilemedim
Günaydın herkese,
birazdan tartılacağım bende. Öncesinde ölçülerimi aldım kendimi yumruklayasım geldi.
Kalça: 103 cm
Bel: 70 cm
Üst bacak: 58 cm
Göğüs: 85 cm
Göbek: 91 cm
Kol: 29 cm
Baldır: 39 cm
Diğer ölçülerim çok değişmemiş ama tatile giderken Temmuz başı 66 cm di bu bel.
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | 9575 adım | ||||||
sedulu | 11980 adım | ||||||
H3RA_ | 6406 adım | ||||||
LadyMiami | 10049 adım | ||||||
D deanvillage | ÖDÜL | ||||||
Wilma11 | ÖDÜL | ||||||
Alys | ÖDÜL 12000 adım | ||||||
Lori | 12539 adım | ||||||
kasim_pati | ÖDÜL | ||||||
Metaverse | |||||||
ZeyElif | 19248 adım |
Selam kuzum. Ya sorma motıvasyon sıfır. Menu yazacam kılo bakacam sureklı falan ılgınctırkı o moddan cıktım nasıl gırıcem tekrar bılmıyorum. Bıde yerımde kaldım ya gram oynamıyor ıyıce gttı motıvasyonBenimde motivasyonum dusmustu ama geri toparladim. Hosgeldin kuzum tekrar
Hadi tarti fotografini at basla tekrarr