Fit Club 🏋🏻‍♀️

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Öncelikle sakin ol böyle günler hepimizin başına geliyor. Bir günden bir şey olmaz. Yarın yeni bir başlangıç yap ve yeniden başla. Senin vücut durumuna göre adım sayından çok, tekrar ediyorum ağırlık çalışman gerekiyor, kas yapman gerekiyor ve protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor, zaten kas yaparken otomatik olarak kiloda vereceksin yani sen kas yaparsam kilo veremem zannediyorsun ama aslında ağırlık çalışmak normal yürüyüşten çok daha fazla yağ yakdırıyor o yüzden de zaten kilo vereceksin ve bir anda İnceldiğini fark edeceksin giydiğin kıyafetler hemen bol gelmeye başlayacak. Sen bugün daha çok karbonhidrat yemişsin yarın dan itibaren daha dikkatli ol, bir de aburcubur yemeyi bırakman lazım. Şekerli şeylerden uzak durman lazım. Kendi kendine de, sana ikram edenlere karşı da hayır demeyi öğrenmen lazım. Sen zannediyor musun ki insanlar bize bir şeyler ikram etmiyorlar, bizim ofiste çalışan kızlar sürekli aburcubur yiyip sürekli bana kekler pastalar ikram ediyorlar çikolata ikram ediyorlar ben hepsine hayır diyorum, onlar ısrarla ikram ediyorlar ben ısrarla hayır diyorum. Sen de başarabilirsin. Hadi bakalım senden bugün çok güzel bir menü bekliyoruz. Ayrıca sporda yap olur mu? YouTube’da bacak inceltici, vücut inceltici aletsiz videolar var onlarla da çalışabilirien hiç aletin yoksa onlarda çok işe yarıyor. 😉😘

Yediğin bütün karbonhidrat ve şeker vücudunda yağa dönüşüyor bunu sakın unutma. Börek çörek yerken yediklerinin yağa dönüştüğünü sürekli hatırla. Protein ye meyve sebze ye tam buğday ekmeği ye veeee bol su iç. 👌

Çünkü yıllardır bizim gibi bir grupla karşılaşmamışsın ama artık biz varız ve sana her zaman destek oluruz. 🥰🥰

Kilo verebilmenin en büyük sırrı ne biliyor musun? Her öğün ev yemeği yemek. En azından benim için öyle. Çünkü özellikle yurtdışında yaşadığım için burada dışarda satılan şeyler tamamen sağlıksız ve %90 yağ yapan şeyler. Ben ofisten eve gelip evde yemek hazırlayıp yiyorum, gelemeyecek gibiysem mutlaka evden yanımda bir şeyler götürüyorum, halbuki orada bir şey ısmarlayabilirim her taraf cafe dolu restoran dolu ama diyetime uymuyor, onun için asla üşenmem. 😉😎

Ben Sabah su içsem şükrediyorum çünkü ilk işim kahve içmek. 😜😜

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Beni bu yarıştan muaf tutun kızlar, ben kas yapmaya çalıştığım için adımdan çok ağırlık ve aletli çalışmaya önem veriyorum şu sıralar. 🙏

İnşallah bünyem alışmıştır daha iyi olur belki ☺️

Sanırım ben normal mantı yapmaya devam edeceğim zaten yılda 1-2 kere yiyoruz o da normal olsun😉

Evet maalesef çok hareketsiz bir gün olmuş, bugünü unut yarın yeniden başla. 👊
Haklısın her zaman en güzeli ev yemeği 😍

Selam kızlar
Yeni kahvaltı ve ev toplama işi bitti. Birazdan cardio yapicam üzerine bir de leslie yaparım walk walk gelsin adımlar.
Vakit bulduğum an tablo hazırlayacağım.
Hassas tartıyla yediklerimi ölçüp biçiyorum dünden beri bakalım bana geri dönüşü nasıl olacak.

Gunaydin kizlar.
Bos bulduğumda yururum, ama o kadar yorgunum ki çocuğun kursunu bile ektik.

Evde ikea kurmaca var bugün, bu da demek ki esimle bolca kavga edicez 😭😭😭 aksama gelirim 🤗
Bu erkekler hep Boyle. Ben birsey alinca evde olmam veya ben yaparim. Esim ile cekilmez oluyor. Sabri yok ve hep yanlis yapiyor 😂

Günaydın kızlar

Kahvaltı
60 gr sucuklu yumurta
4 zeytin
4 dl salatalık
3 dl domates
6 gr beyaz peynir
10 gr maydonoz
1 çk fıstık ezmesi

Ara
Sade türk kahvesi
1 mandalina

Akşam
160 gr bonfile
4 yk çoban salatası
1 yk patlıcan musakka
1 ayran

1 maden suyu
1 lt su
808 cal almışım ✌️
A Arrietty_ sedulu sedulu

Son düzenleme:
2769D551-C855-4513-834C-1496225F72E6.jpeg

Adım yarışını duyduktan sonra saatimi taktım, bu kadar oldu. sedulu sedulu 😘

A Arrietty_ 25 Eylülde ölçüm almıştım
Bugün yine aldım, incelmem var ✌️Belde 60 lı rakamları gördüm yine 🤩

Göğüs 83 cm
Bel 69 cm
Kalça 102 cm
Kol 27 cm
Üst bacak 58 cm
Baldır 38 cm
Göbek 89 cm
Günaydın herkese,
birazdan tartılacağım bende. Öncesinde ölçülerimi aldım kendimi yumruklayasım geldi.

Kalça: 103 cm
Bel: 70 cm
Üst bacak: 58 cm
Göğüs: 85 cm
Göbek: 91 cm
Kol: 29 cm
Baldır: 39 cm

Diğer ölçülerim çok değişmemiş ama tatile giderken Temmuz başı 66 cm di bu bel. 😞

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🆗
9575 adım
sedulu sedulu 🆗
11980 adım
H3RA_ H3RA_ 🆗
6406 adım
LadyMiami LadyMiami 🆗
10049 adım
D deanvillage 🆗 ÖDÜL
❌
Wilma11 Wilma11 🆗 ÖDÜL
❌
Alys Alys 🆗 ÖDÜL
12000 adım
Lori Lori 🆗
12539 adım
kasim_pati kasim_pati 🆗 ÖDÜL
Metaverse Metaverse 🆗
❌
ZeyElif ZeyElif ❌
19248 adım

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek

Metaverse Metaverse İlk elin günahı olmaz diyorum ama menüde meyveler fazla. Şeker oranı yüksek maalesef. Yiyeceksen bir öğünde sınırlı sayıda tüketmeni tavsiye ederim. Protein eksik. Bu şekilde kısa sürede açlık hissedersin.

kasim_pati kasim_pati Dün yazmıştım ama yine yazayım. İpin ucunu kaçırınca hepten koy ver gitsin menüsü olmuş. Bugün cezalarını yaptım diye bildirmeni bekliyorum. Adım yarışında görsel ekliyoruz. O yüzden adımlarını geçerli sayamıyorum.

ZeyElif ZeyElif Menünü aramıza hoş geldin. Menü bildirimi görmedim. Adımlarını aldım sadece.

D deanvillage Tatlıyı ödülden sayıyorum. Adımların görselini eklemeyi unutma lütfen. Cumartesiyi saymam artık. Tablo hazır olduğu için ama diğer günleri eklersen yarış için gerekli.

Wilma11 Wilma11 Gözlemeyi ödülden saydım. Cezanı yapınca bildirirsin. Adım görselin olmadığı için tabloya ekleyemiyorum. Artık bugünden itibaren görsel eklersin.

Dahlia_ Dahlia_ ve tavsannesi tavsannesi Menü bildirimleriniz yok. Yoğunluğunuz bitince haber edin. Tabloya o zaman eklerim sizi. Boşuna bildirim birikmesin.

Benimde motivasyonum dusmustu ama geri toparladim. Hosgeldin kuzum tekrar😍
Hadi tarti fotografini at basla tekrarr😍
Selam kuzum. Ya sorma motıvasyon sıfır. Menu yazacam kılo bakacam sureklı falan ılgınctırkı o moddan cıktım nasıl gırıcem tekrar bılmıyorum. Bıde yerımde kaldım ya gram oynamıyor ıyıce gttı motıvasyon

X