Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | |||||||
sedulu | ÖDÜL | ||||||
Dahlia_ | ÖDÜL | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF |
H3RA_ | |||||||
LadyMiami | |||||||
tavsannesi | ÖDÜL MUAF | ||||||
D deanvillage | ÖDÜL | ||||||
Wilma11 | ÖDÜL | ||||||
Alys | |||||||
Lori | |||||||
kasim_pati |
Kaptanlarım iki haftadır benim kilo fotoları net olmuyor. Tartımda bir problem var çıktığım anda kiloyu gösterip kapanıyor foto çekmeme fırsat kalmadan. Bende video çekip videodan ekran görüntüsü alıyorum. O yüzden flu bir foto oldu.Eki Görüntüle 2925818
Günaydın kızlar
Geçen hafta 60,90 kg
Bu hafta 59.05 kg
Fark 1.85 kg
Regl şişkinliğinin gitmesi ve ketonun 3 günlük sonucu. Çarşamba 59.70 çıkmıştım. Keto ile 3 günde 650 gr vermişim demek oluyor bu. Ben sevdim bu işi kalorin kaç olursa olsun makroların güzel olsun
A Arrietty_ sedulu
Ellerine sağlık sedumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF H3RA_
LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAF
D deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys
Lori
kasim_pati
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Wilma11 Menünü toplu bildirim olarak göremedim.
Sayenizdeee Seviyorum seni sexy sempazemlori harikasın nerden nerelere geldin
Bol alkış ve öpücük sana
Onuda deneyim anasiniLori sen tatlı yeşil biber veya kırmızı biber ye wcden çıkamiyorsun bak dene Lori
Bende seniSayenizdeee Seviyorum seni sexy sempazem
Onuda deneyim anasini
Onuda denedim SIFIRBende seni
kız sen hala hallemedin mi o işi
Aklıma bir şey geliyor ama sağlıklımıdı bilemedim
Ben kolonoskopiye girmeden önce bir toz vermişlerdi. Suya karıştırıp aralıklarla içiyordun. İlk bardaktan sonra wc ye koşmuştum. Eczaneye falan sorsan kullanabilirmiyim diye
Afiyet olsun☺Tavuklu poke bowl yedim acılı
Hoşgeldinnn
Harikasınnn , maşaallah sanaaEki Görüntüle 2925818
Günaydın kızlar
Geçen hafta 60,90 kg
Bu hafta 59.05 kg
Fark 1.85 kg
Regl şişkinliğinin gitmesi ve ketonun 3 günlük sonucu. Çarşamba 59.70 çıkmıştım. Keto ile 3 günde 650 gr vermişim demek oluyor bu. Ben sevdim bu işi kalorin kaç olursa olsun makroların güzel olsun
A Arrietty_ sedulu