Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın arkadaşlar💚🌹
Bakalım bugün kaç kalori kaybedeceğiz💃Dün çok zorlu bir gündü ama 68 leri görünce çok mutlu oldum , 69 da tıkanmış kalmıştım.
Ve ikinci bebeğime de 67 kiloda hamile kalmıştım , ondan ilk hedefim 67 ye yaklaşmanın mutluluğu var içimde.
İyiki var burası yaa.Gerçekten desteğe ihtiyaç duyduğum bu dönemde beni çok motive ettiniz.Sizleri seviyorum yoldaşlarım😄😄💚

İnce olmaan tuz deniz tuzu yada kaya tuzudur diye tahmin ediyorum
Tatkandırıcı dediğin stevia mı?
Harika çevirmişsin canım, buzlukta muhafaza edin/bekletin aynı anlama geliyor
Akşam mutfakta baya vakit geçiricem anlaşılan :)
Evet stevia. Birde tarif de anason tozu var Ama bulmasi zor olur herhal. Ben seviyorum ve ekliyorum. 1ck oda.
Kaya tuzuymus 🤭
Bir baska kolay sey ise. Waffle. Cheddar ve yumurta ile var kahvalti niyetine. Guzel alternatif.
Tarif bol 😂 onemli olan fazla derine acilmamak. Ozaman akil karisikligi ve zor bu diye dusunmeye basliyor insan 🤭
Aksam icin yaptin mi plan ?

Günaydın arkadaşlar💚🌹
Bakalım bugün kaç kalori kaybedeceğiz💃Dün çok zorlu bir gündü ama 68 leri görünce çok mutlu oldum , 69 da tıkanmış kalmıştım.
Ve ikinci bebeğime de 67 kiloda hamile kalmıştım , ondan ilk hedefim 67 ye yaklaşmanın mutluluğu var içimde.
İyiki var burası yaa.Gerçekten desteğe ihtiyaç duyduğum bu dönemde beni çok motive ettiniz.Sizleri seviyorum yoldaşlarım😄😄💚
Daha önceki diyetlerimde ne kadar cahilmişim.
Gereksiz net bilgileri ile doldurmuşum kafamı
Aç kalmayı, karboyu azaltmayı diyet sanıyormuşum
Burada hem spor hem diyet anlamında o kadar çok şey öğrendim ki
Hiç görmediğim ama çok yakın hissettiğim arkadaşlıklarım oldu :))

Kusura bakmayın kızlar bu saatte çok ayrıntılı yazamıyorum çok yorgun oluyorum uykum geliyor. Ama resimlerde bütün ayrıntılar var. 😉

Sabah menü:
Keto cookie
Keto pumpkin muffin
Yumurtalı ıspanak
Blueberries
Elma
1 Nespresso

Öğlen menü:
2 yk zeytinyağlı pırasa
Hindi füme sandviç

Akşam menü:
3 yk yoğurt
1 tane kıymalı kabak kayığı

Spor:
59 dk full body Pilates ve ağırlık kaldırma
30 dk tırmanma
10000 fen fazla adım

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Ladyciğim afiyet şifa olsun , menülerin çok orjinal☺
Tırmanmayı tavsiye ederim demiştim.Ben de burdaki tepelere tırmanmayı çok seviyorum.
Senin Tırmanmaktan kastın nedir?Dağ tepe mi yoksa farklı bir platform mu?😄

Günaydın arkadaşlar💚🌹
Citir olalim hepimiz 🤭
Ilk hedefin 67 belirlemen ne iyi olmus 😍

Dünkü menüm
Sabahb6:30
Bi kase Kakaolu muzlu sütlü yulaf lapası
Öğle 12:00
Bi kase mercimek çorbası
Arnavut cigeri +soğan
Bi kupa cappucino
Akşam 20:00 annemdeyim
Bi kase tavuk suyuna çorba
Barbunya +burgur pilavi
Salalatalık
2 karpuz 2 kavun
Su 2 lt
Spor 7218 adım
Park sporları yaptık annemle
Bide sabah dans ettim
sedulu sedulu
Bu nasıl bir menü migim, balon gibi sisersin. Barbunya var soğan var pilav var. Mercimek var. Yetmemiş kızartma var 🙈 Miktarları ne ki?

A Arrietty_ kaptanım selamsiz daldım konuya pardon. :KK52:♥️

Bu nasıl bir menü migim, balon gibi sisersin. Barbunya var soğan var pilav var. Mercimek var. Yetmemiş kızartma var 🙈 Miktarları ne ki?

A Arrietty_ kaptanım selamsiz daldım konuya pardon. :KK52:♥️
Hoşgeldin mirapham🥰
Dün çok yedim valla 🙄🙄🙄
Telafi edecek yol arıyom
Bide üstüne reglim
Kalori 1000 üstünde bunlar :olamaz::olamaz:

Ladyciğim afiyet şifa olsun , menülerin çok orjinal☺
Tırmanmayı tavsiye ederim demiştim.Ben de burdaki tepelere tırmanmayı çok seviyorum.
Senin Tırmanmaktan kastın nedir?Dağ tepe mi yoksa farklı bir platform mu?😄

kosu bandinin tirmanma ozelligini kastediyor sanirim,
cok sicak disarisi diye hep evde spor yapiyorum demisti cunku.

1 shot zencefil suyu ile cay yaptim,
aslinda ifi bozuyor ama ben biraz daha serbest takildigim icin orucu sonlandirmadim, ona gore devam edicem.
16 saat olmus, 20 saat falan olacak bugun bu sekilde.

Evet stevia. Birde tarif de anason tozu var Ama bulmasi zor olur herhal. Ben seviyorum ve ekliyorum. 1ck oda.
Kaya tuzuymus 🤭
Bir baska kolay sey ise. Waffle. Cheddar ve yumurta ile var kahvalti niyetine. Guzel alternatif.
Tarif bol 😂 onemli olan fazla derine acilmamak. Ozaman akil karisikligi ve zor bu diye dusunmeye basliyor insan 🤭
Aksam icin yaptin mi plan ?
Aynen deştikçe baya tarif çıkıyor.
Diyetisyen konjac noodle tarifi yazmış. Onuda deneyeceğim makarna isteğimi bastırır.

Sabah ilk iş 1 çk hc yağlı filtre kahve içtim
Yatım saat sonra bu tabağı hazırlayıp yedim
47B86498-83BD-4727-8256-1B704B4500CB.jpeg

Ara öğün
0.5 avuç kaju ve 0.5 avuç ceviz yerim

Sade türk kahvesi içerim

Akşam fırında 1 balık
Marul, kırmızı biber ve yeşil soğan, 2 yk zeytinyağı, 2 yk limon suyu ile salata girdim değerlere bakmak için.
Bu menüyle karbonhidrat 19 gr 👍
protein 41 gr
yağ 75 gr oldu.
Protein ve yağ açığımı kapatacak bir şeyler atıştırmam lazım. Senin tatlı tariflerden yaparsam hallederim sanırım

Selam kızlar
Sabah kahvaltı ve eşime yemek hazirlama telaşı olduğundan anca oturdum.
Spora başlayacağım birazdan vakit kaybetmeden
Wilma11 Wilma11 yavrum menülerinde bir ölçü belirlemen lazım. Öyle bulgur pilavı yazman kurtarmıyor. Kaç kaşık yedin ya da kaç gr mutlaka belirtilmeli. Zira pek masum bir gıda değil kendisi. Bir de meyveyi akşam yemeği üzerine değil de ara olarak tüketirsen yakması daha kolay olur. Akşam zaten sismissin bir de üzerine meyve mide bunlari eritmek için epey uğraşmıştır.

Selam kızlar
Sabah kahvaltı ve eşime yemek hazirlama telaşı olduğundan anca oturdum.
Spora başlayacağım birazdan vakit kaybetmeden
Wilma11 Wilma11 yavrum menülerinde bir ölçü belirlemen lazım. Öyle bulgur pilavı yazman kurtarmıyor. Kaç kaşık yedin ya da kaç gr mutlaka belirtilmeli. Zira pek masum bir gıda değil kendisi. Bir de meyveyi akşam yemeği üzerine değil de ara olarak tüketirsen yakması daha kolay olur. Akşam zaten sismissin bir de üzerine meyve mide bunlari eritmek için epey uğraşmıştır.
Ne yapmam lazım 😣🥺 cezası var mı

X