Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yok kiz haftada 3 gidemem. 2 max.
Eski gittigim salonun sitesine bir bakmam lazim. Ne gibi seceneklerim var .
😂 Ya bence tamamen duruma bagli. Cok yorgundu. Ve kendileri secsede bazen canlarinin istememesi normal. Bende senin gibi olurum ozamanlar gelince 🤭
Az önce evime çok yakın bir salonla görüşmeye gittim. Birebir reformere başlayacağım sanırım. Hocanın dersi varmış arayacak beni müsait saatler için.
Aynı salonda masaj, sauna falanda mevcut. Ders sonrası keyif bile yaparım arada😂

Cappuccino olmasa iyiydi ya, şekersizdi ama yine de kalorisi çoktur. Bugün daha az kh aldım ama kalori fazla oldu. Sabah 2 yumurta ağır geldi sabahları yulaf yemeye alışmıştım. Yeterli protein almak istiyorum acaba yarın yulafa protein tozu mu katsam, 30grlık porsiyonda 24gr protein var, 1.4gr kh. 120 kcal. Ne dersiniz?
Bu arada normalde protein tozu kullanan biri değilim, evdeki kardeşimin. Spor salonunda ölçtürmüştüm yağ oranım fazla ve kası kütlem az.

.
Screenshot_20210928_200535_com.askipo.patient.jpg

Var çok şükür çok da yanımızda olmak istiyor tüm ailemiz ama İskoçya'da yaşıyoruz şu an☺
Yalnız olmaktan şikayetim yok , hayatımı yaşadığım yeri seviyorum.Bizim kısmetimizde de gurbet varmış😌
İskoçya çok iyiymiş 😍özel değilse eşiniz hangi alanda doktora yapıyor

Son düzenleme:
Cappuccino olmasa iyiydi ya, şekersizdi ama yine de kalorisi çoktur. Bugün daha az kh aldım ama kalori fazla oldu. Sabah 2 yumurta ağır geldi sabahları yulaf yemeye alışmıştım. Yeterli protein almak istiyorum acaba yarın yulafa protein tozu mu katsam, 30grlık porsiyonda 24gr protein var, 1.4gr kh. 120 kcal. Ne dersiniz?
Bu arada normalde protein tozu kullanan biri değilim, evdeki kardeşimin. Spor salonunda ölçtürmüştüm yağ oranım fazla ve kası kütlem az.
Proteintozu almistim ben tatile gitmeden. Allahimm sutle veya su karistirip iciyorsun. Igrencti🤮 pek tavsiye etmiyorlar. Gidalardan alman daha iyi gibi.

Bence hic bulasma protein tozuna.

Menumm:
05.15: 2 wasa 2 dilim kasar
08.00: 1 muz
10.00: kabak corbasi
12.00: ton salatasi
15.00: protein yogurdu
18.00: firinda sebze
Su: 1,5 litre
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Kiz sabah o saatde nasil yiyorsun. Bende senin gibi erkenciyim.
Menu guzel. Canim muz istiyor diye hemen muzu gordum 😂
Suyun az bebem

X