Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatagi sattim. Koltukta yatiyoz obur eve gecene kadarHosgeldin Yanlis hareket mi yaptin kuzum ?
Tüm suç zalım bebelerin ne zaman kendime yumurta yapsam ımmmhh banmalı yumurta en sevdiğim deyip deyip vicdan yaptırıyorlarAfiyet olsun.Yumurtanın sarısının suçu ne acaba?
Sanki 2 ay surecek gibiOy kiyamam. Ne zaman geciyorsun obur eve ?
Az önce evime çok yakın bir salonla görüşmeye gittim. Birebir reformere başlayacağım sanırım. Hocanın dersi varmış arayacak beni müsait saatler için.Yok kiz haftada 3 gidemem. 2 max.
Eski gittigim salonun sitesine bir bakmam lazim. Ne gibi seceneklerim var .
Ya bence tamamen duruma bagli. Cok yorgundu. Ve kendileri secsede bazen canlarinin istememesi normal. Bende senin gibi olurum ozamanlar gelince
İskoçya çok iyiymiş özel değilse eşiniz hangi alanda doktora yapıyorVar çok şükür çok da yanımızda olmak istiyor tüm ailemiz ama İskoçya'da yaşıyoruz şu an☺
Yalnız olmaktan şikayetim yok , hayatımı yaşadığım yeri seviyorum.Bizim kısmetimizde de gurbet varmış
Proteintozu almistim ben tatile gitmeden. Allahimm sutle veya su karistirip iciyorsun. Igrencti pek tavsiye etmiyorlar. Gidalardan alman daha iyi gibi.Cappuccino olmasa iyiydi ya, şekersizdi ama yine de kalorisi çoktur. Bugün daha az kh aldım ama kalori fazla oldu. Sabah 2 yumurta ağır geldi sabahları yulaf yemeye alışmıştım. Yeterli protein almak istiyorum acaba yarın yulafa protein tozu mu katsam, 30grlık porsiyonda 24gr protein var, 1.4gr kh. 120 kcal. Ne dersiniz?
Bu arada normalde protein tozu kullanan biri değilim, evdeki kardeşimin. Spor salonunda ölçtürmüştüm yağ oranım fazla ve kası kütlem az.
Bence hic bulasma protein tozuna.Cappuccino olmasa iyiydi ya, şekersizdi ama yine de kalorisi çoktur. Bugün daha az kh aldım ama kalori fazla oldu. Sabah 2 yumurta ağır geldi sabahları yulaf yemeye alışmıştım. Yeterli protein almak istiyorum acaba yarın yulafa protein tozu mu katsam, 30grlık porsiyonda 24gr protein var, 1.4gr kh. 120 kcal. Ne dersiniz?
Bu arada normalde protein tozu kullanan biri değilim, evdeki kardeşimin. Spor salonunda ölçtürmüştüm yağ oranım fazla ve kası kütlem az.
Kiz sabah o saatde nasil yiyorsun. Bende senin gibi erkenciyim.
sedulu etiketi unutmusum kuzumSelam
18 Saatlik oruc sonrasi
Ilk ögün 12 de
2 ketojenik pogaca
3 dilim peynir
Eki Görüntüle 2923750
Ara 15 de
30 gr macadamia findigi
Son ögün 17.30 da
60 gr döner eti
60 gr yesillik
4 dilim domates
5 gr mayonez
20 gr macadamia findigi
Eki Görüntüle 2923753
Bugun spor yok
Su 2.5 a tamamliyacagim
Mecburum kiz. Sabah kahvalti mecbur yoksa mide sikinti veriyo. Suyu zorluyom extra 1 litre icin yatana kadar.Kiz sabah o saatde nasil yiyorsun. Bende senin gibi erkenciyim.
Menu guzel. Canim muz istiyor diye hemen muzu gordum
Suyun az bebem
6.00 isbasi kuzumNe güzel erken kalkmışsınız