Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalışmıyorum , benim de düzenim yok maalesefçalışmıyor olsak emin ol her gün güzel bir düzenimiz olurdu
sende her ne kadar evden çalışıyor olsanda işin için harcaman gereken bir zaman dilimi var
Üstüne çocuklar, ev düzeni derken iyi vakit buluyorsun yinede de
Afiyet olsun.Yumuetanın sarısının suçu ne acaba?Dün yediklerimi yazmaya çalışayım
Sabah
2 yumurta beyazı
Biraz domates salatalık
30 Gr kadar peynir
5-6 zeytin
3 dilim uno çavdarlı ekmek
Öğlen
Bi avuç leblebi
Kahve
Akşam
7-8 kaşık mercimekli ıspanak yemeği
bi kase buğday çorbası
Bi kaç kaşık yoğurt
Ara
Mandalina
Bi kaç badem ve ceviz
Su 2.5 litre
Taze fasulye ve pilav var.Ben de yoğurtla fasulyeyi yemeyi planlıyorumAkşam planları neler kızlar?
Bende tavuk sote ve pilav olacak. Muhtemelen 300 gr kadar tavuk yerim 4 yk pilav bir de yoğurt yedim mi tamamdır.
Çocuk sayısı ne durumda, onların peşinde koşturmayıda spordan sayıyorum ben :)Ben çalışmıyorum , benim de düzenim yok maalesef
Biberleri benim icinde yeEki Görüntüle 2923381
Herkese günaydın, bugün iki öğün hakkımı kahvaltı ve akşam yemeği olarak kullanıyorum. Ofiste bu tabağı hazırladım kendime.
Omleti iki yumurtayla yaptım, beyaz peynir ve maydonoz ekledim. Baya doyurucu bir öğün oldu.
Akşama kadar acıkmam diye düşünüyorum.
Bu sabah karar verdim spora yazılacağım yine. Zorunlu gitmem gereken bir yer olmayınca kendim vakit yaratamıyorum. İşten eve gelip yemek vs derken pertim çıkmış oluyor spora halim kalmıyor. İstediğim gibi değil geçiştirme bir şeyler yapıyorum.
Akşam yemeği için dünden sulu köfte kaldı, salata eşliğinde onu yerim diye düşünüyorum.
Sizler nasılsınız
Tokluk hissi oluyor. Artik yagdan mi yoksa yine tarti paylasimi yapacagim diye mi bilmiyorumAfiyet olsun canım, kızım sushi delisi ama ben bir türlü yiyemiyorum. Ayrıca bizler yaşlı değil olgun kadınlarız :))
Afiyet olsun kaptanım, yediklerin tokluk hissin için yeterliyse bencede gerek yok.
Diyetisyenin listesinde ben bu kadar yiyemem dediğimde, iştah durumuna göre yemeyebilirsin derdi.
Hiç aç değilim şu anda, sadece eve gidip yatmak istiyorum.Akşam planları neler kızlar?
Bende tavuk sote ve pilav olacak. Muhtemelen 300 gr kadar tavuk yerim 4 yk pilav bir de yoğurt yedim mi tamamdır.
Benim 4 yaşında kızım var , haftada 2 gün krele gidiyor yalnızca , 8 aylık bebeğim var , 28 yaşında eşim var doktora yapıyor , yoğunluk göbek adıÇocuk sayısı ne durumda, onların peşinde koşturmayıda spordan sayıyorum ben :)
Benim çocuklar okula yeni başladığında günde 3 kez okul yolunu arşınlardım.
Sabah okula bırak, öğle tatilinde yemek götür, okuldan almaya git :))
Şaka bir yana salona yazılırsan mecburi bir görev gibi olacak. Haftada 3 gün gitsen bile yeter.
Crossfit haftada 3 gün olacaksa süper bence. Ben 2 gün bire birle verdim o kiloları.Biberleri benim icinde ye
Benimde o derdim var. Evde olunca amaan yarin yaparim diyorum hemen. Tam uyelik de almak istemiyorum ozaman haftanin 3gunu gidemiyorum diye stress yapiyorum
Reformer icin 3ders aldim. 3 de Crossfit icin almayi dusunuyorum. Ekim de haftada 1 gun reformer 1 gun Crossfit e giderim diyorum plan bu daha dogrusu
Afiyet olsun simdiden.
Kiz dansi ekti,oglanda cizim kursunu. Dun aksam Mac izlemeye gidince 21.30da evdeydi. 7den 15 e kdr okuldu ve 1saat tennis e gidince perti cikmis. Eve geldi uyudu kuzum.
Bebek varsa zor tabi kendine vakit ayırmak.Benim 4 yaşında kızım var , haftada 2 gün krele gidiyor yalnızca , 8 aylık bebeğim var , 28 yaşında eşim var doktora yapıyor , yoğunluk göbek adı
Öyle yani 2 bebişimle sabahlar ve akşamlar bizim hamdolsun☺
Enfes gorunuyor takimin ennn citiriKaç aydır muz yememiştim, sabah şöyle bir karışım yaptım içine koyduğum her şey 300 kalorinin altında oldu bayada lezzetli oldu. Çok da doyurucu oldu zorla bitirdim.
Eline saglik sedum. Ne yapalim bu lolipopuTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
@Dahlia_ ÖDÜL
MUAF MUAF H3RA_
@LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAF
D deanvillage ÖDÜL
@Migim ÖDÜL
Alys
@Lusi
Lori
@kasim_pati
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
@Lusi oooo hanımefendi teşrif etmiş menü yazmaya hangi dağda kurt öldü kız
Bir enfes tabak daha. Afiyet olsun canim
Ben firina döner eti attim. Galiba 2 kasikda ben yerim yanina karisik salata. 3de uyandim Mira sagolsun. Aksam olsada uyusamAkşam planları neler kızlar?
Var çok şükür çok da yanımızda olmak istiyor tüm ailemiz ama İskoçya'da yaşıyoruz şu an☺Bebek varsa zor tabi kendine vakit ayırmak.
Onlar uyuyunca gömülecek yer arar insan kendine.
Babaanne, anneanne yokmu, sevap kazanmak isteyen :))
Yok kiz haftada 3 gidemem. 2 max.Crossfit haftada 3 gün olacaksa süper bence. Ben 2 gün bire birle verdim o kiloları.
Tekrar oraya gitmeye niyetim yok, kadın canımı çıkarıyordu :))
Birebir olunca gözden kaçırmıyor hiç :)
Arada ekmek iyidir bazı şeyleri. Ben sınav dönemi sonraları okulu ekmelerine bile izin veriyordum, large anne olarak :))
Güzel bir kahvaltı hazırlayıp kahvaltıda verirdim müjdeyi :))
Akşam planları neler kızlar?
Umarim kisa zamanda iyilesmis olursunuz hepinizSlm kizlar 2gundur ugrayamadim k.bakmayin hala durumumuz ayni