Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deli gibi yagmur vardi. Araba esimde olunca mecbur yuruyorum :)Masallah. Ben malesef her yere arabayla gidiyorum burda hava cok sicak disarda yurunmez. Adimlarimi evde yapiyorum hep.
Onumuzdeki pazar kahvalti icin yapcam mutlaka cok tesekkurler muckssss
Hep karbli seyler yemissin ondan. Ama baslangic icin harika gidiyorsun. Zamanla ogrenirsin ve farkinda olmadan aliskanlik haline getirirsin. Aliskanlik haline gelince bir daha hic kilo almazsin hayat stilin olur cok gencsin cunku.
Masallah adim sayin harika, ayrica uyumakda kalori yaktirir.
Bende dombili dombalak ailenin kızıyımOfisimizde ben haric 6 bayan var ve hepsi baya kilolular. 3u 20 yas alti. Ama hallerinden de memnunlar. Sabahtan aksama kadar atistiriyorlar ve surekli disardan yiyolar. Asla spor yapmiyolar. Hele sekreterlerin 2 si 20 yas alti ve benim 2 mislim. Ona ragmen hic kompleks / problem yapmiyolar, benim kendime bakmami takdirle karsiliyolar, keske biz de senin gibi olsak ama will power (azim ve istek) yok diyolar. Arada sirada saglikli bisey yeseler bana sevincle soyluyolar. Ben de onlara asla az yeyin cok kilolusunuz falan demem ama saglikli seyler yesinler diye yemek yapmayi ogrenin, fast food yemeyin, surekli dondurma kek yemeyin diye uyariyorum cunku gercekten asiri sagliksiz yiyolar ve daha bu yasta saglik sorunlari var.
Bir yandan da onlari anliyorum cunku ailelerinden boyle gormusler baska sekil bilmiyorlar. Benim gibi sansli degiller. Hic yemek yapmayi ogrenmemisler ve dogduklarindan beri surekli paket gidayla beslenmisler.
Oysa ben 10 yasima kadar Uludagda bir koyde yasadim. Babam orda ogretmendi. Sonrasinda Bursada bol yesillik yiyerek yasadik. Bizim evde en cok salata yenirdi hala da oyle. Paket gida nedir 30 yaslarima kadar haberim bile olmadi. Tavuk kizartildigini Amerikaya gelene kadar bilmiyodum. Seker, cikolata aliskanligimiz hic olmadi. Ailemde herkes ince.
O yuzden hic kimseye bisey soylemem, cunku nasil yetistiklerini ve aliskanliklarini bilmiyorum. Sadece saglikli onerilerde bulunabilirim.
Mesela senin durumunu da bilmiyorum ama burdasin ve daha saglikli olmaya calisiyorsun, ben seni ve burdaki herkesi cok ama cok takdir ediyorum. Saglikli olmak icin cok emek veriyorsunuz insallah sonuc aldiginizi da gormek istiyorum. Inanin tarti gunleri en cok sizinkileri merak ediyorum.
Tamamdır bakalım yarın nasıl olacak iyice dikkat edeceğimBiz soyle yapiyoruz. Yiyecegimiz seylerin (eger ilk kez yiyorsak) besin degerlerine netten bakiyoruz. SIK yedigimiz seyleri zaten ezberliyoruz. Bir ogun cok karb yediysek diger ogun onu dengeliyoruz. Aksam ogunlerinde mumkun mertebe karb yemiyoruz ve saat 19:00 dan sonra marul haric (bu ben oluyorum) hic birsey yemiyoruz.
Marul kirmizi cizgim kimse laf etmesin lutfen
Eki Görüntüle 2923381
Herkese günaydın, bugün iki öğün hakkımı kahvaltı ve akşam yemeği olarak kullanıyorum. Ofiste bu tabağı hazırladım kendime.
Omleti iki yumurtayla yaptım, beyaz peynir ve maydonoz ekledim. Baya doyurucu bir öğün oldu.
Akşama kadar acıkmam diye düşünüyorum.
Bu sabah karar verdim spora yazılacağım yine. Zorunlu gitmem gereken bir yer olmayınca kendim vakit yaratamıyorum. İşten eve gelip yemek vs derken pertim çıkmış oluyor spora halim kalmıyor. İstediğim gibi değil geçiştirme bir şeyler yapıyorum.
Akşam yemeği için dünden sulu köfte kaldı, salata eşliğinde onu yerim diye düşünüyorum.
Sizler nasılsınız
Yaa ne güzel.Şu anda o kadar çok duyuyorum ki 'sen zaten zayıfsın ne gerek var?' Sorusunu. Kendim için zayıflıyorum diyorum.
Ofistekiler kek almamışlar yemem diye, karides ve salata almışlar öğlen için.
Eşim ve çocuklarım da dahil etrafımdaki insanların bu kadar anlayışlı olması beni çok mutlu ediyor.
Bugüne kadar “sen zaten zayıfsın derdin ne” bile demediler “sadece sen nasıl mutlu oluyorsan onu yap” deyip destek oldular, ve oluyorlar, aşırı şanslıyım. Allah herkese böyle bir aile ve çevre nasip etsin âmin
Afiyet olsun canım, kızım sushi delisi ama ben bir türlü yiyemiyorum. Ayrıca bizler yaşlı değil olgun kadınlarız :))Sabah menü:
Yulaf karışım
1 espresso
Öğlen menü:
Izgara karides
Izgara Kuşkonmaz
Akşam menü:
Sushi
2 litreden fazla su
Spor:
47 dk full body Pilates
30 dk tırmanma
10000 fen fazla adım
Yoruldum, uyuyayım artık yaşlıyım ben, gözlüklerim nerdeeee
Afiyet olsun kaptanım, yediklerin tokluk hissin için yeterliyse bencede gerek yok.Gunun ozeti
ilk ögün / Ara
30 gr macadamia findigi
Ikinci ögün
5 hotwings
Son Ögün
65gr tavuk sosis
2 yumurta
5gr tereyag
1 dilim Danablue peyniri
Su 2L
Spor
1 saat tempolu yürüyüs
20dk bisiklet
20dk 5kg plate ile egzersiz
17bin Adim
Kalori tamamlamak icin findik yiyebilirdim . Yemedim cunku tokum. Yarin bol yesillik olacak.. ve iste olacagim icin kesin daha cok acikirsin. Kalorimi yarin istemsizde doldururum kesin :))
Simdi saat 18de 18saatlik IF i baslattim
Eki Görüntüle 2923226
Eki Görüntüle 2923227