- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
çalışmıyor olsak emin ol her gün güzel bir düzenimiz olurduben de spor konusunda oyleyim ya,
aslinda en cok sevdigim sey disarida yuruyus ama hemen yagmur yagsin, hava soguk olsun direk cayiyorum.
o yuzden ben de parasini vereyim, parama kiyamam giderim diye dusunuyorum.
ama bu sefer ders yerine belki full uyelik denersin, o zaman daha esnek oluyor, haftada 2 3 gun gidecegim dersin, gunluk programina gore saatini degistirirsin.
ben bugun napicam bilmiyorum ya, esim evde yok, ogleni gecistirsem mi diyorum,
o zaman da aksama sebze yemegim yapacaktim, bu sefer de onunla doymam mi diyorum
Bende kahvaltı yaptığımda öğleden sonra acıkırım çok tuhaf bir şekilde.Bugün çok garip oldum yaa.İf yapmaya çalıştım ama normal oruç tutsam olurmuş.Öğlene kadar yemeyince sonra da yemekte zorlandımgerçi hala adetim , oruç da tutamazdım da neyse
Öğlen : 1 kahve , azcık çilek ve muz , 1 minik cheddar dilimi
Öğleden sonra : 2 kase yoğurt çorbası, 1 avuç kaju , 4 5 üzüm tenesi
Akşam: etli sebze yemeği 1 porsiyon , yoğurt
Yemekten sonra ginger-limon çayı
Su+ 2 lt
Bugün 2 -2.5 saat yürüyüş yaptım ama telefonum cebim olmadığı için adımlarımı doğru saymadı.
Sporumu yaptım çocuğu uyutursam tabloyu hazırlayacağım gerçi menü bildirimi yapmayanlar belli
Herifimin protein tozu creatin i geldi artık haftaya salona yazılır o bi gitsin sonra belki bende giderim.
Naber haciiSporumu yaptım çocuğu uyutursam tabloyu hazırlayacağım gerçi menü bildirimi yapmayanlar belli
Herifimin protein tozu creatin i geldi artık haftaya salona yazılır o bi gitsin sonra belki bende giderim.
Mutlu yaşlar mutlu kadın, güzel yılların huzurlu zamanlarınız daim olsunTaco olmadı doğum günüm diye dışarda yicez
Çok teşekkür ederim canım benim, bilmukabele, huzur herkes için önemli çünkü. Hep beraber sağlıklı ve huzurlu olalım inşallah.Mutlu yaşlar mutlu kadın, güzel yılların huzurlu zamanlarınız daim olsun
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | |||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | ||||||
D deanvillage | |||||||
@Migim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Kurt murt yok tilki vardı o da kürkçü dükkanında işte napsın gariban minnoş tilkicikTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
MUAF MUAF H3RA_
LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAF
D deanvillage ÖDÜL
@Migim ÖDÜL
Alys
Lusi
Lori
kasim_pati
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi oooo hanımefendi teşrif etmiş menü yazmaya hangi dağda kurt öldü kız
Yok anam senden minnos tilki olmazKurt murt yok tilki vardı o da kürkçü dükkanında işte napsın gariban minnoş tilkicik
Yok anam senden minnos tilki olmaz
Evet sen zaten belirtmişsin kendini llloooolllliiiipooopp gadinbence benden tilki de olmaz