Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende 32 yaş 1,65 kilo şu an 79,9 😊
Yaptım tablonu telefonuna kaydedebilirsin 😉
Günaydın
Cuma zayıflama yarışmalarının kapandığını gördüm çok üzüldüm. Seneler önce üye idim ve epey kilo vermiştim. Şuan 58 kiloyum ve hedefim 50. Sürekli irademi kaybediyorum. Beni de takımınıza alabilir misiniz gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var :KK43: çok uğraşıyorum ama veremiyorum şu 8 kiloyu vermek istiyorum artık. Lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen beni de alın aranıza :KK43: mümkün müdür bu?
Hoşgeldin, tam yerine geldin, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buraya yaz, burada hepimiz birbirimize motivasyon açısından fazlasıyla yardımcı oluyoruz. 😉
Gunaydin bebeler♥️👋
03.30 ta yatmisimdir. Simdi de kalktim crossfite yetisecem😅
Ohhh maşallah, bugün benim dinlenme günüm o yüzden sadece yürüyüş ve streching yapacağım😉
Hedefi 20 kg vermek olanlarla gizlice takipe girdim çaktirmadan takip edicem :sus::sus:
Etkili ve farklı yöntemleri olursa bize de haber ver burada paylaş ki yeni şeyler öğrenelim. Bütün yeniliklere açığız. 😜
Öldüm yeminle.
40dk bisiklet 700 kalori yaktirdi.
1 saat reformer 410 kalori.
Eve gelmedim daha. Yokus yukari daha fazla suremicem bisiklet. Yuruyorum eve
Maşallah harika kalori yakmışsın😍😍😍
Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündüm
Acaba farkında olmadan fazla mı yiyorsun ya da atıştırmalık falan mı yiyorsun, bu arada şeker un ve yağ alımına da dikkat etmiyorsun belki, bir de paket yiyeceklerden, hazır yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor, mümkün mertebe evde kendini hazırlamalısın. Burada bizim paylaştığımız menülere bak, benzeri menüler yapmaya çalış. Bizler birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz sen de sürekli takip edersen hangi besini daha çok alman, hangisini daha az alman gerektiğini falan öğrenirsin. Yaşın daha çok genç, senin kilo vermen çok kolay olur, bir de mutlaka bol hareketli ol mesela yemeklerden hemen sonra kesinlikle oturma en azından dolaş yürüyüş yap bir şekilde hareket halinde ol. 😉
Diyette yemesi önerilen bir besin..
%11 protein ve %2 yağ içeriyormuş..
Çok tok tutuyor..
Ben üstünü biraz geçecek kadar su ekleyip suyunu tamamen çekene kadar pişiriyorum.. Suyu çok olursa lapa gibi oluyor, ben biraz daha diri seviyorum, o yüzden az ekliyorum suyunu.. Azıcık yağ, tuz ekliyorum sadece..
Bu çabuk hazırlama hali tabi :)
Vakit olursa suyunu çektikten sonra bir de demlenmeye bırakabilirsin, annem öyle yapardı, o zaman daha güzel oluyor tabi..
Ben bu buğdayla ayran aşı yapıyorum, bizim çocuklar yoğurt çorbası diyorlar, en sevdikleri çorba. Üzerine az bir tereyağı ve nane öf çok canım istedi.🤤🤤
📣 DUYURU 📣

🙋‍♀️ Kizlar simdilik spor puani hesaplamiyoruz diye karar kildik sedulu sedulu ve @H3RA_ ile .

sedulu sedulu tabloya spor yapanlara :spor: emojisini ekleyecek.
Bir dönem böyle yapalim. Cok isterseniz sporlari puanlamayi düsünebiliriz tekrar​
Yav dün o kadar boşuna mı uğraştım? 🙄🙄:rolleyes::rolleyes:

Ben treadmill e kaçar. :KK6:
Aylar sonra kayınvalide bizi akşam yemeğine davet etti akşam yemeği dediysem saat 4:00 ya da 5:00 de akşam yemeği yiyoruz biz, çok erken yiyorlar çünkü, yemeklerini de sevmediğim için sorun yok muhtemelen zaten aç kalacağım. Menü olarak ne yiyeceğimi bilmediğim için gece yatmadan önce paylaşırım. 😉

Omg 108 cm gitmis. Oda bastan beri burda degilim bideee😲
Bazen kilom duruyor ama cm olarak gittigini hissediyorum.
Doktor bizi uyarmisti. Demistiki zayifliyacaksin ama beyninde uzun sure eski kilonda kalacaksin. Her aynada kendini gordugunde inanamicaksin. Hakketten de oyle😅
Iyiki varsiniz kizlar♥️♥️

Yaptım tablonu telefonuna kaydedebilirsin 😉

Hoşgeldin, tam yerine geldin, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buraya yaz, burada hepimiz birbirimize motivasyon açısından fazlasıyla yardımcı oluyoruz. 😉

Ohhh maşallah, bugün benim dinlenme günüm o yüzden sadece yürüyüş ve streching yapacağım😉

Etkili ve farklı yöntemleri olursa bize de haber ver burada paylaş ki yeni şeyler öğrenelim. Bütün yeniliklere açığız. 😜

Maşallah harika kalori yakmışsın😍😍😍

Acaba farkında olmadan fazla mı yiyorsun ya da atıştırmalık falan mı yiyorsun, bu arada şeker un ve yağ alımına da dikkat etmiyorsun belki, bir de paket yiyeceklerden, hazır yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor, mümkün mertebe evde kendini hazırlamalısın. Burada bizim paylaştığımız menülere bak, benzeri menüler yapmaya çalış. Bizler birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz sen de sürekli takip edersen hangi besini daha çok alman, hangisini daha az alman gerektiğini falan öğrenirsin. Yaşın daha çok genç, senin kilo vermen çok kolay olur, bir de mutlaka bol hareketli ol mesela yemeklerden hemen sonra kesinlikle oturma en azından dolaş yürüyüş yap bir şekilde hareket halinde ol. 😉

Ben bu buğdayla ayran aşı yapıyorum, bizim çocuklar yoğurt çorbası diyorlar, en sevdikleri çorba. Üzerine az bir tereyağı ve nane öf çok canım istedi.🤤🤤

Yav dün o kadar boşuna mı uğraştım? 🙄🙄:rolleyes::rolleyes:
Çok teşekkür ederim :)) işte aradığım destek buydu. Yarın sabah tartı menü spor paylaşımı yapmaya başlayacağım inşallah

Kimsecikler yok :63:

Menü yazmaya geldim.
Suyu daha tamamlamadim. 2L olacak gibi

Bugun IF yapmadim. Serbest gundu

Sabah
16gr macadamia findigi
1 adet hurma (5gr karb i ediyormus tanesi :skandal:)

Ilk ögün
25gr protein kraker
5yesil zeytin
Yarim avokado
1 haslanmis yumurta
3gr salata mayonezi
26gr kapya
Eki Görüntüle 2922574
Son Ögün
120 gr hotwings
Yogurtlu kabak
Uzerine pine nuts
Eki Görüntüle 2922575
Karb yine kabakdan
Eki Görüntüle 2922577

sedulu sedulu

1saat yürüyüs
40dk bisiklet
60dk reformer
Uygulamanın adı ne acaba çok iyiymiş

Omg 108 cm gitmis. Oda bastan beri burda degilim bideee😲
Bazen kilom duruyor ama cm olarak gittigini hissediyorum.
Doktor bizi uyarmisti. Demistiki zayifliyacaksin ama beyninde uzun sure eski kilonda kalacaksin. Her aynada kendini gordugunde inanamicaksin. Hakketten de oyle😅
Iyiki varsiniz kizlar♥️♥️

Yeni alisverisler yaptikca fark ederisn bence canim ,boylece asil değişimde ortaya cikarr süpersin demeye zaten gerek yok😍😍

Cok karanlik oldu 😂 adimlarimi atmayi unuttum
13bin adim..

Eklentiler

• 16326783025717770240057867812175.jpg
    16326783025717770240057867812175.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 14
X