Fit Club 🏋🏻‍♀️

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🆗
:spor:
sedulu sedulu 🆗 ÖDÜL
Dahlia_ Dahlia_ 🆗 ÖDÜL
H3RA_ H3RA_ 🆗
❌
@LadyMiami🆗
@Tavsannesi🆗 ÖDÜL
MUAF
D deanvillage 🆗 ÖDÜL
@Migim🆗 ÖDÜL
❌
Alys Alys 🆗
Lusi Lusi ❌
Lori Lori ❌

:spor: : Spor yapıldı demek

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek

Lusi Lusi ve Lori Lori menüler nerede kızlar ? Hadi Lori Lori doğum günü parti vardı unutmuştur. Lusi Lusi bebeğim goygoya gelince şıp diye damlıyorsun menü olunca kaçıyosun :KK53:
İkinize de bugün 200 jj veriyorum yavrular. Kolay gelsin.

Noluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorum :KK53: :KK70:
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana :deli: :KK70:

Eline saglik sedum
Ibreti alem olsun diye ilk posta ekleyim mi :KK53:
Ekleyebilirsin bebeğim bundan sonra işler sıkı 😀
Noluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorum :KK53: :KK70:
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana :deli: :KK70:
Ben seni müdür odasına değil kırmızı odaya cekicem :KK53::KK53:

Iyi pazarlar kizlar,

Dun komsuya gecmistim eve 2 yi geciyordu geldim. Bisi yemedim ama, 1 kadeh sarap içmiş olabilirim, saat 8 den onceydi eminim ki. Ifi o saate baslattim, suan 16 saat bitti, birazdan ilk ogunle baslarim.

Bacak gunu yaptim bugün, zor yuruyorum, yarim saat yetti de artti. Su adamin challenge ina da niyetlendim bakalim, o gunleri de gorecek miyiz:

Iyi pazarlar kizlar,

Dun komsuya gecmistim eve 2 yi geciyordu geldim. Bisi yemedim ama, 1 kadeh sarap içmiş olabilirim, saat 8 den onceydi eminim ki. Ifi o saate baslattim, suan 16 saat bitti, birazdan ilk ogunle baslarim.

Bacak gunu yaptim bugün, zor yuruyorum, yarim saat yetti de artti. Su adamin challenge ina da niyetlendim bakalim, o gunleri de gorecek miyiz:

Yok anam bu kadar yüklenmeye gerek yok kıymetli bacaklarıma 😀 adam zeyna gibi iiiiyyuaaahhh diye zıplayacak formda duruyor :KK53:

Sabah yedigim 16 gr macadamia findigi ve 1 adet hurmayi saymazsak ilk ogunum 🥳
Cok aciktim.
O kraker cok gorunebilir 😂
25 gr var ve 168 kalori. 18gr protein 8 gr yag 1 gramcik karb iceriyor bu miktar. Wasa gibi Ama Daha ince

IMG_20210926_125228.jpg

Hosgeldin Mine.
Beslenme tarzin nasil ? Spor, yürüyüs yapiyor musun ?
Tekrardan merhaba kızlar
Kendimi tanıtayım ismim mine, 23 yaşındayım. İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. Şuan 58 kiloyum max kilom 69 du belki 70 de olmuştur :KK43: Hedefim 50. Boyum 164. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz

Tekrardan merhaba kızlar
Kendimi tanıtayım ismim mine, 23 yaşındayım. İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. Şuan 58 kiloyum max kilom 69 du belki 70 de olmuştur :KK43: Hedefim 50. Boyum 164. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz

Merhaba hos geldin,

Kiz 23 yasinda ne diyeti, ne yesen yakarsin sen. Yeter ki hareketli ol gun içinde, muhakkak düzenli spor yap 💪

Hosgeldin Mine.
Beslenme tarzin nasil ? Spor, yürüyüs yapiyor musun ?
Hoşbulduk. Beslenmem biraz sorunlu maalesef. Bir hafta sağlıklı besleniyorsam sonraki hafta aşırı yiyorum. Spor olarak haftada 3 gün fitness var ama geçtiğimiz hafta işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim

Merhaba hos geldin,

Kiz 23 yasinda ne diyeti, ne yesen yakarsin sen. Yeter ki hareketli ol gun içinde, muhakkak düzenli spor yap 💪
Son 8 senem diyetle geçti diyebilirim. İstikrarlı değilim. Gün içinde hareketliyim hastanede çalışıyorum. Aslında spora da gidiyorum ama geçen hafta hiç gidemedim. Düzgün beslenemiyorum pek. Artık bitsin bu diyet kafası istiyorum. Son 8 kilo inşallah bir an önce verebilirim

Son 8 senem diyetle geçti diyebilirim. İstikrarlı değilim. Gün içinde hareketliyim hastanede çalışıyorum. Aslında spora da gidiyorum ama geçen hafta hiç gidemedim. Düzgün beslenemiyorum pek. Artık bitsin bu diyet kafası istiyorum. Son 8 kilo inşallah bir an önce verebilirim
Diyet yapmak aç kalmak değil. Uzun suredir diyet yapıyorsan bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Beslenme şeklini değiştirmen şart. Biz burada yeri geliyor tatlı yiyoruz ama gün içinde diğer menülerimizle dengelemeye çalışıyoruz. Ya da sporu ona göre artırıyoruz. Ay aman şu yasak bu yasak değil de olay dengeli beslenmede bitiyor bence.

Diyet yapmak aç kalmak değil. Uzun suredir diyet yapıyorsan bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Beslenme şeklini değiştirmen şart. Biz burada yeri geliyor tatlı yiyoruz ama gün içinde diğer menülerimizle dengelemeye çalışıyoruz. Ya da sporu ona göre artırıyoruz. Ay aman şu yasak bu yasak değil de olay dengeli beslenmede bitiyor bence.
Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündüm

X