- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Noluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
H3RA_
@LadyMiami
@Tavsannesi ÖDÜL
MUAFD deanvillage ÖDÜL
@Migim ÖDÜL
Alys
Lusi Lori
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi ve Lori menüler nerede kızlar ? Hadi Lori doğum günü parti vardı unutmuştur. Lusi bebeğim goygoya gelince şıp diye damlıyorsun menü olunca kaçıyosun
İkinize de bugün 200 jj veriyorum yavrular. Kolay gelsin.
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana