Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah test yaptim icim rahat etsin diye ikiside negatif ama ben berbatim hic birseye halim yok ,simdi ilac aldim ,kis cayi hazirliycam reglim 9gun gecikmis oldu
Dahlia_ ife devam edecek misin?Sana katılsam?
Ama senin saatlerin biraz zor geldi bana öğlen 12 akşam 7 yapsam diye düşünüyorum
Sali 72.45
Cumartesi 70.9
Fark 1,55 kg
Asil hedefe cok var. O yuzden ilk hedef 60kg
Hala birsey yemedim. Reglin ilk gunu tika basa gibi hissediyorum kendimi. Ama sonlandirmam lazim.
Kizlar Gecen hafta kilolarini yeni baslangic kilosu diye giris yapiyorum listeye
olur mu?
Zaten genelde 9-10 arası yaptığım kahvaltıyı öğlen yapmak dışında nesi farklı olacak ? Saatler dışında yediklerimizde de mi farklılık oluyor if de?D deanvillage kuzum sen emzirirken if falan yapmasan daha iyi degil mi?
Emzirirken yerinde olsam sütü ne artirir ona odaklanirim, emzirerek veririm kilolarimi
Biraz olduğum yerde sayıyorum aslında şu aralarTebrikler :)
Nice güzel yılların olsun
Geçmiş olsun, geç kaldım öğlen oldu gelmişsin artık :)) şimdi nasılsın?
Tebrikler :)
Çok kolay gelsin..
Diğer yazdıkların da tamamdır
Tatil dönüşü için gayet iyi bence..
Çok güzel eksi
Dahlia_ agrim azaldi kuzum
Sagi solu toplayip ,spor ve yemek isini cozmem lazim.
ne yiyecegim bilmiyorum. Sebze agirliikli olmali ama
Bir bakalım benden ifci oluyor muymuş ,süte ne oluyormuş. 16 -8 i deniyim☺Allah acil şifa versin..
Dinlenme şansın varsa dinlen, meyve, sebze ye enerjin olsun biraz..
İf güzel de Alys ın yazdıklarına da katılıyorum.. Emzirirken doğru olur mu bilmiyorum.. Ama illa yapmak istersen yeme pencereni uzun tut, 16/8 yap mesela..
Ya ben seni 50li kilolarda düşünüyorum hep, hadi en fazla 63-65 olursun derdim..
Ama işini bilen biri için çok da zor olmamalı bunları vermek iyi de spor yapıyordun, yine başarırsın
Olur canım, nasıl yaparsan benim için uygundur..
Kizlar güncel durum buTarti günümüz Cumartesidir
- Fotografli bildirim yapilmalidir
-Gecen haftaki kilonuzu belirtiniz
2 Hafta üst üste tarti bildirimi yapmayan listeden cikarilacaktir
- Saglik sorunlarindan dolayi MUAF olabilirsiniz.
Her ayin ilk haftasonu ölcüm günüdür
Hergün menü bildirimi yapilmalidir.
- IF yapanlar yeme pencere saatini belirlemelidir
-Herkes menüleri yorumlamak zorundadir.
-Menüleri miktar olarak belirtmelisiniz
Kullanici Ismi Yeni Baslangic Kilo Güncel Kilo Hedef Kilo Alys 56,3 55,4 53,0 A Arrietty_ 72,4 70,9 50,0 @cromozom Dahlia_ 64,4 64,5 55,0 D deanvillage 69,9 69,1 62,0 @esmeriiim @gogo2405 H3RA_ 60,9 60,9 LadyMiami 51,0 Lori 97,4 97,0 @Lusi 59,5 59,5 58 sedulu 60,3 60,3 @Tavsannesi 57,3 57,0 @tomrs 72,4 72,0 60,0 Wilma11 80,8 79,9 60,0
Ölcüm tablosu
Spor iyi geliyor .Daha dogrusu tempolu yuruyusBu durumda spor yapmasan mı acaba?? Ağrını artırır falan..
Sen 40 saati çoktan geçtin dimi
Ye hadi artık birşeyler
A Arrietty_ H3RA_ ve kızlar bu videolar standart cardio hareketleri içeriyor. Ama kalori güzel harcatıyor. Arka planda senden benden kilosu fazla olan ama azimli insanlar oluyor. Bu kanalın diğer videolarında da aynı şekilde hep cardio odaklı ve gerçekten kilo vermek isteyen insanlarla çalışıyorlar. Onlar azim edip yapabiliyor hareketleri.
Sizin bahaneniz ne ? Harekete geçmek için ne kadar bekleyeceksiniz ?
Hadi bi silkelenin. Bugün sıfırdan bir başlangıç olsun. Videolardan birini yapabiliyorsanız ikisini arka arkaya yapmayı deneyin. Bir hafta sonra kendinizdeki farkı gördüğünüzde birakmak istemeyeceksiniz.
Olm bu kilo heryerde herzaman pokluk getiri benim gunahim ne lenKizlar güncel durum bu
Simdi haftaya güncel kilo yazan yere 1.hafta yazacagim, yeni sutun ekleyip gunceli oraya ekleyecegim. 2. ve 3. hafta diye devam edecek.
4. Hafta dolunca en az kilo veren kisi 1 hafta menu tablosundan sorumlu olacak :))) sonra tekrar sedulu ve ben devam ettirecegiz
Lori ölcüm tablosunu hallediyor haftaya
öbür ay en cok kilo veren kiside ölcüm tablosunu aliyor
Var misiniz bu düzene?
No stress
20 kilo ne kizz. Hemencik verilirKalan 19,9 kiloyu nasıl verebilirim
Gerçekten miNo stress
20 kilo ne kizz. Hemencik verilir
Günaydın ama ben hala yataktayım. Çünkü hala karanlık burada. Geçmiş okuyayım sonra tartılıcam.
Hee bak bana -43Gerçekten mi
Gerçekten mi