- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ojesiz günüm yok benim yavrum her daim ojeliyim benSenin adın kamçılı şişko olacak artık ojeli tırnak da olur
Son hedef yok aslında bu kilolar benim için iyi. Sadece daha sıkı bir vücut istiyorum. O yüzden bu sıra cardio ile yağ yakmaya uğraşıyorum. O arada düşsem maksimum 55 falan olur herhaldeYarin olculerimi alayim bakarim, simdi feci bir kahvalti yaptim, bi demlik cay ictim
Son hedef ne?
Çok geçmiş olsun , mevsim geçişleri de çok hasta ediyor maalesef.Kızım geçen gün yine yine yeniden hastalığa kapı araladı.Çörek otu yağını buldum burda çok şükür.Çok acı olduğundan bala katıp verdim.Şifa oldu Allah'ın izniyleSabah test yaptim icim rahat etsin diye ikiside negatif ama ben berbatim hic birseye halim yok ,simdi ilac aldim ,kis cayi hazirliycam reglim 9gun gecikmis oldu
Gel yamacıma kaptan sporlar bizi bekler. Full cardioSali 72.45
Cumartesi 70.9
Fark 1,55 kg
Asil hedefe cok var. O yuzden ilk hedef 60kg
Hala birsey yemedim. Reglin ilk gunu tika basa gibi hissediyorum kendimi. Ama sonlandirmam lazim.
geldim neyseki senin durum benimki gibi vahim degilGel yamacıma kaptan sporlar bizi bekler. Full cardio
Benim için durum daima vahimdir bir daha eski hale dönmek yok. O yüzden işi sıkı tutacağız birliktegeldim neyseki senin durum benimki gibi vahim degil
Ilk biraz agirlik ardindan kardio yapacagimBenim için durum daima vahimdir bir daha eski hale dönmek yok. O yüzden işi sıkı tutacağız birlikte
benimkinide alırsan okReglimi de goz onune alalim okey mi
gecmis olsun tekrarSabah test yaptim icim rahat etsin diye ikiside negatif ama ben berbatim hic birseye halim yok ,simdi ilac aldim ,kis cayi hazirliycam reglim 9gun gecikmis oldu
alirimbenimkinide alırsan ok
Gel yamacıma kaptan sporlar bizi bekler. Full cardio
Bugun benim dogum gunummmm
40!!
Kizlar oglen gelirim tekrar. Agridan orucu bile sonlandirmadim. Sicak su torbasina sarilip uyuyacagim.
Gecen hafta 57.30
Bugun 57
Hedef 56.80
Kızlar bugün benim için çok yoğun geçecek.
Birazdan tartı paylaşır sonra gece yatarken göz atabilirim buraya.
Biz hariç 16 kişi misafirim olacak akşam, inşallah yetişir herşey
Yarından itibaren tablolara geri dönüyoruz. Adım ve sporlarınız bende. Menü kırbaçlı sedulu da. Bugünden itibaren adımlarınızı resimli, sporlarınızı tam puanlanmış paylaşmanızı rica ediyorum.
Öptüm hepinizi
Ben yaptım canım yeni oturdum. Yaptığım videoları atayım ağırlıkla beraber yaptım.Ilk biraz agirlik ardindan kardio yapacagim
Sen yapmissindir sabahdan sporu?
Bugünkü videolarımı yolluyorum bebek. Akşam falan bi enerji gelirse yapıştırBugün full ayaktayım zaten
ama yarın çıkar canımı sedu
O 53 buraya gelecek