Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu yillarim fistigim kizin ile nice uzun saglikli ve mutlu yillariniz olsun
Doğum gününüz kutlu olsun lori nice mutlu senelere
Tsklerr canlarimHeppppiiii booorrrttttdeeeeeyyyy lori
Yerim seni TskkIyiki dogdun Lori Nice deli dolu yillara❤
Sporu yüzmede yaptıysa işe yaramış gerçekten tatil insana iyi geliyor bu arada kolay gelsin bende ev işlerime yapıcam dahaIslerimi baya azalttim. Yeni eve alinacaklar alindi. Ustalar ayarlandi. Kagit islerimide hallettim. Tatilden döndügümden beri ilk haftasonum diyebilirim
Kafada rahatladi tabiki. Spor yapiyordum ama tatilden oncesi gibi degil. Bugun full basliyorum tekrarcrossfit hala devam tabiki
Mutlu, sağlıklı nice yaşlar canım.Bugun benim dogum gunummmm
40!!
Geçmiş olsun canım, dinlen bol bol. Boğazın nasıl olduKizlar oglen gelirim tekrar. Agridan orucu bile sonlandirmadim. Sicak su torbasina sarilip uyuyacagim.
Saol canim. Tatili ozledim kizzSporu yüzmede yaptıysa işe yaramış gerçekten tatil insana iyi geliyor bu arada kolay gelsin bende ev işlerime yapıcam daha
Aminn insallah sexy sempazemMutlu, sağlıklı nice yaşlar canım.
Her şey gönlünce olsun.
Aynı yaştayız
Bende özledim seneye inşallah 60 kilo ile tatile gitsem iyi olacakSaol canim. Tatili ozledim kizz
Aminn insallah sexy sempazem
Tamamdir Kolay gelsinKızlar bugün benim için çok yoğun geçecek.
Birazdan tartı paylaşır sonra gece yatarken göz atabilirim buraya.
Biz hariç 16 kişi misafirim olacak akşam, inşallah yetişir herşey
Yarından itibaren tablolara geri dönüyoruz. Adım ve sporlarınız bende. Menü kırbaçlı sedulu da. Bugünden itibaren adımlarınızı resimli, sporlarınızı tam puanlanmış paylaşmanızı rica ediyorum.
Öptüm hepinizi
Ödemde cokmus kizzzGecen cumartesi 56.3
Bu cumartesi 55.4
Fark 900 gr.
Bence az yani 40 saatlik oruc sonrasi
Yag oranim da %24 imis bozuktur bence bu alet, ne bilcek o benim yag oranimi ki.
Eki Görüntüle 2922058