- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Evde sebze mi var salata malzemesi mi var tarif göndereceğini malzeme gönder gerisini ben hallederimSebzeli yemek tarifleri gondercen sana,
Bu ne?
Salata yiyeni dövüyorlar mi sizin mahallede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde sebze mi var salata malzemesi mi var tarif göndereceğini malzeme gönder gerisini ben hallederimSebzeli yemek tarifleri gondercen sana,
Bu ne?
Sebzeli yemek tarifleri gondercen sana,
Bu ne?
Pastirma, yumurta, kasarYarım kuzu mu yedin ne yedin o saatte akşama kadar acıkmadın?
Bir süredir ben de hesaplamiyorum da, tartmiyorum da. Ama bildiğin terazi gibiyim. Önceden kg'i kestirirdim, şimdiyse gr'i şak diye söylüyorum. Kuyumcu terazisi gibi oldum.
Pastirma, yumurta, kasar
Evde sebze mi var salata malzemesi mi var tarif göndereceğini malzeme gönder gerisini ben hallederim
O dengeye her öğünde dikkat ediyorum. Çok da faydasını gördüm. Gözüm hiç bir şeyde kalmıyor, tatlı krizlerine girmiyorum. Denge harika bir şey...Benim hayirsiz diyetisyenin bana en büyük faydası günlük istatistik vermesi oldu,
Iste her besin grubundan günlük su kadar tuketebilirsin/tuketmelisin.
Ben de ona gore kafamda oturtuyorum menüleri. Kalorisini bilmiyorum, belki bir sebze digerinden daha kalorilidir mesela, önemli degil, zaten her gun ayni seyi yemedikten sonra farklilik her zaman iyidir. Ama her gun sebze grubundan bir sey olsun menude, protein grubundan olsun, gibi gibi...
Pazar akşam eve geldik iki gündür de Vakit ayırıp manav işimi göremedimKarantinada misin?
Pazar akşam eve geldik iki gündür de Vakit ayırıp manav işimi göremedim
Dün de dışarda z.yağlı vs yedim o yani o kadar
Adres veriyim mi göndercen mi
Dertleri neymis? Gecim dertlerine mi uyandilar?Sabah 4te ne ariyolar?Gunaydin
Benim sogan cucukleri 4 de uyandi tabii onlar ile birlikte bende. Zombi gibi dolasmaya hazirim bugun
Ay bir bilsem. Catlaklar galiba..Birde bidi bidi sohbet ediyorlardi. O seslere uyandim.Gerci Uyanamadim daha diyeyim. 6a kadar oturup sonra beslenme cantasi kabusuna girisecegim.Dertleri neymis? Gecim dertlerine mi uyandilar?Sabah 4te ne ariyolar?
Ben 4.37 uyandim ana avrat sövdüm kendime