Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba hemen menümü yazayım Sabah yok (diyetisyene gidicem diye yok) Ara 1 galeta (açlıktan öldüm) Öğle 1 tavuk pirzola domates Akşam salata 8 yk fasulye 4 yk yoğurt Ara 1 elma 2 yk yoğurt Su 3 lt Spor 7. 6K adım 228 puan
İyi geceler sabah tartilmak aklıma gelmedi akşam atartildim. Cuma 72.6 bugün 72 yim Menü paylaşayım Sabah çiğ çerez domates salatalık biber peynir zeytin
Öğlen 4 köfte yoğurt
Akşam 2 küçük muz bir avuç çiğ çerez 4 tane gong zerdeçal çayı
Gunaydin dun erken uyumusum Sabah 1 muz 10.00 corba 14.00 1 sandwich Aksam 1 kasik pilav 2 yk kuru fasulye 2 sarma Su 2 litre Spor 18211 adim 546 1 saat bisiklet 240 5 dk wallsitt 100 Toplam 986 puan AArrietty_seduluH3RA_
6 eylul menum sabah 9 buçuk Birkucuk kase tarhana asi
11 gibi kahvaltı Yarım dilim ekmek, birkaç lokma salata ,kk peynir ,sahanda yumurta bir porsiyon, 3 zeytin
Öğle sonrası 2 gibi şekersiz türk kahvesi,11 civarı üzüm, bir elma
4 buçuk gibi bir avuç çiğ fındık
Akşam yemeği geç oldu malesef, 8 gibi tencerede tavuk tandır, kanat, kalçalı but, yarım yemek kaşığı pilav ve çok az salata İki litre su Sporum yok AArrietty_
Gunaydin dun erken uyumusum Sabah 1 muz 10.00 corba 14.00 1 sandwich Aksam 1 kasik pilav 2 yk kuru fasulye 2 sarma Su 2 litre Spor 18211 adim 546 1 saat bisiklet 240 5 dk wallsitt 100 Toplam 986 puan AArrietty_seduluH3RA_
07.09.2021 Salı sabah yarım domates yarm salatalık kaşar peyniri 1.5 dilim kadar biraz zeytin 1 avuc badem- kaju karısımı
öğlen 2 adet dolma bulgur vardı içinde yogurt ara türk kahvesi 2 ajda bardak çay
aksam balık ve salata menüm spor yapıcam sitenin salonu var yarım saat yürüyüş birazda karın bacak çalışmayı planlıyorum kac ar tane yaptgımı yazarım....
Şekersiz 21 gün şeysine başladım kendimi ve iştahımı kontrol etmemin yolu karbonhidrattan uzak durmak bi başladımmı devamı geliyor bağımlılık yapıyor namıssız porsiyonlarımı artırdım biraz sağlıklı şeyler tüketerek tokluk sağlayım yavaştan porsiyon küçülmesi yapacağım
Şekersiz 21 gün 1. Gün
Saat 9.30 2 yumurtadan omlet 1 salatalık
Saat 12.30 Yarım kepçe mercimek çorbası 6 kaşık kıymalı ıspanak Bir kase yogurt
Saat 15 Biraz kıtır nohut leblebisi
Saat 18.3 Mantarlı omlet ( fotograftakine ek biraz daha yedim leziz olmuş ) Yogurt Turşu