Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler Sabah:2 dilim ekmek , sebzeli yumurta, 1 bardak ıhlamur, azcık domates salatalık peynir zeytin ceviz krem peynir tereyağı bal Öple:bir avuç çiğ kaju , 1 minik pankek Akşam:sebzeli makarna(çoğunluğu sebzeydi) yoğurt Gün içinde hasta olduğum için farklı farklı bir sürü çay içtim.Akşamdan sonra , çaylardan doyduğum için boğazım rahatlasın diye yarım elma ve portakal yedim.
Sporvideosu : 200 puan 3 mile Leslie: 184 puan 500 adım : 15 puan 499 puan AArrietty_seduluH3RA_
Selamlar ben haftanın 6 günü calıstıgım için hafta içi sizinle daha fazla vakit gecirebiliyorum ama pazar günleri iş, yemek, cocugu okula hazırla, biraz gez derken pazar günleri pek burda olamayacagım gibi şimdi vakit bulmusken 2 günlük menü mü paylasayım... C. Tesi Sabah Domates Peynir Zeytin Yarım mango 1 avuctan biraz fazla ceviz 1 yumurta
Öğlen Malesef ki bozdum yarım dilim pastacezama razıyım
Aksam Hamburger köftesi Salata
Pazar günü Sabah Sucuklu omlet 3 çeşit peynir 10 kadar zeyrin Domates Salatalık Kaymak Minik bal
Öglen Sabah kahvaltımı gec yaptgm için bsy yemedm
Ara Filtre kahve
Ara Bitki çayı
Aksam Anne köftesi Yeşil salata Ayran
Fena sayılmam ama o pastayı yemeyecektim
Spor yapamadm dedgm gibi hiç vaktim olmadı bugun
Toplam adım sayım bugun az oldu resim paylasıcam ama dün 10 bin in üserindeydi..
Bugün hiç oturmadım, ev temizledim, aşure yaptım, en az yarım saate köpeğimi gezdirmek için yürüdüm ama saatimi takmamışım. Sabah kalkınca sguat, mekik, bölgesel hareketler yaptım AArrietty_sedulu