Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah yok Öğle activia yoğurt 2 dilim wasa Ara 2 kuru incir kahve Akşam buharda karnabahar fırında sebze 3 köfte salata Ara 1 şeftali Su 3 lt Spor 20K adım 600 puan
Telefonum şarjdayken markete gittim bileklik kullandım adımlar için
Sabah 3 yumurta (çok oldu ama kimse yemeyince ben yedim dökmek istemedim) kapya biber Ara sade kahve Öğle sek quark protein yoğurt mu peynir mi anlamadım ama tadı hoştu 1 galeta Ara 1 şeftali Akşam 4 köfte 2 çatal makarna 1 zeytinyağlı dolma salata Su 3 lt Spor 660 puan 22K adım
Spor: 15 dk stretching *2= 30 30 dk karışık tüm vücut pilates *6= 180 12000 üzeri adım 1000*30 =360 45 mis Leslie *3= 180 ip atlama 180 adet = 60 puan Toplam=810 puan AArrietty_H3RA_sedulu Adımlarımı yatmadan önce koycam burda hala erken
Sabah 1 yumurta, ezıne peynır 60 gr, 5 zeytın, 1 dılım ekmek, domates Ara turk kahvesı, üzüm, şeftali Aksam yumurtalı menemen, yeşil salata, 1 dılım ekmek Su 2.5 lt AArrietty_