Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22 Ağustos menüm Sabah 9 civarı İki dilim ekmek, çökelek kavurma 3yk kadar, kızartma bir kaç patetes ve bir iki patlıcan, domates ve salatalık bolca iki yeşil biber Öğle iki siyah erik 2 gibi yarım dilim kadayıf tatlısı
3 gibi 12 adet üzüm tanesi
5 gibi et kavurma bir porsiyon, ince ekmek iki dilim kadar bir İki buçuk litreye yakın su KV de geçen günüm Spor yapamadım. AArrietty_
AArrietty_ Kaptanım sabah tartıldım, tartı doğru düzgün çalışmıyordu, pili bitiyor dedim, mazeret bildirecektim hatta ama yine de tartılmak istedim, sonuç çok fena
Cuma - 64.4 Bugün - 66.0 Fark +1.6
Bir 65 gösterdi, bir 66 gösterdi, en son birini çektim
Ben bugün tartı yapılacağını bilmediğim için resmini çekmemiştim telefondaki kaydı gönderiyorum yarın tekrar resim çeker koyarım. Geçen Cuma 55 ti Bugün 55.35 çıktı Ama yağ oranım %1 düşmüş bu da demek oluyorki kilo vermemişim ama yağ yakmışım. Zaten asıl amacım yağ yakmak. O yüzden
Selamlar arkadaşlar , günlerdir evimle ilgilenemediğim için çılgınlar gibi bir temizliğe başladım.Akşam yorgunluktan unutmuşum yazmayı 22.8 21 pazar menü Sabah : 2 yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir domates salstalık yeşillik azar azar 1 bardak çay Akşam: bir tabak haşlama , 4 kaşık makarna
Spor artı olarak yapamıyorum.Evi toplayıp halılarımı yıkıyorum AArrietty_
Cuma:70.8 Pazartesi : 70.6 Hedef: 70 veya 69.9 inşaallaah
Sabah 1 şeftali 2 kapya biber Öğle 2 biber 1 yk tulum peyniri 1 dilim ekmek 5 6 tane üzüm Akşam 1 şeftali 5 yk patlıcan yemeği 1 dilim ekmek şekersiz diyet içecek 100mlsi 1.2 kalori (pınarın frii diye bişey demedim çok güzeldi tavsiye ederim.) Su 3 lt AArrietty_H3RA_