Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler Sabah 11:00 sucuklu yumurta peynir zeytin domates salatalık yarım dilim kızarmış tam buğday Akşam 17:00 zeytinyağlı fasülye 20:00 kiraz 10 adet 21:00 Maden suyu acayip şişim Hiç bir şey fayda etmiyor Spor yok ev işleri ile ilgilendim Su 3lt AArrietty_seduluH3RA_CEYDOSBLU3
Arkadaşlar günaydın geceden beri hastanedeyim babamla birlikte babamın hastalıgını bulamadılar. Ankara Gazi hastanesine sevk ettiler. Duanızı eksik etmeyin. Tartılamadım maalesef.
Gunaydin Bu hafta=iki farkli sonuc 69.2(bu sonuç sdce ic giyimle tarti sonucum) 69.7 (bu sonuc ise kıyafetlerimle) bu hafta 69.7 olanı kabul edelim diyorum bu arada reglyim iki gundur Soyle duzenliyorum Geçen hafta =70.2 Bugun=69.7 Fark=-500gram Hedef=69.0
Günaydın lar kızlar burdan mi yazıyoruz artık kilo bildirimlerini Güncel kilom 80.8 ilk gelince daha fazlaydı da vermişim şükür inşallah haftaya mezuniyet kiloma dönerim gerçi bayram giriyo araya ama olsun . Kaptanim beni esas listeye alma emi bi tatil durumumuz var şimdi izne de ayrilamam zor olur bana ben böyle kenarda köşe de takılayım AArrietty_seduluCEYDOS