Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar Kahvaltı: Omlet Domates salatalık Tel peynir Ara Türk kahvesi Ceviz Akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 tabak kabak yemeği Cacık Su 2.5 litre AArrietty_seduluH3RA_Dahlia_
Sabah 2 kraker 2 dilim kasar 10.00: corba Ogle: 1 parca balik Aksam: tavuk salatasi Ara: 1 mandalina, yesil cay, cay ve kahve Su 1 litre ama devam ediyorum AArrietty_seduluH3RA_CEYDOSBLU3
Dünkü menüm çok özür sünnet yorgunluğu var bizde KumraL_KrakeR dimi kardeşim sabah menemen peynir 2dilim siyez ekmek acıka Akşam (16.00) fırında kabak süzme yoğurt 20.00 karpuz 3dilim Adım ölçerim yok 150jj 75puan Su 3lt seduluCEYDOSH3RA_AArrietty_BLU3
Menumu yazayım günü kapattım nasılsa Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 4 zeytin yarim domates ve salatalık biraz tel.peynir Ogle 3 kaşık yoğurt içine 10 tane üzüm ve tarcin Ara Türk kahvesi sade 2 gün kurusu 2 ceviz Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tane etli.kabak dolma ve salata Su 3 lt 13000 adım 45 dk tempolu yurudum AArrietty_seduluCEYDOS
Menu Sabah (8.30) 2 haslanmis yumurtanin beyazi, bir parca cecil peyniri, birer tane domates, salatalik ve kapya, birer dilim avokado ve pancar ile cay
Ara Sut (1 bardak) 1 dilim ananas 3 badem
Aksam Patlican kebabi (6 parca patlican 3 adet et kofte), koz biber ve domates ile ayran (2 bardak)
Bugun calismadim tum gun disardaydim. 800 km yaptim gene Hastaligimda sanki kotulesiyor. sabah: 2 kasar 2 wasa Oglen: proteinbar Aksam: 1 tavuk wrap Ara: cay ve kahve Su 1 litre iciyorum hala AArrietty_seduluH3RA_CEYDOSBLU3
Eveet sporum anneme git gel 50dkka yuruyus tempoluydu tabi acayip ter attim 50dkka=125p Eve gelince 45dkka leslie =135 10bin adim=300p Toplam=560p Su 4litre oldu Bi kupada kiraz sapi cayi Yatana kdr suya devam AArrietty_CEYDOSseduluH3RA_Melegimkorusun