Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler sabah: haşlanmış yumurta salatalık domates fırında kaşarlı patates 3çatal peynir zeytin İkindi: yeşilmercimek çorbası fırında tavuk az cacık Akşam: 10erik kirazsapı çay 1fincan 2.5 lt su Adım 4341 (aslında daha fazla ama bileklikten foto çekemedim kaçırdım sıfırlanmış) 130p Tempolu yürüyüş 20dk 50p Toplam 180p
Sabah: hc yagli kahve 5 zeytin, kk beyaz peynir, salatalik, domates ve maydonoz Oglen: balik, maydonoz, domates ve salatalik Aksam: 1 yk haslanmis sebze, 2 yk tavuk, 1 yk kavurma ve salata Su: 2 litre Spor: adim yok sabah cikarmistim. 3 saat zumba 720 AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
4 temmuz 2021 16:00 1/2 porsiyon karpuz 18:00 1/2 porsiyonun 3/4 ü karpuz 1/3 ünü koçam aşırmış 20:30 1 tahta kaşık tereyağında kavrulmuş mantar + 1 adet tavuk pirzola + 1 dilim ekmek su : 2700 ml spor : yok vallahi daha hazırlıkları bitiremedim. gidişim salıya sarktı.
Sabah: biraz bogurtlen ve kiraz . Oncesinde de salata (lahana, kale, marul, domates ve keten tohumlu. Yag yok) sadece salata olmasinin sebebi kahvaltida gozleme de vardi. Yemedim onu bana salata kaldi:)
ogle ve aksam beraber (disarda islerim vardi yemek gece kaldi: iki kuzu pirzola, bi dilim ekmek, haslanmis asparagus ve misir, 10 lokma kadar karpuz
Cuma =70.6 Pazartesı=70.6 Fark=0 Hedef =70.0 Kizimdan dolayi uykusuzlugum cok Fena bi sekilde kabizlik var Regl olmam gerekirken olmadim ama bunlari bahane etmicemcumaya hedefimi veya daha fazlasini tutturcam
Sabah tartıyı çalıştıramadım ya yeni pil alıp tekrar şans vereceğim yoksa yeni tartı sipariş edeceğim cumaya kadar emektar tartım benim bozukluk yoktur inşallah AArrietty_