Ben bir hayranınızım da imza isteyecektimwho are you
ben sizi tanimiyore
Biz yine hastayız yavrum
Begenmedigim sonuçları ignoreeee diyorumYeni tartimdaki sonucu hic begenmedim. Regl im bugun son. Yarin izinliyim zaten. Yürüyüs e basliyorum
Valla kimseyi görmeyince dedim ne oldu gruba
Kaptişim üzülme hepimiz aynı durumdayız yeniden başladık bakalımYeni tartimdaki sonucu hic begenmedim. Regl im bugun son. Yarin izinliyim zaten. Yürüyüs e basliyorum
Oyy çok geçmiş olsun canım bu yıl hep hastalıkla geçti sizin . İnş bir an önce toparlarsınızBiz yine hastayız yavrum
Oğlan bir haftadır okula gitmiyor. Okulu sevmiyorum gitmek istemiyorum diyor onunla tartışıyoruzo arada hastalık oldu yine öksürük hapşırma allah ne verdiyse ondan bana geçti
Ay şu kış geçsin bitsin artık yıldım ben
Waow ne yaptırdın Loricim hayırlı olsunLori ilk estetik islerini yaptirdimi? Evettt
Cok ders yok aslında etkinlik genelde kesme boyama falan. Oyuncaklar da var ama çözemedim. Bugün 3 öğretmen ikna etmeye uğraştı bana mısın demediErken baslamis. Gerci cok ders yaptiriyorlar ise normal herhal
Waow ne yaptırdın Loricim hayırlı olsun
Yuzume dolgu yaptim. Gozaltlari cok çökmüştü. Dr bunu tavsiye ettiNereni nereni
Hayırlı olsun beybisiYuzume dolgu yaptim. Gozaltlari cok çökmüştü. Dr bunu tavsiye etti
Güle güle kullan LoricimYuzume dolgu yaptim. Gozaltlari cok çökmüştü. Dr bunu tavsiye etti
Bi kere geliyoruz bu dunyaya. Erteleme yavrumGüle güle kullan Loricimben de aslında kaş arama yaptırmak istiyorum derin çizgi var ve ifademi sertleştiriyor bakalım ne zaman