Fit Club 🏋🏻‍♀️

sedulu siz de en son hastaydınız nasıl oldunuz? A Arrietty_ kaptişim sen nasılsın nerelerdesin? Lori sen nasılsın sen de yoksun?
Biz yine hastayız yavrum
Oğlan bir haftadır okula gitmiyor. Okulu sevmiyorum gitmek istemiyorum diyor onunla tartışıyoruz o arada hastalık oldu yine öksürük hapşırma allah ne verdiyse ondan bana geçti
Ay şu kış geçsin bitsin artık yıldım ben

Melegimkorusun ben buradayim sadece Lusi len g.t dön artik
Valla kimseyi görmeyince dedim ne oldu gruba
Yeni tartimdaki sonucu hic begenmedim. Regl im bugun son. Yarin izinliyim zaten. Yürüyüs e basliyorum
Kaptişim üzülme hepimiz aynı durumdayız yeniden başladık bakalım ben de neredeyse 77yi gördüm
Oyy çok geçmiş olsun canım bu yıl hep hastalıkla geçti sizin . İnş bir an önce toparlarsınız

Ay ben okul mevzusunu çözemedim daha bu yaşta okul sevmiyorum diyor çıldırıciiiiimmm bütün yasam kalitemi etkiledi rehber öğretmen de çözemiyor. Böyle olunca diyetmiş spormuş yalan yani

Erken baslamis. Gerci cok ders yaptiriyorlar ise normal herhal

A Arrietty_ gecmis olsun kuzum, ben tatilden sonra eski duzenime donemedim.

Cevremde heskes hasta, ben de olmamak icin ugrasiyorum.

Tembellestim bir de
Kendimize gelelim artik
Ben zaten full yatiyorum. Esim kiziyor kalkinca. Duramiyorum is yapmakdan. Oda izinli. Korkumdan hareket edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…