Kızlar selam ben diğer gruptan izin istedim. Fena hasta oldum. Telefonu acil bir sey olmadikca elime almiyorum dünden beri. Toparlaninca dönerim.
Çok geçmiş olsun canım inş biran önce toparlarsınKızlar selam ben diğer gruptan izin istedim. Fena hasta oldum. Telefonu acil bir sey olmadikca elime almiyorum dünden beri. Toparlaninca dönerim.
Oyle boyle degil yaw1. Ayda napacaz bilmiyorum
Kış uykusuna girek. Baharda uyanalimBoyle zamanlarda da insan evde yatip yatip ye moduna gecesi geliyor
Dun koca pancoyla ise gittim, sarindim oturdum
Kuzum yaHastayım prensesler gibi bakılırım derken bir gün sonra herif ve çocukta hasta oldu ama ayrı ayrı hastalıklar
Hoopp analık modunu açtım ve evi mikroplardan arındırma seansına başladım. Hala doğru düzgün yutkunamıyorum ama en azından ateş sabitlendi bugün.
Temizlikle uğraştım maalesef oğlan klasik öksürük var. Herifte mide yanması oluyor bir kaç gündür.
Bu arada 3 günde resmen 3 kilo eridim yarışsam yerdim herkesi
Rahat duramıyorum iste ana yuregiKuzum yasalla la evi. Kendin hastasin
Simdi girdim yedigim ve ogleni
330 kalorim kaliyor ve protein acigim var.
Pek ac degilim. Protein shake ile tamamlarim onuda.
Karb yuksek
Sabah havuclu ekmek , yarisina kasar yarisina haslanmis yumurta yedim
Oglende yumurtali sandevic aldim is yerinden.
Hastayım prensesler gibi bakılırım derken bir gün sonra herif ve çocukta hasta oldu ama ayrı ayrı hastalıklar
Hoopp analık modunu açtım ve evi mikroplardan arındırma seansına başladım. Hala doğru düzgün yutkunamıyorum ama en azından ateş sabitlendi bugün.
Temizlikle uğraştım maalesef oğlan klasik öksürük var. Herifte mide yanması oluyor bir kaç gündür.
Bu arada 3 günde resmen 3 kilo eridim yarışsam yerdim herkesi
Suan psikolojikmi bilmiyorum. Bobregim agriyor. Ama regl gunumde bugun. Ilaclardan dolayi gec gelecek herhal ondan agriyor diye sakinlestiriyorum kendimi.Ilaclar da istah acar zaten, ya sen iyi ol da guzelce meyveninye, onlari sayma karb dan. Zaten bol lifli.
Kız sana ne oldu ben kacirdim orayı galiba geçmiş olsunSuan psikolojikmi bilmiyorum. Bobregim agriyor. Ama regl gunumde bugun. Ilaclardan dolayi gec gelecek herhal ondan agriyor diye sakinlestiriyorum kendimi.
Cünkü kan tahlillerine gore acil bir durum yok. Hap ile 3 ay tedavi sonra kan tahlili yine diye plan yapildi. Ona Gore kanalin biri alinacak mi Kalcak mi bakacaklar.
Hem de ne koca öküzAh kuzum,
Nerede prenses sansi bizde
Bu kis boyle gececek demistik senin icin zaten, ceyregi bitti diyelim
Ha gayret,
Babaannem boyle durumlarda hep sey derdi:
Cekmezse cekmesin getirin koca okuzu
Biz de iste koca okuz oluyoz
Bende kacirdimSuan psikolojikmi bilmiyorum. Bobregim agriyor. Ama regl gunumde bugun. Ilaclardan dolayi gec gelecek herhal ondan agriyor diye sakinlestiriyorum kendimi.
Cünkü kan tahlillerine gore acil bir durum yok. Hap ile 3 ay tedavi sonra kan tahlili yine diye plan yapildi. Ona Gore kanalin biri alinacak mi Kalcak mi bakacaklar.