Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kızlar selam ben diğer gruptan izin istedim. Fena hasta oldum. Telefonu acil bir sey olmadikca elime almiyorum dünden beri. Toparlaninca dönerim.

Gecmis olsun kuzum,
ay bu sene biz de cok feciyiz ya,
bu bence koronanin etkisi, 2 yil evde oturduk, vucudumuz cok naza alisti, simdi en ufak hastalikta yataklara dusuyoruz.

Dikkat et kendine

A Arrietty_ cok yorgunum gene,
30 dakika zor dayandim spor salonunda.

Ay bir turlu 3 gun spora cikaramiyorum ya, cok yoruluyorum, aradaki gunlerde de hep kas agrim var.

Nasil gelisecek kasciklar boyle

Hastayım prensesler gibi bakılırım derken bir gün sonra herif ve çocukta hasta oldu ama ayrı ayrı hastalıklar
Hoopp analık modunu açtım ve evi mikroplardan arındırma seansına başladım. Hala doğru düzgün yutkunamıyorum ama en azından ateş sabitlendi bugün.
Temizlikle uğraştım maalesef oğlan klasik öksürük var. Herifte mide yanması oluyor bir kaç gündür.

Bu arada 3 günde resmen 3 kilo eridim yarışsam yerdim herkesi

Kuzum ya salla la evi. Kendin hastasin

Simdi girdim yedigim ve ogleni

330 kalorim kaliyor ve protein acigim var.
Pek ac degilim. Protein shake ile tamamlarim onuda.

Karb yuksek

Sabah havuclu ekmek , yarisina kasar yarisina haslanmis yumurta yedim

Oglende yumurtali sandevic aldim is yerinden.

Ilaclar da istah acar zaten, ya sen iyi ol da guzelce meyveninye, onlari sayma karb dan. Zaten bol lifli.

Ah kuzum,
Nerede prenses sansi bizde

Bu kis boyle gececek demistik senin icin zaten, ceyregi bitti diyelim

Ha gayret,
Babaannem boyle durumlarda hep sey derdi:
Cekmezse cekmesin getirin koca okuzu
Biz de iste koca okuz oluyoz

Ilaclar da istah acar zaten, ya sen iyi ol da guzelce meyveninye, onlari sayma karb dan. Zaten bol lifli.
Suan psikolojikmi bilmiyorum. Bobregim agriyor. Ama regl gunumde bugun. Ilaclardan dolayi gec gelecek herhal ondan agriyor diye sakinlestiriyorum kendimi.
Cünkü kan tahlillerine gore acil bir durum yok. Hap ile 3 ay tedavi sonra kan tahlili yine diye plan yapildi. Ona Gore kanalin biri alinacak mi Kalcak mi bakacaklar.

Kız sana ne oldu ben kacirdim orayı galiba geçmiş olsun

Ah kuzum,
Nerede prenses sansi bizde

Bu kis boyle gececek demistik senin icin zaten, ceyregi bitti diyelim

Ha gayret,
Babaannem boyle durumlarda hep sey derdi:
Cekmezse cekmesin getirin koca okuzu
Biz de iste koca okuz oluyoz
Hem de ne koca öküz
Kız bu öksürük bir turlu geçmiyor ya yapıştı çocuğa. Zencefil bal denedim. Göğüs balsamı sürüyorum geceleri hatta dün gece sarimsakli zeytinyağı hazirladim öyle bir karisim varmis ayak altina sürün diye ama bana mısın demiyor. Gerci o karisima yeni basladim.
Bu nebulizatör cihazları var ya buhar veren öyle bir şey mi alsam diyorum işe yarar mı acaba

Bende kacirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…