- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin
Iki ögün yapacagim aksam mesaisi var diye.
13 bide 19 civari olacak ogunlerim. Bunu sabit Boyle yapmayaca calisacagim aksam calistigimda.
Kalori sayimina basliyoruz bugun Alys
3 L sivi tuketmeliyim (su ve yesilcay)
Kurtulamadin mi daha? Astim filan yok degil mi?ben de ara ogunleri kesip 3 ogun yapsam yetecek,
su oksuruk beni mahvediyor, sirf o yuzden bazen agzima bir seyler atiyorum, meyve yedim simdi gene degisiklik olsun diye bogazima diye.
Ama kalori sayacaksan minimum ve maximum kalori belirle kendine,
minimumun altina da dusmememeye calis,
cunku amac duzenli kalori acigi birakmak, sadece bir iki gun degil.
Minimum ve maximum arasinda da maximum 500 kalori fark olsun (sana guvenmiyorum bak, hepsini detayli yaziyorum, yoksa 500 - 600 kalorilerde doydum diyip cekiliyorsun)
1000- 1500 mu desek sana
Ben kendim icin 1400-1900
Genelde 1650-1750 araliginda oluyor zaten. (2050 de koruma kalorim diyor uygulama)
Aktivite dedigin elektrikli bisiklet ile isde surekli ayakda olmam mi
Aktivite dedigin elektrikli bisiklet ile isde surekli ayakda olmam mi
Bak yine Netflix e daldim. Az spor yapabilirdim. Ne yapcam bilmiyorum. Acik havada ip mi atlasam
Kurtulamadin mi daha? Astim filan yok degil mi?
1000 altina dusmek istemiyor,1500 u de gecmek istemiyorum. O yuzden teklifin harika uyar
Ah bilmiyorum. Az daha buyuseler anca gozumuz arkada olmaz herhalde.aktifsin iste kiz, ben tum gun oturuyorum.
cocuk hasta diye dun sporu da ektim.
Ne olacak boyle.
Benim astimimda en cok kasim-Mart da cosuyor. Sonra Nisan-temmuz da alerjiler yuzunden cosuyor. Duzenli alamiyorum bende ilacimi almaliyiz amaAstim var iste,
oyle kotu degil ama boyle grip mrip olunca oksuruk kaliyor, bu kis boyle gececek anlasilan.
Astim ilaclari da istah aciyor malum, almak istemiyorum
Yürüyüsden geldim ilk ogunumu yedim.
Koy ekmegi arasinda haslanmis patates ve mayonez
399 kalori ediyor
Memnun musun Alys
Simdi yesilcay demliyorum. Defterimi cikardim plan yapacagim insallah
Yesil sogan ekleye bilirsin,salatalik ile guzel olmazdi. En uygun mayonezdi limonumsu tad verdi,guzeldi.Memnun degilim,
Salatalik dograsaydin icine, mayonez sevmiyom ben
Benim sevmedigim seyleri yemeyin
Aksama ne yapsam diyom ben de, biri gelip yapsa ne gozel olur hic halim yok.
Yesil sogan ekleye bilirsin,salatalik ile guzel olmazdi. En uygun mayonezdi limonumsu tad verdi,guzeldi.
Ben tavuk +salata yiyecegim. Boylece asagi yukari 1200 kalori oluyor
Ah şu erkekler...Ay tam bisikletden indim esim aradi. Kizin okuldan aramislar,kulagi agriyor diye.
Su saate kadar aglamis. Adam panikleyip yanima geldi kiz ile
Neyse acili aradim,atesi yok diye tipik agri kesici,bol soguk sivi yazdi
Ay tam bisikletden indim esim aradi. Kizin okuldan aramislar,kulagi agriyor diye.
Geçmiş olsun yavrum. Yurt dışında şu doktora ulaşamama olayı sıkıntı.Ay tam bisikletden indim esim aradi. Kizin okuldan aramislar,kulagi agriyor diye.
15.20 de kendi doktorumuzu aradim. 15.45 de burda olabilirmisiniz dedi. Ama imkansiz. Is cikisi saati oldugundan yetisemezdik.Geçmiş olsun yavrum. Yurt dışında şu doktora ulaşamama olayı sıkıntı.