- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Vallahi enteresan. Bende oyle yogunum ki,akil da yok. Agri kesici ver demek aklima bile gelmediAh şu erkekler...
Geçmiş olsun kuzucuga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi enteresan. Bende oyle yogunum ki,akil da yok. Agri kesici ver demek aklima bile gelmediAh şu erkekler...
Geçmiş olsun kuzucuga...
Ben niye yapmayim keto
Yok yeaaa. Sildim ben kafadan ketoyu. Yemek plani yaptim bugun. Bakinca keto ya uygun menuler amaSen de yap istiyosan ama kalori de say.
Keto kadan kafaniza tas dussun
Ketoda kalori dusmesi zor ya. O kadar yaga. Ketoda ketosize giremezsen diyet mortingen strazeTunaydin
Ben ancak online olabildim.
Sismaniye sen keto yap ya, ketoya kotu demiyor zaten de, tek yontem o degil yani. Kalori azalttigin her diyette kilo verirsin diyor zaten.
Yok yeaaa. Sildim ben kafadan ketoyu. Yemek plani yaptim bugun. Bakinca keto ya uygun menuler ama
Ketoda kalori dusmesi zor ya. O kadar yaga. Ketoda ketosize giremezsen diyet mortingen straze
ben senin kadini dinler dinlemez gittim yarim dilim focaccia ekmegi yedim
Neyse sukur simdilik motivasyonum iyi. (Nasil olmasin 79.8 kiloyu gordum tartida )
Senin yapamayacagin sey mi var.Ben de benim kadini dinliyom
Dinleye dinleye o kadar kas yapar miyim
Senin yapamayacagin sey mi var.
O kadin senin idol sen benim idol
Kesinlikle. Surekli diyette olabilmek buyuk basari.Kelin ilaci olsa durumuna dusmeyeyim de
Yillardir buradayim, bu da bir nevi consistency
Bunu bende her yurume bandina cikarken hissediyorum. Gicir gicir ediyor ilk 2 dkNeuse gideyim. 1 saat bisikletimin pasini gidereyim