Fit Club 🏋🏻‍♀️

Esim de böyle söylüyor ama diğer türlü tam yiyince kilo alıyorum.. tek öğün yiyorum o yüzden
Ben tek ogune karsi degilim. Bana gore onemli olan protein ve saglikli yag miktarin.
Mesela Cay Yanina badem,ceviz de ekleye bilirsin. Boylece hem kalori miktarin yukseliyor hende yag miktarin.

Ben tek ogune karsi degilim. Bana gore onemli olan protein ve saglikli yag miktarin.
Mesela Cay Yanina badem,ceviz de ekleye bilirsin. Boylece hem kalori miktarin yukseliyor hende yag miktarin.
Evet haklısın kuruyemiş kültürüm pek yok doğum yapınca yedim sonra almadım kaldı öyle

Su IF i de devamli yapsam. Belki yapiyorum da takip etmedim birkac gündür.
Birde yürüyüs icin harika vakitmis. Yatcam ben bacim. 5de kalkiyorum :KK53:

Eklentiler

• 1000009997.jpg
    1000009997.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 28
Hangi meshur marka kiz?
Evet vucud alistigindan. Esimde 1-2 ye gunde diyor. Ama bu ayni sigarayi birakamayip 2 dal icmek. Sekeri birakmak istiyorum tamamen. Cünkü kilolarimin sebebi hep o.
Züber canim ,aynen oyle amacok zorlandiginda kriz olmasin diye yerine tuketilebilecek alternatif bulmak lazim yoksa sonrasi pismanlik oluyor

Menum ,
Sabah 2kahve
Ogle 15h 1avuctan fazla leblebi
Aksam 18h sebze corbasi ,2kucuk kabak dolma ( ince bulgurlu )
Tekrar ac gibiydim 1activia
1100 cal
30dk chloe+yarim challenge
Su 2ye yaklasti

Züber canim ,aynen oyle amacok zorlandiginda kriz olmasin diye yerine tuketilebilecek alternatif bulmak lazim yoksa sonrasi pismanlik oluyor
Protein barlar var aslinda.Ama cok buyuk. Kucuk kapakli kutu alip ,bari 3 e bolsem olur aslinda. Cantamda bulunsun.
Hic aklima gelmemisti

X