Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar dun paylaşamadim 10k adim olmustu ,
Sabh kahvalti yapmadim
Ogle 2yk bulgur ,salata
Aksam etsote su 1.5lt oldu

Cuma menum

Sabah 3 cubuk kasar, protein icecegi
Oglen Yogurtlu pancar ve ton
Aksam 2 ince dilim pizza ,Minik dilim pasta

Su 2L
Adim 12bin
Kızlar sizin yemek listeniz ve benim ferman gibi olan yemek listem 🙈🤣🤣 bazen yazarken utanıyorum onu da onu da yedim diye eklerken 🤣🤣 ne yapayım azaltarak mı yazayım ya da siz ölçü vererek mi yazarsınız listeniz uzasın diye 🙈🤣 mesela A Arrietty_ senin yediğin pizzanın çevresi kaç cm di? 🤪🤪🤪

Kızlar bu arada ben kuzenimle birlikte kilo vermeye çalışıyorum onunla cumartesi gün tartı paylaşıyoruz o yüzden burada da cumartesi paylaşım yapayım dünkü geçerli olmasın🤗
kilo güncelleme: 73
A Arrietty_
Salı sahalara 74.3 ile geri dönmüştüm -1,3 ile yola devam 🙏🏻🧿

Eklentiler

• F78AB5C1-3E8D-4DEC-A044-587D44D8D855.jpeg
    F78AB5C1-3E8D-4DEC-A044-587D44D8D855.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar sizin yemek listeniz ve benim ferman gibi olan yemek listem 🙈🤣🤣 bazen yazarken utanıyorum onu da onu da yedim diye eklerken 🤣🤣 ne yapayım azaltarak mı yazayım ya da siz ölçü vererek mi yazarsınız listeniz uzasın diye 🙈🤣 mesela A Arrietty_ senin yediğin pizzanın çevresi kaç cm di? 🤪🤪🤪
😂😂

Ya ben bilerek az yedim obur ogunler
Biri enine 4-5 cm vardir 😂 oteki az daha buyukdu. 8cm diyelim 😂 pasta da kucukdu baya. Kibrit kutusu kdr kestiydim

Selam kızlar
Hemen kilomu söyleyeyim ölçü de aldim ama simdi yoldayim eve gidince paylaşırım. Okul malzemeleri toplamaya çıktım.
Güncel 75.1 kg A Arrietty_
Gunaydin bebeler👋♥️
sedulu sedulu sipanin ilk gunu nasil gecti 😍
İlk gün korktugum gibi olmadı bi arkadaş buldu uyumlu oldu ama zaten bi saatti ilk gün. Asıl pazartesi belli olacak haftasonu acayip islerim var yığınla malzeme lazım

Ben kalori sayiyorum diye detayli porsiyon yazmiyorum, zaten uygulumaya girerken canim cikiyor,

Bak bu dun

IMG_1543.png IMG_1544.png

Ama senin eksilmen baslamis bile demekki senin yolun daha dogru ,benim vucudum biraz yavasladigi icin hemen fazlasınında eksigininde farki belli oluyor dogru olman vucudunun istedigi porsiyon aslinda😄
Selam kızlar
Hemen kilomu söyleyeyim ölçü de aldim ama simdi yoldayim eve gidince paylaşırım. Okul malzemeleri toplamaya çıktım.
Güncel 75.1 kg A Arrietty_

İlk gün korktugum gibi olmadı bi arkadaş buldu uyumlu oldu ama zaten bi saatti ilk gün. Asıl pazartesi belli olacak haftasonu acayip islerim var yığınla malzeme lazım

Sizinki ne kadar iyiymis ilk gun sıkmadan 1saat ,baslangici guzel gecmis ins.sonraki gunleride guzel gecer🥰

Ama senin eksilmen baslamis bile demekki senin yolun daha dogru ,benim vucudum biraz yavasladigi icin hemen fazlasınında eksigininde farki belli oluyor dogru olman vucudunun istedigi porsiyon aslinda😄

Sizinki ne kadar iyiymis ilk gun sıkmadan 1saat ,baslangici guzel gecmis ins.sonraki gunleride guzel gecer🥰
Aynen canım ilk gün iyi oldu. Pazartesi artık 4 saat gidecek. Bakalim şimdilik enerjiler güzel 😀

Öğlen bir çıktım anca eve girdim. Daha ortada yemek yok dışarıda bi dereotlu pogaca yedim o kadar.
Ulen bu devirde tr de çocuk yapanin aklina 🤣🤣 yeminle ocagim batti okul alisverisinden 🤣

Tum kalorimi aksam yemeginde harcagim

Ilk ögün
2 yumurta icine baharatli labne
3 cubuk kasar

Aksam
1 avokado
100 gr ceri domates
2 top mozarella
Biraz antepfistigi

Boyle bir salata oldu. Yarisi kaldi ama makroyu duzeltmeye usendim 😂

12bin adim
Kosuya ciktim bugun. Tek sporum o ve cocuklar ile futbol oynamaca