Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben ilk gun hep Gaza geliyorum..
13bin adimim var. Icinden 5bini ,kosudan.

Aksam yazarim ben günün ozetini. Eve simdi girdim,hemen firina somon atip Yanina salata yapacagim

Ben de girdim yediklerimi, cok degilmis 😀 ama protein eksik her zamanki gibi. Aksama direk makarna gomecektim ne guzel, simdi ne yapsam diye dusun dur 🧐

Okul alisverisi yaptik sipalara, daha da eksik var tabi de acilleri tamamladik.

Günaydin
Spor salonuna yazildim 🫣
Bugun ve yarin aksam mesaim var. Mesaiye gitmeden spora gidecegim. Haftada iki ile baslayim.

Ben de merdiven cikarak basladim 😃
Iyi yatmisim, o bile yoruyor.

Sabah vaktim yoktu, cok hafif bir kahvalti yaptim,
Oglene isyerinde sandvic,
Aksama humus ve sebze olacak menude.

Ben de merdiven cikarak basladim 😃
Iyi yatmisim, o bile yoruyor.

Sabah vaktim yoktu, cok hafif bir kahvalti yaptim,
Oglene isyerinde sandvic,
Aksama humus ve sebze olacak menude.
Güzel plan. Ben sabah erken kalktim cocuklari yolladim yattim.
Onlarla kahvaltiya oturup 1 tane kasarli tost yedim 🫣

Ne yapsam derken
12 dk merdiven ciktim. 110 kalori yaktirdi
3x 10 pull down 20 kg ile
3x 10 Shoulder press 10 kg ile

Ilk gunden bu kadar olsun

250 kalori yakmisim

Alismisim, aciktim baya. Regl ilk gunu bir de, bir minik waffle yedim 170 kalori.

Toplamda 1500 kalori bugunluk hesapladim.

Sporsuz oldugum icin burada kalmam lazim, spor yaparken 1700-1800 kalori aliyorum.

Daha azda kalirim belki, birkaz gun alisayim da, ilerleyen gunlerde bakacagiz.

Evet haftaya diyetlik menüyle başladım.
Kahvaltı 10.30
Bi domates bi salatalık
100 gr tulum peyniri ve sade kahve

Akşam 17.30
Ton balikli salata ( 100 gr ton, iki salatalık, 5 yaprak marul, bi domates, bi kapya biber )

19 da bi avuç yeşil üzüm yedim.
Kahve içiyorum şimdi yine
Su 1.2 lt oldu.
Yürüyüş yaptım bugün 9100 adım var.

Eylül ayinda balıkçılar vira der biz de diyetçiler vira diyerek başladık 🤣

Selam kizlar ,sabah tartilmistim yazdiklarinizi gormeden oyle abartsiz dev ediyorum zaten 3 4 gundur ayni kilodayim diye dusunuyorum ben uyarim kararlasan gune🥰❤️
Kucuk mirosumda bugun okula basladi birkac gündür onu hazirlamaya calisiyoruz ,yinede ilk gun krizi yasandi tabiki birkac gun sonra her sbaha spor eklemek niyetindeyim

Oturup agliyacagim simdi

Fat secret indirdim . Ozaman ki kilom cikti karsima 🥲62 diyor yaa

Cok eskilere bakmak morel bozuyor canim ,yeni hedef oluştursun😚
Alys Alys sayayim bende kalori 🥲 istikrarli olurum insallah

Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak 😂

Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.

Lori Lori sedulu sedulu tavsannesi tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz :skandal:

Melegimkorusun Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver

@Sismaniye gel dombili bacim

Bedenen dondum ama ruhum hala tatilde😅

Selam kizlar ,sabah tartilmistim yazdiklarinizi gormeden oyle abartsiz dev ediyorum zaten 3 4 gundur ayni kilodayim diye dusunuyorum ben uyarim kararlasan gune🥰❤️
Kucuk mirosumda bugun okula basladi birkac gündür onu hazirlamaya calisiyoruz ,yinede ilk gun krizi yasandi tabiki birkac gun sonra her sbaha spor eklemek niyetindeyim
Oy kuzu.
6 yasinda mi?
Bu cuma ama isteyen cumartesi de tartilabilir. Ölcümde al sen 🤭

Alys Alys sayayim bende kalori 🥲 istikrarli olurum insallah

Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak 😂

Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.

Lori Lori sedulu sedulu tavsannesi tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz :skandal:

Melegimkorusun Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver

@Sismaniye gel dombili bacim
Kızlarrr selammm 🤗🤗🤗 ben de dönmeye karar vermişken sizlerin de yeniden başlamış olmasına çok sevindim 🙈 keşke kilo korumak için buralarda olsak ama gerçekler öyle değil. Ben haziran ayında gitmişim. 2 ay kayınvalidem Türkiye’den yanımıza gelmişti. Sonrasında bizim tatil ve Sonuc 5 yıldır çıkmadığım kiloya çıktım. Ben bugün tartıldım 74,3 😭😭😭😭 yani ben de başlıyorum. Bende su ve spor hiç yok onları yoluna sokmam gerekiyor.
O zaman haydi başlıyoruz 🫶🏻🫶🏻

Okulunuz hayırlı olsun başarılarla dolu bir eğitim hayatı olur inş 🙏🏻🙏🏻💕

Oy kuzu.
6 yasinda mi?
Bu cuma ama isteyen cumartesi de tartilabilir. Ölcümde al sen 🤭

yok canim 3yasinda okul dedim ama kres aslinda🫠
tamamdir canim
Kızlarrr selammm 🤗🤗🤗 ben de dönmeye karar vermişken sizlerin de yeniden başlamış olmasına çok sevindim 🙈 keşke kilo korumak için buralarda olsak ama gerçekler öyle değil. Ben haziran ayında gitmişim. 2 ay kayınvalidem Türkiye’den yanımıza gelmişti. Sonrasında bizim tatil ve Sonuc 5 yıldır çıkmadığım kiloya çıktım. Ben bugün tartıldım 74,3 😭😭😭😭 yani ben de başlıyorum. Bende su ve spor hiç yok onları yoluna sokmam gerekiyor.
O zaman haydi başlıyoruz 🫶🏻🫶🏻

Selam,, aile ortami sohbet rahatlik yemekler derken tum tatil sonrasi cogunlukta degisim oluyor zaten sen hemen adepte olup gelmissin hosgeldin 😊 su an yavas yavs toparlaniyoruz belki gunluk etkinliklere baslarsak hizlica giris yapariz hepimiz? A Arrietty_

X