Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ya ne güzel yapmissin. Benimkine extra modul alip ayira bilinir. Fakat koltuklarin degisme vakti geldi. 8 sene olacak. Yaylari hissediliyor,ses yapiyor bazi yerlerinde
Benimde 8sene oldu ama taş gibiydi kıyamadım o yüzden ikiye böldüm:) hemde tüm günümüz mutfakta geçiyor çok rahat oldu bana salon kirlenmiyor en azından
Baslangicta herkes veriyor,
Biz uzun zamandir yolcuyuz ondan hep 🤪

Benim koca yiyip yiyip verenlerden, hic muhatap olmuyorum 🤣
Benimde öyle şimdi tam çıkıyordum sıcacık pide almış eve girdi😂 bayramda herkes bana eşin zayıflamış sen kilo almışsın dedi. Daha bide diyor kilolar yabancıya gitmesin dedim😌 3cocugu kim doğurup emzirdiyse:)

Benimde 8sene oldu ama taş gibiydi kıyamadım o yüzden ikiye böldüm:) hemde tüm günümüz mutfakta geçiyor çok rahat oldu bana salon kirlenmiyor en azından

Benimde öyle şimdi tam çıkıyordum sıcacık pide almış eve girdi😂 bayramda herkes bana eşin zayıflamış sen kilo almışsın dedi. Daha bide diyor kilolar yabancıya gitmesin dedim😌 3cocugu kim doğurup emzirdiyse:)
Benim salon mutfak bir 😂😂
Cocuk odalari batmiyor boylece 🤭

Bugün bana ne oldu anlamadım. Sabah önce 2 yumurtalı menemen ve 3 dilim ekmek yedim. Üstüne de beyaz peynirli tost...
Öğlen yemeği yemedim.
Akşam üzeri karnabahar yemeği, 2 kase sütlaç, 1 kase yoğurt, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim esmer ekmek ve bir adet karnıyarık yedim. Üstelik hepsini bu sırayla yiyerek iyice saçmaladım. Midem de hiç bulanmadı yani.. nasıl bir mideyse artık. Yemej faslını kapatıyorum bugünlük. Tartı günü hangi gün?

Bugün bana ne oldu anlamadım. Sabah önce 2 yumurtalı menemen ve 3 dilim ekmek yedim. Üstüne de beyaz peynirli tost...
Öğlen yemeği yemedim.
Akşam üzeri karnabahar yemeği, 2 kase sütlaç, 1 kase yoğurt, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim esmer ekmek ve bir adet karnıyarık yedim. Üstelik hepsini bu sırayla yiyerek iyice saçmaladım. Midem de hiç bulanmadı yani.. nasıl bir mideyse artık. Yemej faslını kapatıyorum bugünlük. Tartı günü hangi gün?
Senin tek derdin ekmek. Onu biraksan sikinti kalmaz sanki. Cok ekmek yiyorsun😅

Öğlen yemeği yemedim.

Boyle gunler olur dert etme.

Benim de istahim aciktir.

Ben ogun atlamamaya calisiyorum, cok acikinca onunu alamiyorum.

Aralikli oruc yaptim, iyi kilo verdim ama bu sorunu cozmedi. Simdi boyle deniyorum.

Sen de ogle yemegi yesen mesela, aksami hafifletebilirsin diye dusunuyorum.

X