Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunde 1ogun yiyip yanindada bursuru atistirma yapmasina ragmen 4kilo vermis
Benimde 8sene oldu ama taş gibiydi kıyamadım o yüzden ikiye böldüm:) hemde tüm günümüz mutfakta geçiyor çok rahat oldu bana salon kirlenmiyor en azındanYa ne güzel yapmissin. Benimkine extra modul alip ayira bilinir. Fakat koltuklarin degisme vakti geldi. 8 sene olacak. Yaylari hissediliyor,ses yapiyor bazi yerlerinde
Benimde öyle şimdi tam çıkıyordum sıcacık pide almış eve girdi bayramda herkes bana eşin zayıflamış sen kilo almışsın dedi. Daha bide diyor kilolar yabancıya gitmesin dedim 3cocugu kim doğurup emzirdiyse:)Baslangicta herkes veriyor,
Biz uzun zamandir yolcuyuz ondan hep
Benim koca yiyip yiyip verenlerden, hic muhatap olmuyorum
Benim salon mutfak birBenimde 8sene oldu ama taş gibiydi kıyamadım o yüzden ikiye böldüm:) hemde tüm günümüz mutfakta geçiyor çok rahat oldu bana salon kirlenmiyor en azından
Benimde öyle şimdi tam çıkıyordum sıcacık pide almış eve girdi bayramda herkes bana eşin zayıflamış sen kilo almışsın dedi. Daha bide diyor kilolar yabancıya gitmesin dedim 3cocugu kim doğurup emzirdiyse:)
Çocuk odasını kullanmıyorlar bile orada dağılmıyor pek:) herşey bizim yanımızda yapıyorlar:) yataklarına yatırıyoruz gece yine bizim yanimizdalar:)Benim salon mutfak bir
Cocuk odalari batmiyor boylece
zaten sendeki istikrar lazim herkeseBaslangicta herkes veriyor,
Biz uzun zamandir yolcuyuz ondan hep
Benim koca yiyip yiyip verenlerden, hic muhatap olmuyorum
Psikoloji çok çok keyifli. Ama zormuş hakikaten bir yaştan sonra. Hafıza çok zorluyor. Ve çok ciddi bir ders çalışma gerektiriyor. Evin, eşin çok anlayışlı olması lazımHangi bölüm seninki
Psikoloji okumayı ben de çok istiyorum nasipse 2 yıla başlarım
Çocuk odasını kullanmıyorlar bile orada dağılmıyor pek:) herşey bizim yanımızda yapıyorlar:) yataklarına yatırıyoruz gece yine bizim yanimizdalar:)
zaten sendeki istikrar lazim herkese
Biz çocukların yatagina gidiyoruz çoğu zaman bide hepsinin yeri var oğlan tam araya girer kız kedi gibi ayak ucumuza kıvrılır. En küçükte kafası benim yastıkta ayaklari babasının yastıkta:)Ahahah benim cocuklar da boyle aynen
Biz çocukların yatagina gidiyoruz çoğu zaman bide hepsinin yeri var oğlan tam araya girer kız kedi gibi ayak ucumuza kıvrılır. En küçükte kafası benim yastıkta ayaklari babasının yastıkta:)
Senin tek derdin ekmek. Onu biraksan sikinti kalmaz sanki. Cok ekmek yiyorsunBugün bana ne oldu anlamadım. Sabah önce 2 yumurtalı menemen ve 3 dilim ekmek yedim. Üstüne de beyaz peynirli tost...
Öğlen yemeği yemedim.
Akşam üzeri karnabahar yemeği, 2 kase sütlaç, 1 kase yoğurt, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim esmer ekmek ve bir adet karnıyarık yedim. Üstelik hepsini bu sırayla yiyerek iyice saçmaladım. Midem de hiç bulanmadı yani.. nasıl bir mideyse artık. Yemej faslını kapatıyorum bugünlük. Tartı günü hangi gün?
Bugün bana ne oldu anlamadım. Sabah önce 2 yumurtalı menemen ve 3 dilim ekmek yedim. Üstüne de beyaz peynirli tost...
Öğlen yemeği yemedim.
Akşam üzeri karnabahar yemeği, 2 kase sütlaç, 1 kase yoğurt, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim esmer ekmek ve bir adet karnıyarık yedim. Üstelik hepsini bu sırayla yiyerek iyice saçmaladım. Midem de hiç bulanmadı yani.. nasıl bir mideyse artık. Yemej faslını kapatıyorum bugünlük. Tartı günü hangi gün?
Selam fış fış
Sabah: 1 muz
10:00: 1 muz
13.00: ton salata
16:00: 1 biskuvi
Aksam: tavuk salatasi nohutlu vs
Su: 1 litre
Adimlar 7 binde 10 bine bitiririm.
A Arrietty_ caglacaglacagla
Senin tek derdin ekmek. Onu biraksan sikinti kalmaz sanki. Cok ekmek yiyorsun