Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta - 68.3 Bu hafta - 67.9 Fark - 0.4 Yüzde - %0.585 Gelecek haftaya hedef - 67.5 Klan savaşlarına bu haftalık hayır.. Aktif olamayacağım o yüzden..
Hayırlı sabahlarr Geçen cuma=73.1 Bugun=72.2 Fark=-900gr Hedef=71.5 Klan savasi=bu haftalık hayir Pazartesi=71.9cikmistim bugunki artışı anlamadım ama bnm genelde cuma fazla pazartesi az cikiyo nedense pazartesi tartıda görüşmek üzere
Gecen hafta:62.7 Bugun:62.6 Fark:-100 gr Yuzde: 0.159 Hedef:61,5
Yarismalara katilmayacagim.
Bu hafta 1 gun disinda iyi beslendim, o gunde kalori miktarim normaldi yine. Dunku barbunya siskinlik yapti sanirim ama yemek zorundaydim. hatta daha sali gunu fark 0,5 di. Cok cabaladigim haftalardan biriydi uzuldum
Herkese guzel-bol eksiler ve iyi hafta sonlari dilerim
AArrietty_seduluH3RA_ @Ceydos Geçen cuma: 66.30 Bu cuma: 66.00 Fark: - 300 gr. Yüzde: 0,45 Hedef: 65.5 Klan savaşları : hayır Şehir dışında olacağım için bu hafta katılmayayım
Gecen hafta 57.85 Bu cuma. 58,45 Fark. +600 Gecen hftagımı verdıgımı aldım. 2 gunluk bır eksıymıs gecen haftakı. Hep az eksı gelsemde hıc artı cıkmamıstım aımdıye kadar cok uzgunum bu cumadan. Bu kadar aclıga nasıl oldu anlamadım AArrietty_CEYDOSH3RA_