Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 1d ekmek, 1yumurtadan sucuklu omlet Öğle tarhana çorbası, 1 d karpuz Akşam 1tb patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt Su 2.5lt Spor 2280adım 68p AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
sedulu Spor 10000 adım: 300 p 500 merdiven : 150 p 70 dk yürüyüş: 70 p 20 dk bisiklet : 80 p Toplam : 600 p
Su : 1 lt , bütün gün dışarıdaydım tuvaletim gelmesin diye içmedim. Akşam başladım içmeye çok midem bulaniyor içemiyorum düzelirsem uyumadan tamamlarım ama suaniçemiyorum
Salı kahvaltı 12.30 Soganlı 2 yumurta, 5 zeytin, 10 çig fındık, az peynir, maydonoz, biber
Akşam 10tane dut, 3 çatal kavun, 1 t. Barbunya, salata, 3 y. K yogurt 3 litre su 184 merdiven 54 puan 10 dk tempolu yürüyüş 25 puan 800 merdiven 240 7423 adım 226 puan toplam 545 puan H3RA_OzzybalAsi Matmazelaysunayy
Selam kızlar Sabah kalkınca 1 Türk kahvesi bir avuç ceviz Üç gün enginar yani karaciğer günü sabahtan akşama kadar kahvaltı dahil toplam 3 enginar tükettim bol dereotu havuçlu zeytinyağlı limonlu Akşam 1 tabak ciğer sote bol salata 1 bardak lavanta çayı 1 şişe madensuyu 2 lt su 7600 adım AArrietty_H3RA_sedulu @fatmagirik
İyi akşamlar Öğlen etli bulgur yedim Akşamda akdeniz salatası yedim 4 litre yakın su içtim hava çok sıcak burda su içmekten bi hal oldum bu gün 1 kupa sade şekersiz kahve içtim
selamlar, kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi + maydonoz kürü sabah => 1 hş yumurta + biraz peynir + roka + domates öğlen => 1 lahmacun + bol yeşillik ara => 1 kare bitter + avuç leblebi akşam=> 5 dilim sucuk bir yumurta + 1 dilim ekmek normalde akşam yemiyordum ama hem öğlen erken oldu hemde çok açtım yaa doyamadım
su 3 litre
sedulu spor hiç yok evdeki adım sadece migrenim geçsin inşallah yarın sabahtan çıkıp telafi edicem
Sabah 2 dilim peynir 4 çeri domates 5 yeşil zeytin yeşillik Ara 5 çilek 10 fındık Akşam kıymalı yumurta marul salatası süzme yoğurt Su 2.5 lt Spor 75 puan yürüyüş
Sabah 2 dilim peynir 4 çeri domates 5 yeşil zeytin yeşillik Ara 5 çilek 10 fındık Akşam kıymalı yumurta marul salatası süzme yoğurt Su 2.5 lt Spor 75 puan yürüyüş