Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi akşamlar kızlar bugün dışarıdaydim giremedim yaa. Menumu yazayım.hemen Sabah 2 yumurta ile lor peynirli omlet 1 dilim peynir Ogle 1.5 kaşık yulaf ezmesi 1 kase yoğurt Akşam tavuk göğüs haşlama 1 kase yoğurt Su 3 lt Spor 15900 adım 477 puan 25 dk dans 150 puan Toplam 627 puan AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
Merhaba ben bugün hasta gibiyim sürekli uzandım spor yapamadım malesef Menü Sabah 》 2 dilim wasa , lor peynir , 10 siyah zeytin maydanoz Öğlen 》 protein bar , sütlü kahve Akşam 》 nohut yemeği ve yoğurt Ara 》 1 muz , 1 sade kahve Su : 1.5 litre oldu 1 litre daha uyumadan içerim AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
akşam üstü bir üşüme bir titreme hali zor yürüdüm 5.000 adımı hasta olmazsam iyi
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı + 1 sade türk kahvesi sabah => 1 haş. Yumurta + 4 ince dilim sucuk+ maydonoz+roka+4 zeytin+peynir+1tb etimek ara => yakan çay + çeyrek ince dilim ananas + 5 yeşil erik akşam 16:00 => kabak omlet domatesli yumurtalı + 1 kase yoğurt ara => 2 dolu avuç leblebi + ( 2 top sade dondurma şekerim düştü o yüzden yedim )
Sabah 1d ekmek, 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk b peynir bol yeşillik. Öğle 1/2kase mantar çorbası, 3 köfte, 2yk bugur pilavı, 1kase cacık Akşam 1 tabak kuru fasülyr 1 kase salata, 2yk yoğurt Su 3lt Spor 7631adım 228p 180 merdiven 54p 282p AArrietty_seduluH3RA_CEYDOS
Selam Kahvaltı 9:30 1 wasa üzerine peynir domates, yarım salatalık, yulaflı omlet 12:00 1 sade türk kahvesi 15:00 1 zyağlı enginar, 2 yk zyağlı fasulye, 3 yk haydari ve 2 ince dilim avuç içinden küçük biftek 18:00 1 kase salata 2,5 litre su Misafirlikte olduğum için bugün spor yapamadım. AArrietty_CEYDOSH3RA_aedenli